Ben Nerde Yanlış Yaptım

Ya evli ya nişanlı

Yaşı da 28
Cok buyuk degil ki kesin bu evlidir diyebileyim
Hani dün evli olduğunu kabul etmiştin, yorumda evli bekar farketmese onla yazışıyor olurdum dedin ee bıraktıysan şimdi niye yine savunmaya geçtin 2018 de alyans varmış sadece de yaşı büyük değilmişde falan avunmaya başlamışsın..

Yaşı da 28
Cok buyuk degil ki kesin bu evlidir diyebileyim
Deme annem. Deme gülüm. Kadinlari uzaklastirmak icin takmistir alyansi dogrudur. Sen yürü hatta koş adama. Koca olur bundan kacirma sakın. Evliyse de bosanir seni alir. Kolay mi ya instadan falan mesajlasmissiniz.

Benim bir arkadas da 25 yasinda evlenip 27sinde mi ne bosanmisti bize erken geliyor da bir anda evlenen insanlar da var kadin erkek diye ayirmaksizin
Valla benim erkek bir arkadasim daha okurken 19unda evlendi, 29unda boşandı. Digeri de 24te mi ne evlendi.

24-25 yas evlenmek icin cok sasirtici bir yas değil ki.

Deme annem. Deme gülüm. Kadinlari uzaklastirmak icin takmistir alyansi dogrudur. Sen yürü hatta koş adama. Koca olur bundan kacirma sakın. Evliyse de bosanir seni alir. Kolay mi ya instadan falan mesajlasmissiniz.
Bir anım geldi aklıma. Kuzen iş yerinde çalışıyor(erkek) yeni biri başlamış. Kuzenim kıza bakmış hani yeni diye. Kız kuzenime yapıştı seni seviyorum benimle evleneceksin diye. Çocuk diyor ben sana ümit vermedim nolur bırak beni. Kız diyor ki hayır ben işe ilk başladığımda bana baktın ve beni aşık ettin. Bakmasaydın maden, baktın demek ki sen de beni seviyorsun demiş. Tabi kız muradına eremedi

Aa keske hemen bdvye baslik acsaymis. Cocuk bana bakti, gozleriynen bakti bana ama sonra bakmadi napayim diye

Kız umutsuuz hadi gözün aydın cafeler açıldı bu çocuk yazmıyorsa cafe cafe dolaş da otur bakalım karşına oturup sana bakan arkadaşınla konuşurken hiç sevgilin olmadığını dinleyen ilk görüşte aşık olan birilerini bulursun ama bu defa kaçırma tamm yanından geçerken ayağa kalk bayılma numarası yap bak bu iyiliğimi de unutma bayılırken de hünkarımmm diyebilirsin muhteşem yüzyıldan alıntı ne de olsa hürrem koskoca padişahı öyle tavladı belki işine yarar

Eşim 28 yaşındayken 2 yaşındaydı çocuğumuz

Ben 24, erkek kardeşim 27 yaşında evlendi umutsuz hala o kadar umutlu ki 28 yaşın evlilik yaşı olduğuna da inanmıyor mikah cüzdanını görse kızlar uzak dursun diye çıkarttırmıştır der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…