Kendileri 30’a merdiven dayamışlar, yaşıtları iş hayatında deneyimlenip kıdemli oluyor, okumaları bir şey değil bu dang*laklar bu yaşta hâlâ KYK yurdunda yorgan üstünde yemek yiyip, kreş çocuğu gibi top oynuyorlar.
Bu arada gerçekten çok komik, neden sessiz kaldın ki; ben aşağılardım şahsen. Annemlerin sokağında senelerdir baraj geçemeyen bir kız vardı, neyse ki baraj kaldırıldı; 23 yaşında en sonunda Esenyurt Üniversitesi’ne 190 taban puanlı kıytırık bir bölüme parayla kayıt ettirdiler, piremsesleri üniversiteli olsun diye. Zekâsı düşük, cümle bile kurmadan konuşan, beyinsel ve hatta fiziksel olarak gelişmemiş biri, sokakta 12 15 yaş grubu kızlarla oturuyor, yaşıtı olanlarla arkadaşlık bile kuramıyor düşün. Artık tipi ve zekâsal kıtlığıyla ne kadar zorbalanmışsa, o da herkese hakaret ederek konuşuyor. Ortaokula giden arkadaşı apartmanımızın önündeki bankı çöpe çevirdiği için azarlıyordum, bu da karışıp bana geri zekâlı demişti, ben de çok zekiysen yaşıtların mezun olup parasını kazanırken senin sokaktaki ortaokullu veledlerle işin ne düşük profil, dandik bir üniversitede bile kendin kadar düşük profilini bulamadın, kimse seni kâle bile almıyor değil mi yine sokaktaki veledlere kaldın demiştim. Ağlayarak babasına şikayet etti. O gün bugündür beni görünce başını eğiyor.