Ben neden böyleyim

Tatlım, kişisel gelişimin okuduğun okulla, malınla, mülkünle, eğitimle alakası yok. Aura, özgüven doğuştan gelir. Kişisel gelişimini destekleyecek kitaplar veya aktiviteler yaparsan o da gelişir.

Tatlım, kişisel gelişimin okuduğun okulla, malınla, mülkünle, eğitimle alakası yok. Aura, özgüven doğuştan gelir. Kişisel gelişimini destekleyecek kitaplar veya aktiviteler yaparsan o da gelişir.
Ben de öyle düşünüyorum peki ne yapabilirim bunu kazanmak için

Aileniz tarafından mı böyle çekingen yetiştirildiniz acaba ?
Okurken benim gördüğüm , siz bu yaftalamaları kendinize zaten etiket gibi yapıştırmış olmanız
İnsan ilk evvela kendini sevecek , değer verecek
Sonra diğer insanların hoşunuza gitmeyen tarafları varsa hayır! bunu yapmaya da böyle davranmaya da hakkın yok diyecek
Siz kendinizi hiç bir şeye layık görmüyosunuz ki malesef .
destek alın ,özgürleşirsiniz … belki bu kadar da kontrolcü olmak ne bileyim üç kere düşünüp bir kere konuşmak da iyi bir şey değildir
Doğal olun , rahat davranın ,kasmayın .

Hiç alakası yok ozvuvenimi de sonradan kazanmış biri olarak auram da sonradan gelişti gerçekten bunu laf olsun kendimi övmek için söylemiyorum sonradan kazandığım şeyler ve çevremde çoğu insandan duyarım enerjin çekiyor diye

Ne mutlu öyleyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…