Ben Nerde Yanlış Yaptım

Ama alyans sadece 2018 deki fotolarinda var
Ondan sonrasinda hic birinde yok
Yav evli olsa ne olacak olmasa ne olacak? Adamla flört bile etmiyorsunuz sizi hesabından silmiş bir haftadır mesaj da atmıyor. Sırf yakışıklı diye instagramdan adam mı bulunur ya pes gerçekten.

Ozur dilemesi gereken yerde canla başla hakli cikmaya calisan insanlari hakliligiyla bas basa bırakıp cekip gidin kendinizi bosa yormayin
Bunu paylastiydim

Sen uyguluyor musun bunu? 1 haftalık adamlar için kendini yormasan mesela?

Adam evli, sen hala adama gönderme yapıyorsun.
Evli olmasa bile şu duruma düşmeye değer mi?

Bugun bir söz paylasmistim üstüne alip telimi silmiş fotosu gorunmuyor
Yine de atayim mi
Fotosu görünmüyorsa ayrıca da engellemiş o yüzden atamazsın mesaj falan..

Ayrıca çok çelişiyorsun yaa umutsuz hani daha dün akşam ben umursamaz davranıyorum yazmıyorum tınlamıyorum o yazıyor hep diyordun ne oldu birden? Umursamaz davranıyorum dediğin adam için niye söz paylaştın, silmiş hala mesaj atayım mı diyorsun ya.. seni silmesinin paylaşımınla alakası yok istemiyor kabul et

Peki ya doğruysa boş yere de ayağıma gelen kısmeti tepmek istemiyom
Ayagına gelen kısmet bir haftalık sanal adam ayol yerim öyle kısmetı, aptal zaten.
Umutsuz ya cok tatlısın, sayende arkadasların yorumları ve senın konuları ozledıgımı fark ettım
Adam evlı, kıps.

Sen uyguluyor musun bunu? 1 haftalık adamlar için kendini yormasan mesela?

Adam evli, sen hala adama gönderme yapıyorsun.
Evli olmasa bile şu duruma düşmeye değer mi?
Ahshs gondermeli story paylasip umursamıyorum kiiii demek kalp ben

Hayir adam silmis engellemis, umutsuz hala mesaj atayim mi derdinde. Adam umutsuzu tinlamiyor ama bizim kiz hala bunu fark etmiyor.

Kiz mesaj atsana. Karisi okusun ortam şenlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…