• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağım bu geçimsizle ya?!

karpuzkiraz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
147
36
28
merhaba arkadaşlar direk olaya gireceğim. erkek arkadaşım bu sabah bana hasta olduğunu söyledi ben de şöyle yap böyle yap tavsiye verdim konuştuk biraz, neyse aradan bir süre geçti ben de merak ettim nasıl oldun diye yazdım whatsapptan mesaj iletilmedi. demek ki dışarıda diye düşündüm çünkü interneti yok evdeki internetten bağlanıyor. aradım meşgule attı. bi yarım saat sonra ses çıkmayınca tekrar aradım yine meşgule attı. ama başka bir işaret de yok yani müsait değilim sonra arayayım seni falan yok sadece meşgule atıyor.
neyse biraz daha bekledim tekrar aradım açmadı bu sefer meraklandım iyice. tekrar arayınca açtı ve 'müsait olunca ararım seni hadi by' gibi bir şey söyledi sert bir sesle. mesajlar da iletilmişti bu arada eve dönüp öyle açtı yani aramamı. ben de tamam dedim bekledim ama beklerken de mesaj attım neden böyle yaptın ki ben sana bir şey mi yaptım da kızdın, ulaşamadım kaç saat falan bir sürü mesaj attım. mesajlara bakıp bakıp çıkıyor. sonra aradı bağırdı ben sana ne dedim müsait olunca arayacağım dedim sen ne ısrarla mesaj atıyorsun anlaman mı kıt... bir sürü hakaret.

ben de aramadım ki mesaj attım müsait olunca bakarsın diye dedim. bağırıp durdu bağırma kavga edecek bir şey yok falan dedim. ''şıllık'' dedi bana yüzüme kapattı telefonu.

ağladım uzun süre sonra mesaj attım kötü bir niyetim yoktu ulaşamayınca merak ettim üst üste mesaj attığım için özür dilerim falan dedim cevap yok. aradım birkaç kere açmadı. sonra cevap yazdı işte sen benim sorunlarımla ilgilenmiyorsun bencilsin istemiyorum seni samimiyetine inanmıyorum bıktırdın artık kaç gündür yetti falan yazdı. ben de açıkladım işte gerçekten kötü bir niyetim yoktu ısrarla mesaj attım çünkü seni merak etmiştim ulaşamayınca endişelendim kızacağını düşünemedim özür dilerim barışalım falan dedim aradım sonra. iyi tamam barışalım dedi sonra alelacele kapatmak istedi okula gideceğim geç bile kaldım falan dedi konuşmak istemedi benimle.
ben de üzüldüğümle ağladığımla kaldım! ne gerek vardı bu kadar büyütmeye?

"şıllık"tan sonrasını okumaya gerek bile yok! Hataymış merak edip ilgilenmişsin, ama orda çevirdiği işleri böldüğün için sana küfretmiş.

Bu ilişkini neresini tutmayı düşünüyorsun, neyin peşindesin?

merak edip ilgilendim ama o bankada sıra bekliyormuş sıra ona gelmek üzereymiş benim aramamı açıp da benimle muhabbet edecek durumda değilmiş de bir sürü şey. ben yine özür diledim uzamasın diye. biliyorum bu aralar sorunlarla boğuşuyor ama bana da bu kadar yansıtması kalbimi kırması falan normal değil bence. yani ben mi hata yaptım bu kadar üstelemekle onu anlamadım.

Hata sende.. mesgulemi atti niye geri arayip mesaj atiyorsunki birak.. ki o bahane etmis senin aramalarini gormuyor musun adam sana resmen kufur etmis hakaret etmi sende hala ustune kotu niyetim yoktu vs aciklama yapmaya çalisiyorsun. O zaten boyle seylerin kotu niyetle olmayacagini bilmiyor mu.. bahanr etmis hakareti etmiş kesip atmis yerinde olsam butun irtibatimi keser bir daha boyle saygisiz hadsiz insanla gorusmezdim.

merhaba arkadaşlar direk olaya gireceğim. erkek arkadaşım bu sabah bana hasta olduğunu söyledi ben de şöyle yap böyle yap tavsiye verdim konuştuk biraz, neyse aradan bir süre geçti ben de merak ettim nasıl oldun diye yazdım whatsapptan mesaj iletilmedi. demek ki dışarıda diye düşündüm çünkü interneti yok evdeki internetten bağlanıyor. aradım meşgule attı. bi yarım saat sonra ses çıkmayınca tekrar aradım yine meşgule attı. ama başka bir işaret de yok yani müsait değilim sonra arayayım seni falan yok sadece meşgule atıyor.
neyse biraz daha bekledim tekrar aradım açmadı bu sefer meraklandım iyice. tekrar arayınca açtı ve 'müsait olunca ararım seni hadi by' gibi bir şey söyledi sert bir sesle. mesajlar da iletilmişti bu arada eve dönüp öyle açtı yani aramamı. ben de tamam dedim bekledim ama beklerken de mesaj attım neden böyle yaptın ki ben sana bir şey mi yaptım da kızdın, ulaşamadım kaç saat falan bir sürü mesaj attım. mesajlara bakıp bakıp çıkıyor. sonra aradı bağırdı ben sana ne dedim müsait olunca arayacağım dedim sen ne ısrarla mesaj atıyorsun anlaman mı kıt... bir sürü hakaret.

