Bu sabah yine kavga ettik..Canımdan hayattan kendilerinden soğutmaktan başka ne biliyorlar diye düşünüyorum bazen..
Kayınbiraderim 16 yaşında..Dün Eşimin anneannesine gittik kayınvalidemin kardeşleri eşleri felan herkes var..Oğlum 22 aylık biliyorsunuz amcasına git git dedi bu da dana gibi bağırarak abiii şuna bir şey söyle bana git diyor diye..Daha önce de yaptı bunu sabır dedim 1 2 3 bu sabah kahvaltıya geldi kayınpeder kayınbirader kayınvalide annesinde kaldı , yine bağırdı abii bir şey söyle diye ishak küçük bağırma dedim dayanamadım ama artık ya bir daha söyledi yüksek sesle yeter ya dedim bende dünde bağırdın bir daha bağır kafanı kırarım senin dedim sen 16 yaşındasın o 22 aylık bana da babasına da git diyor bazen dedim kızdım..Sıkıştırıyorlar o da sinirleniyor ki öyle olmasa bile 22 aylık ya kimsin ki sen bağırıyorsun..!!
Eşim onlar gittikten sonra bana kızdı sen benim kardeşime konuşamazsın öyle diye.. Bende senin eşinim bağırmasın o da çocuğa dedim..Karışamazsın o benim kardeşim felan dedi o 16 yaşında benim oğlum 22 aylık bende onu savunurum tabi ki dedim..Kızdı insan herkesin ortasında söylemez vs. vs. daha önce tekken de konuştum bağırmasın o zaman dedim yine saydırdı..
Beni oğlumu ailen olarak görmüyorsun dedim bir kere de o benim oğlum de yapmayın de dedim..Ben gerek duymuyorum söylemeye dedi sen gerek duymadığın için ben konuşuyorum zaten sen ikaz etsen ben zaten karışmayacağım dedim..Yedik birbirimizi..
Rabbime haval ediyorum hepsini..!!