• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nerde hatta yaptım ?

arkadaşlar ben çalışan bir kadınım evden işe işten eve giderim ellimden geldiğince yemek içmek herşeyi yapıyorum lüks yemem içmem yok az çok tutumluyumdur. Sürekli cafe cafe gezmem eşim köy bağlısı herşeferinde köye gitmek istiyor annesine hasta derecesinde bağlı hayatımda ilk defa köye gitmeyelim tatile gidelim dedim bana yapmadığını bırakmadı bağırdı çagırdı boğazımı sıktı sende evladına muhtaç ol beni anneme hasret bırakıyosun dedi annesi aradı sen evladımdan koparıyosun beni dedi oğlum o sesnin imtihanın dedi daha neler neler ben nerde hatta yaptım nerde yanlış eş oldum söyleyin bana bu zulmu hak edecek naptım benim annem hastayken beni zorla gene annesinin yanına götürmüştü yine ses çıkaramadım ama artık çok yoruldum allaha havale ediyorum annesinden bulsun diye ama kötüye bişey olmuyor yazıki geçen ay annesini ayagına kadar gittik aldık 2 ay bende kaldı geri evine kadar geri götürdük yakın bir yerde değil 6 saat anneside bana sürekli hakaret ediyo sen oğlumun imtihanısın falan kızıma kızsam sen aynı üvey anne gibisin daha neler

ilk defa köye gitmeyelim tatile gidelim dedim bana yapmadığını bırakmadı bağırdı çagırdı boğazımı sıktı

onada izin vermiyor şuan ayrılamıyorum çocuk çok küçük biraz birikim yapmam lazım mahkemeye delil sunmam lazım
Darp raporu alıp, mahkemeye darp raporunu sunabilirsiniz. Ayrıca her boşanmak isteyen de mahkemeye delil falan sunmuyor. Evlilik birliğini sona erdirmeyi istemek yeterli.

onada izin vermiyor şuan ayrılamıyorum çocuk çok küçük biraz birikim yapmam lazım mahkemeye delil sunmam lazım
Boğazınızı sıkmış, başka ne delil lazım? Ya bahaneler uydurmayın Allah aşkına. Adam höt dese kocam kocam diyenlerden yetti artık. Hem çalış gelirin olsun hem de hanzo herifin kaprisini kahrını çek. Çocuğu kullanmayın bari. Yok çok küçükmüş yok birikim yapmak lazımmış yok hakime kanıt sunmak lazımmış. Boşanmaya niyetiniz yok, hem adamın hem annesinin gönlünü eğleyin de dayak yemeyin bari.

Bir kadın çalıştığı halde böyle bir adama katlanıyorsan hiç kusura bakmasın bu durumdan hoşlanıyordur. Bunun başka açıklaması yok bana göre.
diyorumki çocuk çok küçük birikim yapmam lazım aldığım üç kuruş para o parayla ne yapabilirim birikim olmadan

Boğazınızı sıkmış, başka ne delil lazım? Ya bahaneler uydurmayın Allah aşkına. Adam höt dese kocam kocam diyenlerden yetti artık. Hem çalış gelirin olsun hem de hanzo herifin kaprisini kahrını çek. Çocuğu kullanmayın bari. Yok çok küçükmüş yok birikim yapmak lazımmış yok hakime kanıt sunmak lazımmış. Boşanmaya niyetiniz yok, hem adamın hem annesinin gönlünü eğleyin de dayak yemeyin bari.
keşke her şey siizn deiğini gibi kolay olsa hemen yıkıp gitmek olsa olmuyor işte ha deyince olmuyor boşansam babamın oturduğu ev benim üstüne onada ortak olcak satalım desem babam yanaşmayacak beş kuruş param yok hadi kızımı koluma taktım çıktım evden nereye gidecem nasıl gidecem para pul olmadan konuşuyosunuzda annam benim anti depresan kullandığıma kadar mahkemeye sunmakla tehdit etti

Peki hangi motivasyonla bu adamın iyi bir aile babası olacağına karar verip çocuk yaptınız ?
böle değildi çünkü annem ölüp ben kimsesiz kalınca sürekli hakimiyet kurmak istedi sürekli baskı yapmak istedi kendi küçüken ne yaşadıysa acısını benden çıkarmak istedi

böle değildi çünkü annem ölüp ben kimsesiz kalınca sürekli hakimiyet kurmak istedi sürekli baskı yapmak istedi kendi küçüken ne yaşadıysa acısını benden çıkarmak istedi
O zaman gönül rahatlığıyla bu adam içim şerefsiz diyebiliriz.
Öncelikle başın sağolsun. O zaman yapacağın şey şu. Zaten çalışıyorsun. Bir süre bu süre 1-2 yıl da olabilir her ay muhakkak bir altın alıp kenara koyuyorsun. Bulduğun her parayı biriktir. Bir iki ay seni zora sokmayacak birikimse ulaştığın an tekmeyi basıyorsun.
Meslek ne?

