Ben Nerde Yanlış Yaptım

umutsuzvaka01 şu mesajımı bir alıntılayıp sabitle falan bence, görmeyen arkadaşlar varmış sdfgs

Çanakkalede şehit olan dedemin son nefesini verirken elinde olan alyans, o yüzden çıkaramıyorum dese umutsuz aşık olurdu

Ay evli erkekler okumuyordur işalla kk’yı çok fena taktikler veriyoruz
Erkekler aramizda bile cirit atiyor bence hiç taktik vermeyelim
Ya da verelim.yaaa bu taktik kkda yaziyordu diye yakalariz

Bizim hatunlardaki bu koca bulup evlenme merakı olduğu sürece evliyim ama karımı sevmiyorum yalanı bile işe yarar. Kafa yormalarına gerek yok adamların.
Bir erkegin karimi sevmiyorum, ayri yataklarda yatiyoruz, çocuklar icin ayrılamıyorum derken dogru soyleyip soylemedigini anlamanin bir yolu olsa keske

Bizim hatunlardaki bu koca bulup evlenme merakı olduğu sürece evliyim ama karımı sevmiyorum yalanı bile işe yarar. Kafa yormalarına gerek yok adamların.
Gördüm burda öyle bir tane. Sevgilisi karısı ile aynı yatakta yatıyormuş ama birbirlerini sevmiyorlarmış. Bu yetiyordu ona. En son herif bunu '' Karım seviyomuş beni yeaa. '' diye bıraktı.

Onlarin hic bir seye kafa yormaya ihtiyacı yok ki
Sacma sapan tipleri adam ederim.diyen de kadinlar, evlenip baba yapıp aslinda özünde iyidir diyen de
Erkekler de keyfine bakıyor

Benim niye keşfetimde erkekler yok ya, bekar erkek algoritması falan mı var instagramın? Keşfetimde komik kediler ve Taylor Swift konser videoları varmış sadece

Ben Burdaki yorumlara kanip instagrama adama butonuna #bekarerkek yazdim alakasiz tipler ve bekarlikla ilgili karikaturler cikti. Kesfedemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…