Ben Nerde Yanlış Yaptım

Şu konuyu bi acikliga kavusturalim ondan sonra digerine geçelim olur mu
Tabi tabi, zor ve ne yapılması gerektiği üzerinde kafa yormalik bir konu var şimdi.
Evli olma ihtimali yüksek bir haftadır yazılmayan sosyal medya şeysi.

Nasıl çıkılır içinden bilemedim.

Beni çıldırtmak mı istiyorsun adam sana yazmıyor 😂

Ya sanırsın adam kapısında yatıyor da umutsuz evli mi bekar mı diye tereddütte kaldığı için evliliğe yelken açamıyorlar 😂

2 günlük adamın nişan attığını 2 gündür tanıdığı kadından gizlediğine ya da adamın belalısı olduğu için alyans taktığına inanıyor ama karısından gizli açtığı instaya salak gibi alyanslı fotoğraf koyduğuna, salaklığı ortaya çıkınca da kendisini sildiğine inanamıyor 😂

Adam da boşuna silmiş gerçi. Umutsuzun ne kadar umutsuz olduğunu bilse yalanlarına devam ederdi.
"O alyans bana annemin hediyesi" dese yine olurdu 😂

Ya sanırsın adam kapısında yatıyor da umutsuz evli mi bekar mı diye tereddütte kaldığı için evliliğe yelken açamıyorlar 😂

2 günlük adamın nişan attığını 2 gündür tanıdığı kadından gizlediğine ya da adamın belalısı olduğu için alyans taktığına inanıyor ama karısından gizli açtığı instaya salak gibi alyanslı fotoğraf koyduğuna, salaklığı ortaya çıkınca da kendisini sildiğine inanamıyor 😂

Adam da boşuna silmiş gerçi. Umutsuzun ne kadar umutsuz olduğunu bilse yalanlarına devam ederdi.
Çanakkalede şehit olan dedemin son nefesini verirken elinde olan alyans, o yüzden çıkaramıyorum dese umutsuz aşık olurdu 😂

Ay evli erkekler okumuyordur işalla kk’yı çok fena taktikler veriyoruz 😂

Kuzenimin alyansi cnm yha.

Yemin ediyorum buradaki bazi kadınlar müge qnlinin ekibine katilmali vallaha türkiyede çözülmemiş cinayet bulunmamis kayip kalmaz helal kizlarr :sampiyon: En Büyük TÜRKİYE

X