- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Evet elden ele yayalım arkadaşlar konuyu yeni okuyanlar bari fikir sahibi olsun da bilmeden umutsuzu yüreklendirmesin zira umutsuz,artık adamları çuvala koyup kaçırma kıvamına bile geldi
Müthiş tespitler bayildim
Ya istek atip cekince bildirimlerden silinmiyor mu? Maile mi dusuyor? Kopekbaligi gibi biri eklese de yurusem diye mi bekliyor bu adamlar?Klasik umutsuz dikkat cekme taktigi istek atip cekmevalla her defasinda da ise yariyor olmasi ilginc
Haha aynen adamlar cunku o kadar alismislar ki yurumeye..Dişi biri istek atinca kadin ve nefes aliyor diye dusunup hücum borulariyla havada kapiyorlarYa istek atip cekince bildirimlerden silinmiyor mu? Maile mi dusuyor? Kopekbaligi gibi biri eklese de yurusem diye mi bekliyor bu adamlar?
Umutsuz şubat ayı beyini geç konuladı,
Takip ettiklerinizi ve baktiginiz gonderileri degistirin ki yagusuklular kesfedilmeye hazir beklesin. Hemen su an heşteg bekarerkek yazip cikan hesaplari inceleyin, bir sure sonra kesfetiniz vitrin gibi olur.Kesfette mi buluyoruz bunlari yalniz benim instagram kesfetimde habire yoga yapan gacilar makyaj bloggerlari, sisman kadin resimlerinin uzerine renkli renkli harflerle kendini sev yazan abidik gubidik postlar ve alttan gelen enerjik neseli muzik esliginde kopeklere sarilan bebekler cikiyor NERDE CIKIYOR KESFETTE BU YAKISIKLILAR NERDEN ISTEK ATIP GERI CEKICEZ bana da ogretin.
Hesap hatasi yapmissiniz.Nisan 2018de beyli konular başlamış;
Mart 2021deyiz.
35 ay yapsa oradan,
Şimdiğ 21 bey için konu açılmış.
Her iki ayda bir bey olsa,
35 ay için 21x2 (2 ay takılı kalıyor) 42..
Bazıları bir buçuk, bir ay desek..
Umutsuz şubat ayı beyini geç konuladı, marta girdik.
Mart 15 civarı en geç, bir beyin konusu daha gelir diye düşünüyorum eved.
Bu cumleye kahkaha attim.
Pandemi sebebiyle bir gecikme olmus olabilir heyecanla mart ayi beyini bekliyorum sahsim adina. Pirelli takvimi gibi gelsin beyler.
Takip ettiklerinizi ve baktiginiz gonderileri degistirin ki yagusuklular kesfedilmeye hazir beklesin. Hemen su an heşteg bekarerkek yazip cikan hesaplari inceleyin, bir sure sonra kesfetiniz vitrin gibi olur.
Ama kritik nokta istek atip geri cekmek. Geri cekmezseniz adam hakkinizda hos düşünmez. Geri cekin ki naz olsun, hanim kiz olun
Hesap hatasi yapmissiniz.
Bazi beyler icin birden fazla konu var.MrsDelfino döküm çıkarmıştı, mukerrer beyleri hesap dışı bırakırsak 18 adam falan oluyor.
Listeyi birinize atayım da düzenleyin. Benim kafa çorba oldu kim kimdir çözemiyorum artık. Yaşlı insanım ben yetişemiyorum.Hesap hatasi yapmissiniz.
Bazi beyler icin birden fazla konu var.MrsDelfino döküm çıkarmıştı, mukerrer beyleri hesap dışı bırakırsak 18 adam falan oluyor.
sosyal medyanın ekmeğini bi biz yiyemeedikYa istek atip cekince bildirimlerden silinmiyor mu? Maile mi dusuyor? Kopekbaligi gibi biri eklese de yurusem diye mi bekliyor bu adamlar?
Iste o noktada uyanık olmak lazim. Benim degil ya kuzenimin alyansi falan diyorlar zalımlar.Vay vay vay cok tesekkurler. Yapicam valla. Ama bisey dicem kanka umutsuz da #bekarerkek yazmissa evli kesfetmisyani muhtelemen evli diye supheleniyoruz. Bekar erkek hestegine sizan evliler var demek ki.
Aman boyle ekmek bizim bogazimizda kalirdi zatensosyal medyanın ekmeğini bi biz yiyemeedik
Hesap hatasi yapmissiniz.
Ben sevgili Kudra'nın listesiyle konuları şu şekilde eşleştirdimListeyi birinize atayım da düzenleyin. Benim kafa çorba oldu kim kimdir çözemiyorum artık. Yaşlı insanım ben yetişemiyorum.