Ben Nerde Yanlış Yaptım

Güncelledim listeyi bir eksik kalmamıştır inşallah. Oldu mu bi kontrol edelim
Eki Görüntüle 2792533
Evet elden ele yayalım arkadaşlar konuyu yeni okuyanlar bari fikir sahibi olsun da bilmeden umutsuzu yüreklendirmesin zira umutsuz,artık adamları çuvala koyup kaçırma kıvamına bile geldi

Ya istek atip cekince bildirimlerden silinmiyor mu? Maile mi dusuyor? Kopekbaligi gibi biri eklese de yurusem diye mi bekliyor bu adamlar?
Haha aynen adamlar cunku o kadar alismislar ki yurumeye..Dişi biri istek atinca kadin ve nefes aliyor diye dusunup hücum borulariyla havada kapiyorlar

Kesfette mi buluyoruz bunlari yalniz benim instagram kesfetimde habire yoga yapan gacilar makyaj bloggerlari, sisman kadin resimlerinin uzerine renkli renkli harflerle kendini sev yazan abidik gubidik postlar ve alttan gelen enerjik neseli muzik esliginde kopeklere sarilan bebekler cikiyor NERDE CIKIYOR KESFETTE BU YAKISIKLILAR NERDEN ISTEK ATIP GERI CEKICEZ bana da ogretin.

Nisan 2018de beyli konular başlamış;
Mart 2021deyiz.
35 ay yapsa oradan,
Şimdiğ 21 bey için konu açılmış.

Her iki ayda bir bey olsa,
35 ay için 21x2 (2 ay takılı kalıyor) 42..

Bazıları bir buçuk, bir ay desek..
Umutsuz şubat ayı beyini geç konuladı, marta girdik.
Mart 15 civarı en geç, bir beyin konusu daha gelir diye düşünüyorum eved.

Takip ettiklerinizi ve baktiginiz gonderileri degistirin ki yagusuklular kesfedilmeye hazir beklesin. Hemen su an heşteg bekarerkek yazip cikan hesaplari inceleyin, bir sure sonra kesfetiniz vitrin gibi olur.
Ama kritik nokta istek atip geri cekmek. Geri cekmezseniz adam hakkinizda hos düşünmez. Geri cekin ki naz olsun, hanim kiz olun

Hesap hatasi yapmissiniz.
Bazi beyler icin birden fazla konu var. MrsDelfino döküm çıkarmıştı, mukerrer beyleri hesap dışı bırakırsak 18 adam falan oluyor.

Bu cumleye kahkaha attim.

Pandemi sebebiyle bir gecikme olmus olabilir heyecanla mart ayi beyini bekliyorum sahsim adina. Pirelli takvimi gibi gelsin beyler.

Pandemi senesi tabi daha zorlaştı bu işler.
Son pandemi senesini zaten çıkarınca, her aya bir bey cuk oturuyor.
Şubat ve ocak beyleri kış + yasaklar yüzünden çetin şartlarda bulundu.
Şimdi baharda kapanır o açık.

Vay vay vay cok tesekkurler. Yapicam valla. Ama bisey dicem kanka umutsuz da #bekarerkek yazmissa evli kesfetmis yani muhtelemen evli diye supheleniyoruz. Bekar erkek hestegine sizan evliler var demek ki.

Bazi beyler icin birden fazla konu var. MrsDelfino döküm çıkarmıştı, mukerrer beyleri hesap dışı bırakırsak 18 adam falan oluyor.

Liste 21 bey için değil mi? Aynı bey listede üç kere mi yazılmış a- aa.
Şimdi o zaman, kesat geçen pandemi senesini de ayrıca hesaplamak lazım.

Listeyi birinize atayım da düzenleyin. Benim kafa çorba oldu kim kimdir çözemiyorum artık. Yaşlı insanım ben yetişemiyorum.

Vay vay vay cok tesekkurler. Yapicam valla. Ama bisey dicem kanka umutsuz da #bekarerkek yazmissa evli kesfetmis yani muhtelemen evli diye supheleniyoruz. Bekar erkek hestegine sizan evliler var demek ki.
Iste o noktada uyanık olmak lazim. Benim degil ya kuzenimin alyansi falan diyorlar zalımlar.

sosyal medyanın ekmeğini bi biz yiyemeedik
Aman boyle ekmek bizim bogazimizda kalirdi zaten

Listeyi birinize atayım da düzenleyin. Benim kafa çorba oldu kim kimdir çözemiyorum artık. Yaşlı insanım ben yetişemiyorum.
Ben sevgili Kudra'nın listesiyle konuları şu şekilde eşleştirdim . Yanlışım varsa isteyen (tek tek bakmak için benim kadar işsiz olan biri varsa) düzeltebilir . Ailesiyle ilgili dertlerin olduğu konuları ben okumadım. Bir de Lyanna'nın dediğine göre komşunun kardeşi konusunun içinde iki erkek daha varmış . O konuyu da bulup okumadım.

Akıl verinn lütfen!! Sosyal medyadan tanışılan adam
Benden hoşlanan çocuk Hemşeri polis
Dertler derya olmuş Evli adam
Zalim gurbet Ankara'daki adam
Yontulamıyorum Yeni tanışılan adam
İlk buluşma sonrası , Evlendikten sonra , O adam geri dönecek!! Tokat'taki adam

Eskitememek Eski(meyen) flört

Ben Nerde Yanlış Yaptım , Gönlüm Hep Seni Arıyor Neredesin Sen? , İçim Yanıyor Derlerdi de İnanmazdım , Ben Yoruldum Hayat Gelme Üstüme , Unutamadım , Aylar Sonra Gelen Mesaj , Talihim Yok Bahtim Kara
Bu da 1 aylık flört, aynı zamanda babasının cenazesinde derdine düştüğü adam

Ne bu şimdi Yurt dışına giden adam
Dertler Benim Olsun Arkadaşının sözlüsü
Derdim Çoktur Hangisine Yanayım Sosyal medyadan bir diğer adam
Bu neydi gız Kafedeki adam
Görücü Usulü İlk Buluşma Bir arkadaşım ekolü
Kameraman Çekim Alanımda Kameraman adam
Görüşmeli Miyim? Bu da mühendisim diyen uçak bakım teknisyeni

Benim bulduğum ek olarak Yaktın Beni Corona Karantina döneminde tanıştığı, görüşemediği adam.

Siz de bakın sayın umutsuzvaka01 , kızmayın bizlere. Bu aslında güzel bir şey, 2018'den bu yana tüm flört geçmişiniz burada. Nerede yanlış yaptığınızı, neyi doğru yaptığınızı görmenin en güzel yolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…