O zaman gönül rahatlığıyla bu adam içim şerefsiz diyebiliriz.
Öncelikle başın sağolsun. O zaman yapacağın şey şu. Zaten çalışıyorsun. Bir süre bu süre 1-2 yıl da olabilir her ay muhakkak bir altın alıp kenara koyuyorsun. Bulduğun her parayı biriktir. Bir iki ay seni zora sokmayacak birikimse ulaştığın an tekmeyi basıyorsun.
Meslek ne?
bir fabrikada çalışıyorum atıyorum artık başladım birikime şuan çocuk olmasın diyede önlem aldım

diyorumki çocuk çok küçük birikim yapmam lazım aldığım üç kuruş para o parayla ne yapabilirim birikim olmadan

Böyle bir adamdan ayrılmak için asgari ücret almak bana göre yeterli. Ayrıca madem boyle bir kocanız vardı ne diye şuana kadar para biriktirmediniz.

Böyle bir adamdan ayrılmak için asgari ücret almak bana göre yeterli. Ayrıca madem boyle bir kocanız vardı ne diye şuana kadar para biriktirmediniz.
böle değildi diyorumya annem öldükten sonra coştu zulmun dozunu artırdı baktıki gidecek yer yok kimsesiz agzına ediyim dedi ne bbam var ne kardeşim şuan kimsem yok sıfırdan başlamak zorundayım herşeye

keşke her şey siizn deiğini gibi kolay olsa hemen yıkıp gitmek olsa olmuyor işte ha deyince olmuyor boşansam babamın oturduğu ev benim üstüne onada ortak olcak satalım desem babam yanaşmayacak beş kuruş param yok hadi kızımı koluma taktım çıktım evden nereye gidecem nasıl gidecem para pul olmadan konuşuyosunuzda annam benim anti depresan kullandığıma kadar mahkemeye sunmakla tehdit etti
Yarın ölse veya boşanmak istese ne yapacaksınız küçük çocukla, birikimsiz parasız pulsuz? Çalışan ayakları üstünde duran kadınsınız ama ya babanız ya eşiniz yönetiyor hayatınızı. Sakın sakın evlenmeden önce hiç böyleydi demeyin. Gel beraber uyuyalım, hasretinden öldüm bittim anam diyen adam bir günde böyle olmamıştır kimseyi kandırmayın. Çocuğu niye yaptınız deyince de nikahlı kocasından yapmış size ne tayfası koşuyor hemen.

Babanızın oturduğu evi kim aldı, tapusu kimin üzerine? Miras malıysa eşiniz hak iddia edemez. Antidepresan kullanmak suç mu, ayrıca bu adam ve annesi yüzünden kullandığınız belli değil mi? İlacı ezbere kafanıza göre gidip almadıysanız yazan doktor sorunlarınızı biliyordur.

söylüyorum eşime demediğimi bırakmadım anlamıyor anne anne diyor hele annesi varken dahada çoşuyor bana nasıl zulum edeceğini şaşıyor
Ailede köyde aklı başında birileri yokmu onların yanında açın konuyu kalabalıkta sadece anne ve eşle baş edemezsin kalabalkta aklıyerinde bazı insanlar olrsa size hak veren birileri destek çıkacaktır

Hatayi hicbirseye ses etmeyerek, es ve kaynana kisisini annenizin onune koyarak, kaliteli yasamayi hak degil luks olarak gorerek yapmissiniz. Bogazinizi sıkan, cocugundan bul diyen adami insan yerine koyup evliliginizi devam ettirmek koca bir hata. Cunku kocaniz insan degil. Coktan cekip gitmeliydiniz malesef yapmamişsiniz simdi bosanin desekte bosanmayacaksiniz.

Ailede köyde aklı başında birileri yokmu onların yanında açın konuyu kalabalıkta sadece anne ve eşle baş edemezsin kalabalkta aklıyerinde bazı insanlar olrsa size hak veren birileri destek çıkacaktır
kaynıma söyledim konuştu aynı tas aynı hamam annesine hastalık derecesinde bağlı ne yazıki

Back