- Konu Sahibi tacsizprenses
Eşinizin ailesi çok cahilmiş. Cahile laf anlatmak çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz hepberaber mi oturuyorsunuz anlamadım ben el kadar çocuğu kaç kişi büyütüyor böle
yarama tuz bastın arkadaşım bende de var öyle kv
bebegim dogdu eve geldik 4 günlük falandı baktım çorba veriyor çıldırdım
defalarca hem kv yi hem eşimi uyardım kadın anlamadı tatlı dilden
bende sert bi şekilde uyardım
yeni yeni anlamaya başlıyor
benim eşimde seninki gibiydi bişi olmaz biziöyle büyütmüş falan filan derdi
çok büyük kavgalar oldu eşim benden ayrı yattı günlerce
şimdi eşim yaptıgı hatanın farkında
kızımın inek sütüne alerjisi var dedim dedim anlamadılar
eşimin yanında kızıma yogurt peynir yada yogurtlu kavanoz mamaları verdim
kızım kusmaya başlayınca anladı
şimdi başta o kızıyo onu verme bunu verme
ama asla kayınvalideme güvenmem
çocugumu ona bırakmam
lafın kısası tatlı dilden anlamazlar sert ol yumaşama
kendini bişey sanmasın sinir oldum gene ya![]()
Eşinizin ailesi çok cahilmiş. Cahile laf anlatmak çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun.
işiniz zor gibi görünüyor, çat pat almış dediniz, aman dikkat geçen sene o çatpatları ağzına sokan bir çocuk zehirlendi diye duymuştum haberlerde.
güzel güzel söyleyınce anlamıyorsa sende cadı gelin olucaksın doğal olarak.
ben nolursa olsun tavrımı cok kesin net ve sert koyarım. eşimin abisini çok severim, Allah biliyor asla kırmak istemem ama konu kızım olunca cok sertleşebiliyorum. o da artık 1-2 söyledikten sonra kafasına göre hareket etmemeyi öğrendi.
anlamıyorlarsa sesini bile yukselt. cok meraklılarsa cocuk bakmaya evlensınler. kaynananla kayınpederın bıtane daha yapsınlar.
ben olsam derim, cok meraklıysanız yapın gene diye. cok edepsizim yaa![]()
Çocuğa eğitimi anne-baba verir, başkalarının söz hakkı bile yoktur. Fikir verebilirler ama müdahale edemezler. Gerekirse sert olacaksın, şahsen kızım konusunda çok netim. Bana da yaptılar, bir kereden birşey olmaz dediler, sonra önünü alamıyorsun. Artık herkes biliyor, bana sormadan kimse kızımla ilgili birşey yapmıyor..
Benimde 5,5 aylık oğlum var, bu yaşadıklarınızın benzerlerini bende yaşıyorum. Eşimde dahil bunlara. Abuk sabuk şeyler tattırmaya çalışıyorlar. Birde aynı evde yaşıyoruz düşünün yani. Alayını boğasım var. Allah yardımcımız olsun bizlerin vede bebeklerimizin. Bunlar için bebeğe bişey olması için illa hastanelik olması mı lazım?. Herşeye bişey olmaz bişey olmaz. Ayy çok sinirliyim.
Bu çocuk sizin.Siz yetiştireceksiniz.
Herkesin söz hakkı sahibi olmasına sessiz kalmayın asla.
İsterlerse cadı desinler.
Siz anneliğiniz neyi gerektiriyorsa öyle yapın.:13:
bence o kalın kafaları anlamaz, en iyisi cocuğuna öğret! Kuzenimi eskiden markete götururdum, şunu alayimmi, istermisin derdim, istemezdi! Neden istemediginide aciklardi, annesinden istemediğini söylerdi! Akili cocuk annesini elbet dinler![]()