ben de aramadım ki mesaj attım müsait olunca bakarsın diye dedim. bağırıp durdu bağırma kavga edecek bir şey yok falan dedim. ''şıllık'' dedi bana yüzüme kapattı telefonu.

ağladım uzun süre sonra mesaj attım kötü bir niyetim yoktu ulaşamayınca merak ettim üst üste mesaj attığım için özür dilerim falan dedim cevap yok. aradım birkaç kere açmadı. sonra cevap yazdı işte sen benim sorunlarımla ilgilenmiyorsun bencilsin istemiyorum seni samimiyetine inanmıyorum bıktırdın artık kaç gündür yetti falan yazdı. ben de açıkladım işte gerçekten kötü bir niyetim yoktu ısrarla mesaj attım çünkü seni merak etmiştim ulaşamayınca endişelendim kızacağını düşünemedim özür dilerim barışalım falan dedim aradım sonra. iyi tamam barışalım dedi sonra alelacele kapatmak istedi okula gideceğim geç bile kaldım falan dedi konuşmak istemedi benimle.
şaka gibi gene o diyor benle ilgilenmiyorsun ve siz özür dileyip barışalım diyorsunuz.. pes valla pess..

Deli misin Divane misin .. Ne işin var böyle saygısız sevgisiz biri ile ..
Neden kendini böyle küçük düşüyorsun .. Konunu okurken inanamadım .. Kusurabakma da bu gurursuzlukla sen herşeyi hak ediyorsun .. Karşındaki adam huysuz değil .. Sana ne saygısı ne sevgisi olmayan terbiyesizin teki ..
Farkına var bunun .. Önce kendin önemse ki karşındakiler de sana değer kıymet verebilsinler .

Hata sende.. mesgulemi atti niye geri arayip mesaj atiyorsunki birak.. ki o bahane etmis senin aramalarini gormuyor musun adam sana resmen kufur etmis hakaret etmi sende hala ustune kotu niyetim yoktu vs aciklama yapmaya çalisiyorsun. O zaten boyle seylerin kotu niyetle olmayacagini bilmiyor mu.. bahanr etmis hakareti etmiş kesip atmis yerinde olsam butun irtibatimi keser bir daha boyle saygisiz hadsiz insanla gorusmezdim.

zaten çok küfür eder pis bir ağzı var. hocalarına bile sınavdan düşük aldığı için o.. olsa iş yapamayacaklar gelmiş hoca olmuşlar gibi şeyler söyler. bu çok rahatsız ediyor beni ama nasıl anlatsam bunu 'kızgınlıkla söylenen şeyler' olarak görüyor.

Siz kac yasindasiniz ? Ne zamandir sevgilisiniz ? Neden sizi uzen bir insanla barismak icin cabaliyorsunuz ? Siz ustune dustugunuz icin kiymetinizbyok..

şaka gibi gene o diyor benle ilgilenmiyorsun ve siz özür dileyip barışalım diyorsunuz.. pes valla pess..

ben sabah uyuyordum aradı meşgule attım. sonra mesaj atmış rahatsızlandım böyle böyle diye. ben de uyanıp mesaj attım ilgilenmeye çalıştım geri aramadım. bana da diyor ki ben sana hastayım diyorum sen uykunu yarım bırakıp benimle ilgilenmiyorsun bile sıkıntılarım var sormuyorsun etmiyorsun falan...

Bu adam size daha ne yaparsa tavır alıp soğur ve hatta ayrılırsınız?
Cevap 'hiç bir zaman' değil mi?
Bakalım şıllık ve okumadığımız diğer hakaretlere daha neler eklenecek? Bir insan bu kadar kendini aşağılatmaz.
Mutluluklar dilerim size.

zaten çok küfür eder pis bir ağzı var. hocalarına bile sınavdan düşük aldığı için o.. olsa iş yapamayacaklar gelmiş hoca olmuşlar gibi şeyler söyler. bu çok rahatsız ediyor beni ama nasıl anlatsam bunu 'kızgınlıkla söylenen şeyler' olarak görüyor.

Niye cekiyorsun bu agzi bozuk adami o zaman?

Sillik diyen o ama israrla arayip barisalim diyen ozur dileyen sen?

evet hata yaptım sanırım üst üste herkes aynı şeyi söyleyince artık anlamaya başladım o hakaretten sonra benim özür dilemek bir yana özür beklemem gerekirdi. ama bunu yapmaktaki sebebim sanırım şu o küfür etmeyi kızgın olunca yapılabilecek bir şey olarak görüyor. yani ben de kızgınlıkla söylemiştir pişman olur sonra diye düşündüm. ama of kendimden tiksindim şu an.

Bugun onlara kizginlik ile kufur eden yarin iliskiniz ilerleyince sana ailene eder.. kaldirsbilir misin.. ki herkes sinirli dunyads tek sinirlenen insan o mu sen kufur ediyor musun sinirlenince kendinden pay bic.. yerinde olsam tamam biz yurutemiyoruz olmuyor deyip iliskiyi bitirirdim ileride daha kotu sorunlar yasacak gibi gozukuyor.

Back