- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Hahaha ay vallahi aynisiİlk 33 sn
Yav evli olsa ne olacak olmasa ne olacak? Adamla flört bile etmiyorsunuz sizi hesabından silmiş bir haftadır mesaj da atmıyor. Sırf yakışıklı diye instagramdan adam mı bulunur ya pes gerçekten.Ama alyans sadece 2018 deki fotolarinda var
Ondan sonrasinda hic birinde yok
beni hatalı gördüğü için mesaj atmıyorYav evli olsa ne olacak olmasa ne olacak? Adamla flört bile etmiyorsunuz sizi hesabından silmiş bir haftadır mesaj da atmıyor. Sırf yakışıklı diye instagramdan adam mı bulunur ya pes gerçekten.
Yeni enistemizKimliğinin resmini atıversin yeni eniştemiz.
Erkek olup nefes alması yeterli. Sorunlu sorunsuz, uzun kısa, yakışıklı çirkin farketmezSorunlu seviyor olabilir misin, alyans için söylediği yalan çok saçma
Gerçekten tam bir umutsuz vakasınbeni hatalı gördüğü için mesaj atmıyor
beni hatalı gördüğü için mesaj atmıyor
Bugun bir söz paylasmistim üstüne alip telimi silmiş fotosu gorunmuyorE sen niye atmıyorsun?
Şimdiye kadar atmaman hataBugun bir söz paylasmistim üstüne alip telimi silmiş fotosu gorunmuyor
Yine de atayim mi
Bugun bir söz paylasmistim üstüne alip telimi silmiş fotosu gorunmuyor
Yine de atayim mi
Ozur dilemesi gereken yerde canla başla hakli cikmaya calisan insanlari hakliligiyla bas basa bırakıp cekip gidin kendinizi bosa yormayinNe paylaştın?
Atma diyeceğim ama faydası olacak mı?
Ozur dilemesi gereken yerde canla başla hakli cikmaya calisan insanlari hakliligiyla bas basa bırakıp cekip gidin kendinizi bosa yormayin
Bunu paylastiydim
Kendimi düşürecek ne yapmisim pardon daSen uyguluyor musun bunu? 1 haftalık adamlar için kendini yormasan mesela?
Adam evli, sen hala adama gönderme yapıyorsun.
Evli olmasa bile şu duruma düşmeye değer mi?
Fotosu görünmüyorsa ayrıca da engellemiş o yüzden atamazsın mesaj falan..Bugun bir söz paylasmistim üstüne alip telimi silmiş fotosu gorunmuyor
Yine de atayim mi
Ayagına gelen kısmet bir haftalık sanal adam ayolPeki ya doğruysa boş yere de ayağıma gelen kısmeti tepmek istemiyom
Ahshs gondermeli story paylasip umursamıyorum kiiii demek kalp benSen uyguluyor musun bunu? 1 haftalık adamlar için kendini yormasan mesela?
Adam evli, sen hala adama gönderme yapıyorsun.
Evli olmasa bile şu duruma düşmeye değer mi?
Demeyin oyle, adam cok yakisikli tamam mi!!!Ayagına gelen kısmet bir haftalık sanal adam ayolyerim öyle kısmetı, aptal zaten.
Darısı basımıza.... SjajajajjajaDemeyin oyle, adam cok yakisikli tamam mi!!!