- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
O ne demek anlamadimErkek demeyelim de altin bullukluler diyelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ne demek anlamadimErkek demeyelim de altin bullukluler diyelim.
Yüzük duruyordu, üzerine düştüm.
Bu da olur.
"Yüzük aniden üzerime atladı" da olabilir aslında.
Yazıklar olsun instagramaBen Burdaki yorumlara kanip instagrama adama butonuna #bekarerkek yazdim alakasiz tipler ve bekarlikla ilgili karikaturler cikti. Kesfedemedim
Bebekken takmışlar büyüdükçe sıkıştı o yüzük orda çıkmıyor. Yoksa evli falan değilim külliyen iftira
Sonra neden mi çıkarmadım? Kaynadı parmağıma, gazı bitmiş çakmakla ocak yakmaya çalışırken sen bir anda pofff diye alev al elime. Daha yeni aldırdım ameliyatla.İkiz kardeşimin nişanında yüzüğü yanlışlıkla bana taktılar. Yaşlı insanlar sonuçta olur böyle hatalar dedik, üzülmesinler diye bozuntuya vermedik.
İkiz kardeşimin nişanında yüzüğü yanlışlıkla bana taktılar. Yaşlı insanlar sonuçta olur böyle hatalar dedik, üzülmesinler diye bozuntuya vermedik.
Sonra neden mi çıkarmadım? Kaynadı parmağıma, gazı bitmiş çakmakla ocak yakmaya çalışırken sen bir anda pofff diye alev al elime. Daha yeni aldırdım ameliyatla.
Bu acıklı bir hikaye.. Parmağımı kaybetmiştim. Operasyonla yeni bir parmak taktılar, yüzük de beraberinde geldi. Minnet hissimden bir süre çıkaramadım.
Anne karnında geçirdiğim bir mutasyon sonucu yüzükle doğmuşum.
İleride değerlenir dedikleri için yatırımlık tuttum, ameliyat olmak istemedim.
Ama bu aralar biraz sıkışığım. Yüzüğü operasyonla aldırıp bozduracağım.
O zamana kadar bana bir 10 bin ateşlesene. Bozdurunca öderim
Barney’nin taktik kitabı halt etmiş yanımızda benceAnne karnında geçirdiğim bir mutasyon sonucu yüzükle doğmuşum.
Ama bu aralar biraz sıkışığım. Yüzüğü operasyonla aldırıp bozduracağım.
O zamana kadar bana bir 10 bin ateşlesene. Bozdurunca öderim
Bu mu? Bu yüzükten bahsedemem maalesef...Gizlidir.
Ama seni sevdim; aramızda kalsın. Ben gizli ajanım ve bu yüzük aslında yüzük değil, retina ve dna okuyucu.
Yeni geliştirilen bir teknoloji, suçluları takipte kullanıyoruz. Lütfen, bir daha bahsi açılmasın rica ediyorum.
Bu yüzük her şeyi yapabiliyor da bir tek gözlerinden alev çıkartamıyor
Barney’nin taktik kitabı halt etmiş yanımızda bence
Ahaha o kadar çok izleyince içine işliyor insanın.
Ama sonunu değiştiresim geldi.
Anne karnında geçirdiğim bir mutasyon sonucu yüzükle doğmuşum.
Ama bu aralar biraz sıkışığım. Yüzüğü operasyonla aldırıp bozdurmayı düşünmüştüm. Ta ki seni tanıyana kadar.
Bana bir 10 bin ateşlesene.
Ameliyattan sonra yüzüğü sana veririm. Benimle evlenir misin?
...ve 50 bin kredi çekilir sjsksj
Lord of dı alyansıs
Nasıl çıksın kızı ifşa ettilerO üşüyen piremsesimiz bizim. Sesi çıkmıyor onun bu ara.