- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.771
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Muhtemelen dediğiniz gibidir ama adamın cesareti şaşırttı biraz. Fake hesap olup olmadığı belli olur herhalde, fotoğraflarına hiç yorum gelmiyorsa büyük ihtimal gizlidir bu hesabı eşinden dostundan.Eşim yüzüğünü kaybetti, bazı fotolar yüzüklü bazı fotolar yüzüksüz. İnstagram paylaşımlarına hiç yorum yapmadım şimdiye kadar çünkü aynı evin içinde neden yorum yapayım?
Bir de adamın fake hesap kullanmadığını nereden biliyoruz? Karısının haberi yok belki hesaptan.
Kocam uzun zamandır yüzük takmıyor, haliyle hiçbir fotoğrafinda yüzük yok. Sosyal medyada yorum yapmam paylaşımlarına. Yanımda ki adama iltifat mi edeyim, kimin kocası bu diyeYa ben şeyi merak ettim, kaçırdığım nokta oldu mu bilmiyorum ama adam evliyse sonraki fotoğraflarında neden yüzük yok?
Ben evli olsam kocamın instagram paylaşımlarına bakardım herhalde, eğer fotoğraf çekerken alyansını takmamışsa da hesap sorardım yani. Belki bir bahaneyle yüzük takmayı bırakmıştır diyelim, karısı hiç mi bir fotoğrafına yorum bırakmamış bu adamın?
Yanlış anlaşılmasın, konu sahibine hak vermiyorum ama aklıma takılan yerler de oldu. Evli adamın bu kadar rahat bir şekilde hesabının açık olmasına, kızlar ile ekleşmesine ya da eşine dair paylaşım yapmamasına ihtimal veremedim şahsen.
Göremediğim bir yer varsa aydınlatın lütfen.
Denemeden bilemeyiz ki ama şekerim dolu mu bos muŞimdi şu yazdıklarına bakarak bu tip adamlarin da boş kalacağını dusunemedim nedense :)
Sen gerçekten bir hafta konuştuğun adamın senin için bu kadar zahmete gireceğine inanıyor musun? Ciddi ciddi buna inanıyorsan üzülecem bak.Bayiliyosun dimi yangina körükle gitmeye
Paylsstigim söze tepki gosterip silmis
Yada napacagimi gormek icin fotosunu da kaldirmis olabilir sadece
Senin inadina mesaj atacam en sonunda oglana hee
Mesaj atmadı diye bi zil takip oynamadigin kaldi
Ya ben şeyi merak ettim, kaçırdığım nokta oldu mu bilmiyorum ama adam evliyse sonraki fotoğraflarında neden yüzük yok?
Ben evli olsam kocamın instagram paylaşımlarına bakardım herhalde, eğer fotoğraf çekerken alyansını takmamışsa da hesap sorardım yani. Belki bir bahaneyle yüzük takmayı bırakmıştır diyelim, karısı hiç mi bir fotoğrafına yorum bırakmamış bu adamın?
Yanlış anlaşılmasın, konu sahibine hak vermiyorum ama aklıma takılan yerler de oldu. Evli adamın bu kadar rahat bir şekilde hesabının açık olmasına, kızlar ile ekleşmesine ya da eşine dair paylaşım yapmamasına ihtimal veremedim şahsen.
Göremediğim bir yer varsa aydınlatın lütfen.
Erkek milleti bu konularda cesaretlidir, hiç şaşırma. Neler gördü bu gözler.Muhtemelen dediğiniz gibidir ama adamın cesareti şaşırttı biraz. Fake hesap olup olmadığı belli olur herhalde, fotoğraflarına hiç yorum gelmiyorsa büyük ihtimal gizlidir bu hesabı eşinden dostundan.
Kızın keşfetine çıkmış adam, bazen kişisel hesaplar reklam veriyor takipçi artırmak için. Öyle bir durum mu diye merak ettim.
Yaban biz seninle aynı insan olabilir miyiz acabaKocam uzun zamandır yüzük takmıyor, haliyle hiçbir fotoğrafinda yüzük yok. Sosyal medyada yorum yapmam paylaşımlarına. Yanımda ki adama iltifat mi edeyim, kimin kocası bu diye
Adamın hesabı fake de olabilir.
Ki zaten umutsuzu engellemiş, artık bunların hiçbiri mühim değil.
Ya iyi ki bi paylasim yaptimSen gerçekten bir hafta konuştuğun adamın senin için bu kadar zahmete gireceğine inanıyor musun? Ciddi ciddi buna inanıyorsan üzülecem bak.
Atmadın diye niye sevineyim? Atarsan kendini iyice rezil edeceksin. Zaten paylaşımlarla dibe vurdun.
Ben denemem ugrasmam da, görüşmek isteyen uğraşsın ki bence bir kadin bir erkeğin pesinden kosmamaliDenemeden bilemeyiz ki ama şekerim dolu mu bos mu
Alninda yazmiyor ya
Bu söyledklerine kendin inandın mı peki?Ya iyi ki bi paylasim yaptim
Bunu neden büyüktünüz bu kadar
Hem genel olaraj soz hosuma gitti diye paylastim belki illa birine gonderme mi yapmam gerekiyor
Sen türünün son ornegisin KudraYaban biz seninle aynı insan olabilir miyiz acaba
gerçekten halaa sadece 1 haftadır konuştuğun ve umrunda olmadığın engelleyen adama mesaj atmaktan mı bahsediyorsun? Halaa paylaştığıma tepki gösterdi yaa napacağımı ölçmek için engelledi avuntusuna inanmak mı istiyorsun ya erkekler düz insanlardır söyleyeceği pat diye söyler engelliyim sileyim gelsin demez yani.. bu kadar mı gururunu ayaklar altına alacak kadar yokluktasın..Bayiliyosun dimi yangina körükle gitmeye
Paylsstigim söze tepki gosterip silmis
Yada napacagimi gormek icin fotosunu da kaldirmis olabilir sadece
Senin inadina mesaj atacam en sonunda oglana hee
Mesaj atmadı diye bi zil takip oynamadigin kaldi
Gerçek flört yaşadığındaTatlım ortada flört yok ki ama. Ne zaman kabul edecen bu yaşadığın şeylerin flört olmadığını?
Aynisini düşündüm bi anYaban biz seninle aynı insan olabilir miyiz acaba
Ben bile şüphelendim ben mi yazdım diyeAynisini düşündüm bi andedim Kurdalobar da aynı cumleleri kurmuştu arka arkaya okuyunca bi an durup mesaj tekrarı mi diye baktim sonra "aaa ama ayni seyi yazmislar " dedim
Burdan hiç öyle görünmüyor amaAllahim daha neler duyacam ya
Ben ona haddini bildirdim
Kimse beni enayi yerine koyamaz sen rahat ol canims
Nasil gorunuyor Allah askina soyleBurdan hiç öyle görünmüyor ama
Yahu belki bi arkadasimla tartistim bugun ustune bunu paylastim olamaz miBu söyledklerine kendin inandın mı peki?
Yaşamadığımi kim soylemisGerçek flört yaşadığında
Ay hangi kafayla paylastim bilmiyorum ki
Normalde asla storyde söz falan paylaşmazdım