Ben ne yapıyorum?😔

Aslında çoğu, güçlü oluyor gerçekten ama benim gibi azınlık, geçmişte takılıp kalıyor. "neden sevilmedim, desteklenmedim" gibi çocuk kalıp hâlâ bekliyor bir şeyler
90 la 2000 arasına denk gelmiş çocukların hepsi o dertten muzdarip. Bende diyorum dayak yok şiddet yok okey ama bi sevgi kırıntısı,bi hadi kızım yaparsın da yok. Baskı baskı baskı

Hepsini okudum ben akici bir anlatim var. Kitap okur gibi okudum valla. Okumayip ay cok uzun bu ne be diyenlere kirildim hatta o derece kitap gibi :) Atanip buralardan gidicem diyosunuz ya, buralardan yaniniza kimseyi almadan gidin. Gercekten kimseyi almayin ama, psikolojik olarak yani. Her sey kafada baslar cunku. Bazen kopmak gerekir kisi anneniz olsa bile iyi gelmiyorsa iyi gelmiyordur. Ben sizin kendinizi surekli gomen halinizi de keyifli buldum. Fakat bir sure sonra sanki alaya vurup gulen surat maskesi takmis ama arkada deli gibi uzgun biriymissiniz gibi duruyosunuz bunu kendinize yapmayin. Oz farkindalik guzel bi sey ama bu kelimelere tutunmayin, zaten oyle biriyim zaten soyle biriyim demiyceksiniz terapiler sonrasinda eminim. Siz narsist degilsiniz bu arada. Bir narsist asla ama asla kendine bunlari soylemez.

Teşekkür ederim okuduğunuz için. Ben de yorumunuza keyiflendim, gülümsedim Evet evet annemi almayacam inş. Bir anlamı kalmaz çünkü uzaklaşmanın. Dediğiniz gibi, içten içe üzgünüm ve kendime kullandığım bu kelimeleri de düzenlemeye çalışıyorum. Umarım başarılı da olurum. Sevgiler

Ben başını ve sonunu okudum. Seni anlıyorum bende aynı durumdayım. İnşallah güzel günler görürüz

Benim olaydan anladığım; siz güzel temizlik yapıyorsunuz eltiniz ise güzel et doğruyor diye kayınvalideniz böyle söylemiş. Wc ye giderken peçete istemeniz konusuna kızılması çok saçma ama madem muhafazakarsınız, eşinizin de huyunu biliyorsunuz peçeteyi önceden alıp cebinize koysaydınız bir süre sonra wc ye gitseydiniz. Muhafazakar olunması gerekmiyor bunlar için. Ben mesela öyle bir ortamda çok mu acil peçete isteyeceğim alır burnumu siliyomuş gibi yapar cebime atar giderdim sonra. Eşiniz size baskı yaptığı için sizin de ondan aynı hassasiyetle davranmasını beklemenizi anlıyorum ancak sizin sorununuz tamamen eşinizle..Geri kalanları boşuna takıyorsunuz kafanıza.

Yanlış konuya yazdınız

Ustunuze kapıyı kılıtledılerse okula nasıl gıdıp geldiniz

Tabiki dua ederiz ama duayla birlikte artık silkelenip kendine gelmelisin. Yaşam koçu sümeyye zehra bakırı şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…