- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ben sevgili Kudra'nın listesiyle konuları şu şekilde eşleştirdim. Yanlışım varsa isteyen (tek tek bakmak için benim kadar işsiz olan biri varsa) düzeltebilir . Ailesiyle ilgili dertlerin olduğu konuları ben okumadım. Bir de Lyanna'nın dediğine göre komşunun kardeşi konusunun içinde iki erkek daha varmış . O konuyu da bulup okumadım.
Akıl verinn lütfen!! Sosyal medyadan tanışılan adam
Benden hoşlanan çocuk Hemşeri polis
Dertler derya olmuş Evli adam
Zalim gurbet Ankara'daki adam
Yontulamıyorum Yeni tanışılan adam
İlk buluşma sonrası , Evlendikten sonra , O adam geri dönecek!! Tokat'taki adam
Eskitememek Eski(meyen) flört
Ben Nerde Yanlış Yaptım , Gönlüm Hep Seni Arıyor Neredesin Sen? , İçim Yanıyor Derlerdi de İnanmazdım , Ben Yoruldum Hayat Gelme Üstüme , Unutamadım , Aylar Sonra Gelen Mesaj , Talihim Yok Bahtim Kara
Bu da 1 aylık flört, aynı zamanda babasının cenazesinde derdine düştüğü adam
Ne bu şimdi Yurt dışına giden adam
Dertler Benim Olsun Arkadaşının sözlüsü
Derdim Çoktur Hangisine Yanayım Sosyal medyadan bir diğer adam
Bu neydi gızKafedeki adam
Görücü Usulü İlk Buluşma Bir arkadaşım ekolü
Kameraman Çekim Alanımda Kameraman adam
Görüşmeli Miyim? Bu da mühendisim diyen uçak bakım teknisyeni
Benim bulduğum ek olarak Yaktın Beni Corona Karantina döneminde tanıştığı, görüşemediği adam.
Siz de bakın sayınumutsuzvaka01 , kızmayın bizlere. Bu aslında güzel bir şey, 2018'den bu yana tüm flört geçmişiniz burada. Nerede yanlış yaptığınızı, neyi doğru yaptığınızı görmenin en güzel yolu.
Erkekler aramizda bile cirit atiyor bence hiç taktik vermeyelimÇanakkalede şehit olan dedemin son nefesini verirken elinde olan alyans, o yüzden çıkaramıyorum dese umutsuz aşık olurdu
Ay evli erkekler okumuyordur işalla kk’yı çok fena taktikler veriyoruz
Erkekler cirit atiyorsa umutsuz'a da bir el atsinlar sevaptır ya.Erkekler aramizda bile cirit atiyor bence hiç taktik vermeyelim
Ya da verelim.yaaa bu taktik kkda yaziyordu diye yakalariz
Bence de el atsinlar ama kendilerini ifsa etme cesaretini gosterirler mi bilemedim simdiErkekler cirit atiyorsa umutsuz'a da bir el atsinlar sevaptır ya.
Şimdi azımsanamayacak bir 'evli erkeklerle görüşen ama evli olduğunu bilmiyordumm diyebilmek için salağa yatan' kesim de yok değil. Onlarda fazlasıyla işe yarar bence. Kaldırılmaya dünden hazır bazıları.Amaaan bu taktikler kaç kadında işe yarayacak ki sanki
Ahaha süper uyuyor oy benim elektrikcim derken uctu gitti
Bizim hatunlardaki bu koca bulup evlenme merakı olduğu sürece evliyim ama karımı sevmiyorum yalanı bile işe yarar. Kafa yormalarına gerek yok adamların.Erkekler aramizda bile cirit atiyor bence hiç taktik vermeyelim
Ya da verelim.yaaa bu taktik kkda yaziyordu diye yakalariz
Kuzenimin alyansi cnm yha.
Bir erkegin karimi sevmiyorum, ayri yataklarda yatiyoruz, çocuklar icin ayrılamıyorum derken dogru soyleyip soylemedigini anlamanin bir yolu olsa keskeBizim hatunlardaki bu koca bulup evlenme merakı olduğu sürece evliyim ama karımı sevmiyorum yalanı bile işe yarar. Kafa yormalarına gerek yok adamların.
Gördüm burda öyle bir tane. Sevgilisi karısı ile aynı yatakta yatıyormuş ama birbirlerini sevmiyorlarmış. Bu yetiyordu ona. En son herif bunu '' Karım seviyomuş beni yeaa. '' diye bıraktı.Bizim hatunlardaki bu koca bulup evlenme merakı olduğu sürece evliyim ama karımı sevmiyorum yalanı bile işe yarar. Kafa yormalarına gerek yok adamların.
Ahahah beter olsun. Kim ki o acaba?Gördüm burda öyle bir tane. Sevgilisi karısı ile aynı yatakta yatıyormuş ama birbirlerini sevmiyorlarmış. Bu yetiyordu ona. En son herif bunu '' Karım seviyomuş beni yeaa. '' diye bıraktı.
Pasif oldu yav. Ama duramaz gelir yine. Tanırım.Ahahah beter olsun. Kim ki o acaba?
Şimdi azımsanamayacak bir 'evli erkeklerle görüşen ama evli olduğunu bilmiyordumm diyebilmek için salağa yatan' kesim de yok değil. Onlarda fazlasıyla işe yarar bence. Kaldırılmaya dünden hazır bazıları.
Onlarin hic bir seye kafa yormaya ihtiyacı yok kiBizim hatunlardaki bu koca bulup evlenme merakı olduğu sürece evliyim ama karımı sevmiyorum yalanı bile işe yarar. Kafa yormalarına gerek yok adamların.
Benim niye keşfetimde erkekler yok ya, bekar erkek algoritması falan mı var instagramın? Keşfetimde komik kediler ve Taylor Swift konser videoları varmış sadece
Evet bkz:şekil a. Belalım var deseler yetiyor.
Bebekken takmışlar büyüdükçe sıkıştı o yüzük orda çıkmıyor. Yoksa evli falan değilim külliyen iftiraYüzük duruyordu, üzerine düştüm.
Bu da olur.
"Yüzük aniden üzerime atladı" da olabilir aslında.
Onlarin hic bir seye kafa yormaya ihtiyacı yok ki
Sacma sapan tipleri adam ederim.diyen de kadinlar, evlenip baba yapıp aslinda özünde iyidir diyen de
Erkekler de keyfine bakıyor