Ben Nerde Yanlış Yaptım

Kendimi düşürecek ne yapmisim pardon da
Rest cekip mesaj atmadim yuz vermedim

Takip isteği atıp geri çektiğin, 1 hafta konuştuğun biri için göndermeli yazılar paylaşmak yeterince berbat bir durum.
Göndermeli yazılar paylaşmak kişi ve süreden bağımsız olarak komple rezil ve komik bir şey zaten.

Ahshs gondermeli story paylasip umursamıyorum kiiii demek kalp ben :KK70:

Hayir adam silmis engellemis, umutsuz hala mesaj atayim mi derdinde. Adam umutsuzu tinlamiyor ama bizim kiz hala bunu fark etmiyor.

Kiz mesaj atsana. Karisi okusun ortam şenlensin :KK70:

Adamın gittiği yöne atlayıp atlayıp "ayağıma gelen kısmet" diyor bir de 😂

Daha önce başka biri için böyle bir şey yazmıştı. Peşimde koşuyor vs. Ama adamın koştuğundan haberi yoktu 😂

Son düzenleme:
Ahshs gondermeli story paylasip umursamıyorum kiiii demek kalp ben :KK70:

Hayir adam silmis engellemis, umutsuz hala mesaj atayim mi derdinde. Adam umutsuzu tinlamiyor ama bizim kiz hala bunu fark etmiyor.

Kiz mesaj atsana. Karisi okusun ortam şenlensin :KK70:
Dur ciddili cevap vericem. Umutsuz beyefendinin kırıldığı ve yanlış anladığını düşündüğü için engelledi sanıyor🤦‍♀️

Ya ben şeyi merak ettim, kaçırdığım nokta oldu mu bilmiyorum ama adam evliyse sonraki fotoğraflarında neden yüzük yok?

Ben evli olsam kocamın instagram paylaşımlarına bakardım herhalde, eğer fotoğraf çekerken alyansını takmamışsa da hesap sorardım yani. Belki bir bahaneyle yüzük takmayı bırakmıştır diyelim, karısı hiç mi bir fotoğrafına yorum bırakmamış bu adamın?

Yanlış anlaşılmasın, konu sahibine hak vermiyorum ama aklıma takılan yerler de oldu. Evli adamın bu kadar rahat bir şekilde hesabının açık olmasına, kızlar ile ekleşmesine ya da eşine dair paylaşım yapmamasına ihtimal veremedim şahsen.

Göremediğim bir yer varsa aydınlatın lütfen.

Ya ben şeyi merak ettim, kaçırdığım nokta oldu mu bilmiyorum ama adam evliyse sonraki fotoğraflarında neden yüzük yok?

Ben evli olsam kocamın instagram paylaşımlarına bakardım herhalde, eğer fotoğraf çekerken alyansını takmamışsa da hesap sorardım yani. Belki bir bahaneyle yüzük takmayı bırakmıştır diyelim, karısı hiç mi bir fotoğrafına yorum bırakmamış bu adamın?

Yanlış anlaşılmasın, konu sahibine hak vermiyorum ama aklıma takılan yerler de oldu. Evli adamın bu kadar rahat bir şekilde hesabının açık olmasına, kızlar ile ekleşmesine ya da eşine dair paylaşım yapmamasına ihtimal veremedim şahsen.

Aynen bende senin gibi dusunuyorum tatlısı
Boylesine yakisikli boylu poslu is guc sahibi adamin karisi hic mi kiskanmaz birlikte foto koydurmaz
Bunalr aklimi karistirdi acikcasi

Takip isteği atıp geri çektiğin, 1 hafta konuştuğun biri için göndermeli yazılar paylaşmak yeterince berbat bir durum.
Göndermeli yazılar paylaşmak kişi ve süreden bağımsız olarak komple rezil ve komik bir şey zaten.
Ay hangi kafayla paylastim bilmiyorum ki
Normalde asla storyde söz falan paylaşmazdım

Eşim yüzüğünü kaybetti, bazı fotolar yüzüklü bazı fotolar yüzüksüz. İnstagram paylaşımlarına hiç yorum yapmadım şimdiye kadar çünkü aynı evin içinde neden yorum yapayım?

Bir de adamın fake hesap kullanmadığını nereden biliyoruz? Karısının haberi yok belki hesaptan.

Ayagına gelen kısmet bir haftalık sanal adam ayol😂😂 yerim öyle kısmetı, aptal zaten.
Umutsuz ya cok tatlısın, sayende arkadasların yorumları ve senın konuları ozledıgımı fark ettım😂
Adam evlı, kıps.
Dertlerim sizin eglenceniz oldu bee
Guleyim mi aglayayim mi bilemedim :KK70:
Bari sen mesaj at adama de de atayum

Eşim yüzüğünü kaybetti, bazı fotolar yüzüklü bazı fotolar yüzüksüz. İnstagram paylaşımlarına hiç yorum yapmadım şimdiye kadar çünkü aynı evin içinde neden yorum yapayım?

Bir de adamın fake hesap kullanmadığını nereden biliyoruz? Karısının haberi yok belki hesaptan.
Buraya artik flortlerimle olan konulari acmamaya nasuh tovbesi edecem en sonunda hee :KK70:
Saadetime engel oluniyii

X