- 15 Şubat 2013
- 24.978
- 1
- 94.707
- 798
- Konu Sahibi karpuzkiraz
-
yanında büyük ihtimal başka bi kız vardı, banka srasında bekleyen adam bankadayım çıkınca arıycam der kapar, yalan söylüyor, kalıbımı basarım.burada bir başkası bu konuyu açsaydı ben de ona aynen böyle şeyler söylerdim. ama ben yapamadım küfürden sonra rest çekemedim. keşke alttan almayıp orada rest çekip bitirecek kadar güvenseydim kendime. özsaygımı kaybetmişim ben bu ilişkiyle. çok kötü bir durum.
yanında büyük ihtimal başka bi kız vardı, banka srasında bekleyen adam bankadayım çıkınca arıycam der kapar, yalan söylüyor, kalıbımı basarım.
okey afiyet olsun bencesabahki ilgisizliğime tavır yapıyormuş da ondan açmamış. nereye gittiğini falan da söyler normalde zaten.
Sen 4 yil emegini dusunuyorsun da geri kalan omrunu hice mi sayiyorsun? Bu nasil bir mantik? Boyle bir adamla emek verdim diye evlenip emek verdim diye dayak olursa ona da mi katlanacaksin? Belli ki adam sana emek vermemis ki emeklerine hic acimayip seni asagilayabiliyor. Cunku biliyor ki sen gidemezsin. Gitmeyecegini bildigi icin de istedigi gibi sana kotu davranabiliyor. Sen sindirilmissin. Boyle giderse kisiligini de kaybedersin. Adam etmedigini birakmiyor, sen ozur diliyorsun. Karsidan kendini bir seyretsene. Sence bu normal mi? Senin bir eksikligin mi var da adam ne yaparsa yapsin bitiremiyorsun? Cok mu matah biri ki bu adam? Cok mu zor bulunacak biri? Soyleyecek bir sey bulamiyorum, kisi ne ederse kendine edermis. Dogru soyluyorlar. Sen ezik degilsin. O da seni hak etmiyor. Sillik ne demek ya? Bir defa boyle bir kelimeyi hazmedememen lazim.alışkanlık oldu çok emek verdik 4 yıl az değil ki... 4 yılda çok şey paylaştık silip atmak acı geliyor.
burada bir başkası bu konuyu açsaydı ben de ona aynen böyle şeyler söylerdim. ama ben yapamadım küfürden sonra rest çekemedim. keşke alttan almayıp orada rest çekip bitirecek kadar güvenseydim kendime. özsaygımı kaybetmişim ben bu ilişkiyle. çok kötü bir durum.
Önce inan kendine güven ve ayrıl bu adamla devam edersen ilerde çok pişman olacaksın dönüşün kolayken dön ilerde dönüşün zor olacakdaha önceleri kızdığı zaman seni aldatacağım kendime başka kadın bulacağım diyordu. ben de konuşmuyordum onunla ama sonra özür diliyordu kızgınlıkla söyledim, insan kızgınlıkla söylediği her şeyi yapıyor mu sanki kızınca neler neler söylüyoruz diyordu. ben de olabilir ben de kızıyorum ama benim ağzımdan neden böyle şeyler çıkmıyor kabul etmem ben böyle bir şeyi dedim ve bir daha demedi. bu sefer de küfür ediyor ağzına geldiği gibi bunu durduramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?