- 3 Eylül 2022
- 40
- 37
- 3
- 38
- Konu Sahibi Benpastayimm
Merhabalar arkadaşlar sorun benim aşırı kıskançlığım.
Ama böyle sevdiğini,eşini falan değil.
Baya fitne fesat hislerimle insanları kıskanıyorum.
Böyle kötü niyetli bir insan asla değilim.
Ama özellikle illet olan sosyal medya da bir laç aileye takmış durumdayım.onlar da sürekli sosyal olan ,tatillerde takılan, eşiyle arkadaş gibi olan kişiler.bakmiyorum bazen ama aklımdan da çıkmıyor.
Resmen insanların mutluluğunu kıskanıyorum.
Ve hayatımı etkiliyor. Evliliğin de problem yok ama problem yaratıyorum bunları düşününce.
Dışarı çıkmak istemiyorum misal bakıyorum onlar sürekli cafeler de falan eşimi darlıyorum.
Kendimi zorluyorum.off bu hastalık gibi bisey oldu ben de .
Genelde kimsenin hayatını umursamam falan ama kendi kalibremde gördüğüm kişileri acayip kıskanıyorum .
Kendi halinde dünyayı gezenleri kıskanmıyorum da.
Böyle popüler bana tarz olarak daha yakın kişileri alisveri merkezine gitse kıskanıyorum. O tarz bisey yani bende ki.
Çünkü bende çevre de sosyal.,maddi durumu olan, eşim ve çocuklarımla çok göze batan bir aileye sahibim.
Sanırım hep ben mutlu olayım, heryere ben gideyim,hep tatil yapayım ki ( yıl da 4 kez falan tatile çıkıyoruz ve uzun tatiller oluyor) istiyorum
Ya neden böyleyim bilmiyorum..
Mesela okula bir anne kurabiye yollamis
Ya hemen içimde fesat bir dalga nasıl diyorum ben akıl etmedim. Vs. Vs.
Düşünmek bakmak takip etmek istemiyorum ama kafam dolu ,bazen rüyalarıma giriyorlar.
Kimseye de bahsediyorum çünkü ben dışarıdan gayet umursamaz cool takılan biri görünüyorum.
Ama gel gör ki bunu aşamıyorum.
O mutsuzluğunu istediğim insanlara bisey olsa kahrımdan ölürüm o derece.
Off çok uzun oldu ama sıkıntı bu çağın hastalığı mi nedir eskiden asla böyle değildim.
Napilir nasil aşılır bu hiç normal değil biliyorum ama ne yapayım.
Ama böyle sevdiğini,eşini falan değil.
Baya fitne fesat hislerimle insanları kıskanıyorum.
Böyle kötü niyetli bir insan asla değilim.
Ama özellikle illet olan sosyal medya da bir laç aileye takmış durumdayım.onlar da sürekli sosyal olan ,tatillerde takılan, eşiyle arkadaş gibi olan kişiler.bakmiyorum bazen ama aklımdan da çıkmıyor.
Resmen insanların mutluluğunu kıskanıyorum.
Ve hayatımı etkiliyor. Evliliğin de problem yok ama problem yaratıyorum bunları düşününce.
Dışarı çıkmak istemiyorum misal bakıyorum onlar sürekli cafeler de falan eşimi darlıyorum.
Kendimi zorluyorum.off bu hastalık gibi bisey oldu ben de .
Genelde kimsenin hayatını umursamam falan ama kendi kalibremde gördüğüm kişileri acayip kıskanıyorum .
Kendi halinde dünyayı gezenleri kıskanmıyorum da.
Böyle popüler bana tarz olarak daha yakın kişileri alisveri merkezine gitse kıskanıyorum. O tarz bisey yani bende ki.
Çünkü bende çevre de sosyal.,maddi durumu olan, eşim ve çocuklarımla çok göze batan bir aileye sahibim.
Sanırım hep ben mutlu olayım, heryere ben gideyim,hep tatil yapayım ki ( yıl da 4 kez falan tatile çıkıyoruz ve uzun tatiller oluyor) istiyorum
Ya neden böyleyim bilmiyorum..
Mesela okula bir anne kurabiye yollamis
Ya hemen içimde fesat bir dalga nasıl diyorum ben akıl etmedim. Vs. Vs.
Düşünmek bakmak takip etmek istemiyorum ama kafam dolu ,bazen rüyalarıma giriyorlar.
Kimseye de bahsediyorum çünkü ben dışarıdan gayet umursamaz cool takılan biri görünüyorum.
Ama gel gör ki bunu aşamıyorum.
O mutsuzluğunu istediğim insanlara bisey olsa kahrımdan ölürüm o derece.
Off çok uzun oldu ama sıkıntı bu çağın hastalığı mi nedir eskiden asla böyle değildim.
Napilir nasil aşılır bu hiç normal değil biliyorum ama ne yapayım.