- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.718
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi tabi, zor ve ne yapılması gerektiği üzerinde kafa yormalik bir konu var şimdi.Şu konuyu bi acikliga kavusturalim ondan sonra digerine geçelim olur mu
Ahahahahahah ne güldüm yaaa gece gece
Son mesajlasmalarimizi atayim istersen o zaman niye mesaj atmadigini anlarsin
MrsDelfino daha güzel özetli liste yaptı, mükerrer adayları buldu çıkardıKameramanla komsunun polis kardesi arasinda biri daha vardi a b yapmistin ama 20 olmus mu yaa attyi de hatirliyorum da digerlerini kacirmisim tüh
beslenir ki bu diyecek herhaldeNe fark eder ki?
Adam sana yazmıyor.
Yazmıyor adam sana.
Sana adam yazmıyor.
Bekarsa "sahipsiz bu" deyip yavru kedi sahiplenir gibi kucaklayıp götürecek misin?
Adam sana yazmıyor.
Bu adayları sevgilisi olan, sözlü, nişanlı, evli olarak ayırsın MrsDelfinoMrsDelfino daha güzel özetli liste yaptı, mükerrer adayları buldu çıkardı
Bir de kaymakam vardı. Arabasına binmişti sonra ayrılmıştı falanOooo uçak teknisyeni de mi var? E benim liste eksik o zaman
O üşüyen prenses değil miydiBir de kaymakam vardı. Arabasına binmişti sonra ayrılmıştı falan
Beni çıldırtmak mı istiyorsun adam sana yazmıyor
O üşüyen piremsesimiz bizim. Sesi çıkmıyor onun bu ara.Bir de kaymakam vardı. Arabasına binmişti sonra ayrılmıştı falan
Sehven hata yapmissindir mükerrer olmamasi lazim ki net sayiyi bilelimMrsDelfino daha güzel özetli liste yaptı, mükerrer adayları buldu çıkardı
Çanakkalede şehit olan dedemin son nefesini verirken elinde olan alyans, o yüzden çıkaramıyorum dese umutsuz aşık olurduYa sanırsın adam kapısında yatıyor da umutsuz evli mi bekar mı diye tereddütte kaldığı için evliliğe yelken açamıyorlar
2 günlük adamın nişan attığını 2 gündür tanıdığı kadından gizlediğine ya da adamın belalısı olduğu için alyans taktığına inanıyor ama karısından gizli açtığı instaya salak gibi alyanslı fotoğraf koyduğuna, salaklığı ortaya çıkınca da kendisini sildiğine inanamıyor
Adam da boşuna silmiş gerçi. Umutsuzun ne kadar umutsuz olduğunu bilse yalanlarına devam ederdi.
"O alyans bana annemin hediyesi" dese yine olurdu
Kuzenimin alyansi cnm yha.Ya sanırsın adam kapısında yatıyor da umutsuz evli mi bekar mı diye tereddütte kaldığı için evliliğe yelken açamıyorlar
2 günlük adamın nişan attığını 2 gündür tanıdığı kadından gizlediğine ya da adamın belalısı olduğu için alyans taktığına inanıyor ama karısından gizli açtığı instaya salak gibi alyanslı fotoğraf koyduğuna, salaklığı ortaya çıkınca da kendisini sildiğine inanamıyor
Adam da boşuna silmiş gerçi. Umutsuzun ne kadar umutsuz olduğunu bilse yalanlarına devam ederdi.
"O alyans bana annemin hediyesi" dese yine olurdu
beslenir ki bu diyecek herhalde
O üşüyen prenses değil miydi
Olabilir, karıştırdım sanırımO üşüyen piremsesimiz bizim. Sesi çıkmıyor onun bu ara.
Çanakkalede şehit olan dedemin son nefesini verirken elinde olan alyans, o yüzden çıkaramıyorum dese umutsuz aşık olurdu
Ay evli erkekler okumuyordur işalla kk’yı çok fena taktikler veriyoruz
Şu konuyu bi acikliga kavusturalim ondan sonra digerine geçelim olur mu