ısrarla aradım çünkü bana her sabah günaydın yazıyor, gün içinde sürekli napıyorsun diye mesaj atıyor ve her gece iyi geceler mesajı atıyor aşırı ilgili. ben de ısrarla aradım bu kadar ilgilenen adama ciddi olarak kimdir nedir tanımak istedim.Bir kere aradınız açmadı neden ısrarla arıyorsunuz ki?
Sonra birkaç gün sonra yine arıyorsunuz.
Konuşmak, aranizda ki iletişimi farklı yöne çekmek istemiyor belli ki.
Bunu anlayıp ona göre davranmaniz gerekirken uzatmışsınız boş yere.
evet de hadi ben ısrarla aradım. niye bişey söylemiyor. diyorum ki, neden açmıyorsun? cevap vermiyor. istersen engelle diyor. bu ne demek.Adamı arama konusunda acayip ısrarcı olmuşsunuz ya. Biz kadınlar işte bundan çok kaybediyoruz. Bu nedir boyle adam açmıyor hala arıyorsunuz 20 yıllık kocası gece eve gelmeyen kadın gibi. Kusura bakmayın ama doğruya doğru. Ilk tel konuşmasında gece 2ye kadar konuşmak nedir. Tel ile hos beş edilir biraz sonra normal olan adam davet eder görüşmek için. Bu işin kuralı budur.
Bu şey demek; “istediğimde açarım, konuşurum. Çünkü kontrolümü kaybedecek kadar etkilenmedim ve o duyguda değilim. İstersen engelle çok da tın.” Tam olarak böyle okunuyor buradan.evet de hadi ben ısrarla aradım. niye bişey söylemiyor. diyorum ki, neden açmıyorsun? cevap vermiyor. istersen engelle diyor. bu ne demek.
son iki haftayı katmazsan şubatın başından martın başına kadar peşimdeydi. ve her zaman anlasam bile anlamamazlıktan gelerek arkadaş olarak güldüm geçtim yazdıklarına. son iki haftadır kale alıp ben de işin içine girerek cevap vermeye başladım. ben mi bunatlmış oluyorum şimdi onu? şans vermek bunaltmak mı?Bunalmış sizde bunaltmayin.
ısrarla aradım çünkü bana her sabah günaydın yazıyor, gün içinde sürekli napıyorsun diye mesaj atıyor ve her gece iyi geceler mesajı atıyor aşırı ilgili. ben de ısrarla aradım bu kadar ilgilenen adama ciddi olarak kimdir nedir tanımak istedim.
eğer iletişimi farklı bir yöne taşımak istemiyorsa niye her saniye bana ulaşıyor, iltifatlar, öpücük emojileri vs.
yani bu durumda ben de ısrarla arama hakkı gördüm kendimde. çünkü ola ki bi anormal durum varsa en baştan bileyim diye.
Cevabı ikinci mesajınızda aslında, istersen engelle demiş, yani öylesine yazıyorum, devamı gelmezse benim için önemli değil demek.evet de hadi ben ısrarla aradım. niye bişey söylemiyor. diyorum ki, neden açmıyorsun? cevap vermiyor. istersen engelle diyor. bu ne demek.
tşk ederim. ben bunalttığımı düşünmüyorum çünkü bir ay yüz vermedim. yüz verdiğim nokta da yalnız yaşayan bir erkek aradığımda açmıyorsa ben ondan şüphelenirim. ortada çözemediğim birşey var ama. sinirden düşünemiyorum bile. sabahta engelledim ne hali varsa görsün.Bu şey demek; “istediğimde açarım, konuşurum. Çünkü kontrolümü kaybedecek kadar etkilenmedim ve o duyguda değilim. İstersen engelle çok da tın.” Tam olarak böyle okunuyor buradan.
Gerçekten ısrarcı olmayın. Şansını denemiş, yüz de bulmuş ama daha iyi bir seçenek var. O seçenek garanti olana kadar idare ediyor gibi.
aynı şehirde yakın oturuyoruzAynı şehirde değil misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?