- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Bazen bende boyle dusunuyorum bazende diyorum ki bu durumun kimseye zarari yok ki kimseyi uzecek birsey yapmiyorum diye kendi kendimi avutuyorumNe kadar istikrar gösterebilirsiniz ne derece değişebilirsiniz bilmiyorum ama değişmeniz şart...
Yani bende donup kaldim ama bisey diyemedim ki geldigi saat 12 civariydibzaten nerden baksan 1 de 2 de evine gideceksin birgun dupurulmese olmezsiniz diyesim geldi ama diyemedimTamam paylaşın vs de komşunun evini neden süpüresin
Yani hasta yok cenaze yok kalsın bugün demeyi öğrenmelisin
Bana ne diyeceksin işte
Haklisiniz belki insanlar benim icinde oyle dusunuyordurYani teşbihte hata olmaz kusura bakma sakin,ama ben bir ortamda senin gibi iyi niyetli birinin arkasından o zaten 'eşek'denildiğini duydum ve tartışma çıkaldım. Kimsenin hamallıgını yapmayın.
Haklisiniz durumumun normal olmadigininda farkindayim ama ....Komsunun evini supurup birde birgun evi supurulmese ya diye dusunuyorsaniz durum vahim. Bir kere komusunun evi size ne yahu? Ay sinirlerim bozulacak
Kendinize deger verin lutfen. Ozsaygi ozsevginizi kesfedin.
Yalan soylemeyeyim hani tamamen Allah rizasini gozetsem belli bi yerden sonra artik bu kadar tamam derim herhalde ama diyemiyorum istebunu Allah rızasıniçin yapıyorum diyorsan onunda bir sınırı var kendi hakkını gözetmelisin.yok genelde böyleysen mükemmelliywtci kişiliksin herkesin gönlünü hos tutmaya calısıyorsun ama cok ezilirsin kırılırsın
Haklisiniz durumumun normal olmadigininda farkindayim ama ....
böyle bi arkadaşım vardı. bir komşunun evine misafir geleceğinde, leyla koş kısır yap,
gece 2 de ararlardı, leyla kaynanam gelecek sarma sarar mısın?
hatunlar alışverişe giderdi leyla çocuklarına bakardı,
leyla çocuklarından daha çok başkalarının çocuklarıyla ilgilenirdi,
leyla güzel çiğköfte yapardı ve yapardı yani eşine ayıracağı enerjiyi başkalarına harcardı...
leyla trafik kazasında hayatını kaybetti ve cenazesine hiçbiri gitmedi...
leyla gibi olmayın. sizin sahip olduğunuz o yüksek enerji, sevgi, insanları sığdıra sığdıra bitiremediğiniz o kalp sizin çocuğunuza eşinize annenize babanıza ait...
sizi evini süpürmeye çağıran aşağılık insanlar için siz değerli değilsiniz. bir kere gitmeseniz arkanızdan konuşur sizin çok değiştiğinizi söyler sizi incitirler...
gerek yok leyla hanım...
Çok haklısınYani teşbihte hata olmaz kusura bakma sakin,ama ben bir ortamda senin gibi iyi niyetli birinin arkasından o zaten 'eşek'denildiğini duydum ve tartışma çıkaldım. Kimsenin hamallıgını yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?