Ben Nerde Yanlış Yaptım

Bebekken takmışlar büyüdükçe sıkıştı o yüzük orda çıkmıyor. Yoksa evli falan değilim külliyen iftira😂

İkiz kardeşimin nişanında yüzüğü yanlışlıkla bana taktılar. Yaşlı insanlar sonuçta olur böyle hatalar dedik, üzülmesinler diye bozuntuya vermedik.

İkiz kardeşimin nişanında yüzüğü yanlışlıkla bana taktılar. Yaşlı insanlar sonuçta olur böyle hatalar dedik, üzülmesinler diye bozuntuya vermedik.
Sonra neden mi çıkarmadım? Kaynadı parmağıma, gazı bitmiş çakmakla ocak yakmaya çalışırken sen bir anda pofff diye alev al elime. Daha yeni aldırdım ameliyatla.

Bu acıklı bir hikaye.. Parmağımı kaybetmiştim. Operasyonla yeni bir parmak taktılar, yüzük de beraberinde geldi. Minnet hissimden bir süre çıkaramadım.

Bu acıklı bir hikaye.. Parmağımı kaybetmiştim. Operasyonla yeni bir parmak taktılar, yüzük de beraberinde geldi. Minnet hissimden bir süre çıkaramadım.

Anne karnında geçirdiğim bir mutasyon sonucu yüzükle doğmuşum.
İleride değerlenir dedikleri için yatırımlık tuttum, ameliyat olmak istemedim.
Ama bu aralar biraz sıkışığım. Yüzüğü operasyonla aldırıp bozduracağım.
O zamana kadar bana bir 10 bin ateşlesene. Bozdurunca öderim 😕

Bu mu? Bu yüzükten bahsedemem maalesef...Gizlidir.
Ama seni sevdim; aramızda kalsın. Ben gizli ajanım ve bu yüzük aslında yüzük değil, retina ve dna okuyucu.
Yeni geliştirilen bir teknoloji, suçluları takipte kullanıyoruz. Lütfen, bir daha bahsi açılmasın rica ediyorum.

Barney’nin taktik kitabı halt etmiş yanımızda bence 😂😂😂

Bu mu? Bu yüzükten bahsedemem maalesef...Gizlidir.
Ama seni sevdim; aramızda kalsın. Ben gizli ajanım ve bu yüzük aslında yüzük değil, retina ve dna okuyucu.
Yeni geliştirilen bir teknoloji, suçluları takipte kullanıyoruz. Lütfen, bir daha bahsi açılmasın rica ediyorum.

Bu yüzük her şeyi yapabiliyor da bir tek gözlerinden alev çıkaramıyor 😂

Son düzenleme:
Barney’nin taktik kitabı halt etmiş yanımızda bence 😂😂😂

Ahaha o kadar çok izleyince içine işliyor insanın.
Ama sonunu değiştiresim geldi.

Ama bu aralar biraz sıkışığım. Yüzüğü operasyonla aldırıp bozdurmayı düşünmüştüm. Ta ki seni tanıyana kadar.
Bana bir 10 bin ateşlesene.
Ameliyattan sonra yüzüğü sana veririm. Benimle evlenir misin? 😌

...ve 50 bin kredi çekilir sjsksj

Ahaha o kadar çok izleyince içine işliyor insanın.
Ama sonunu değiştiresim geldi.

Ama bu aralar biraz sıkışığım. Yüzüğü operasyonla aldırıp bozdurmayı düşünmüştüm. Ta ki seni tanıyana kadar.
Bana bir 10 bin ateşlesene.
Ameliyattan sonra yüzüğü sana veririm. Benimle evlenir misin? 😌

...ve 50 bin kredi çekilir sjsksj

Benim hikayede de, parmağını kaybettiği bölüme bir köpek balığı saldırısı ve boğuşmayla onu nasıl yendiğini eklemek gerekiyor.

Lord of dı alyansıs

Yav o kadar günahını aldık adamın. Belki de yüzüğü Hüküm Dağı'na götürüyordu yok etmek için. Yolda cazibesine kapılıp parmağına takmıştır belki.
Herkesin sam gibi bir arkadaşı yok sonuçta "sen evli değilsin kendine gel" deyip yüzüğü çıkarıp atsın 😂

Kocam olacak kişi elinden telefon düşmüyordu, arkadaş grupları vardı. Bende hiç aklıma kötü bişey gelmezdi adam çalışıyor ya ne uğraşacak böyle şeylerle derdim. İlk 5 sene yüzük taktı sonra çıkardı, sebep de kızlar evli adamlara daha merak salıyor. Yüzüklü arkadaşlarımın hepsi eşlerini aldatıyor demişti. Bende saf gibi inanmıştım. Meğersem kendi beni aldatıyormuş 🤦🏻‍♀️
Şu adamı silin engelleyin görüşmeyin!!!

X