- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi tacsizprenses
-
Yasadiginiz problemi bir cok anne baba yasiyordur emin olun :)
Boyle durumlarda sert bir sekilde uyaracaksiniz ,
ben izin vermiyorum diyeceksiniz
anlayana kadar...
Bu durumun alttan alınacak yeri yok.
Gerekirse sert olacaksınız, gerekirse cadı.
Amaannn cocuk oluncada bu dertler basliyor degilmi ya(((
Herkesin yazdığı gibi tatlı dilden anlamıyorlarsa sert olucaksınız. Aslında kendi canlarının çocuğu bu erkek aileleri neden böyle anlayamıyorum ya. Hep bir fesatlık var içlerinde. Çocuğa eğitici şeyler öğreticeklerine hep saçma sapan şeylerle oyalayıp duruyorlar. Gerekirse eşinizi alın karşınıza konuşun sizi dinlemiyorlarsa eşiniz giricek araya o uyarıcak ailesini
Bu korkularla ben de bazen nasıl çocuk doğurmak isterim diye düşünüyorum..
O kp o görümcenin kucağında görsem çocuğumu çıldırabilirim o kadar nefret doluyum
Allah sabır versin gerçekten zor..
Ben de yerinde olsam ciddi sorunlar yaşardım, tartışmalara kadar varırdı durum eminim..
Ama eşinizle ortak bir duruş sergilemelisiniz önce..
Konuş çocuğumuz için en doğrusu bu bana destek ol.
Ailenin yanlışlarına gerekli uyarıları sen yap ben kötü oluyorum sonra de bence
sorunlarımız çok benzer benımde bı oğlum var 9 buçuk aylık en doğal şekilde yetiştirmeye çalışıyorum ama mudahaleler benı çıldırtıyor daha 6 aylıkken şu küçük kutulardakı meyveli yoğurtlardan almışlardı markasız bişi bilindik markalardanda değil bunlardan sakın yedırmeyın yoğurtta yıyor meyvede yıyor bunlara gerek yok dedım surat astılar bıkaç gun öncede kvdem ağzına çıkolata sokmaya çalışıyor çocuk istemıyor gücüyle zorluyo bide zorlama istemıyor alışmasın hem dedım ama duymuyor bile daha öncede gofret vermişler alerji olmuştu sevsınler dıye en fazla 1 saat bırakıyorum yanlarında abuk sabuk şeyler yapıyolar kvdem oğluma köpeğe nasıl vurcan oğlum göster bakım dıyo vurmıycak cici yapçak dıyorum ters ters bakıyolar kpderde çocuğu gidip gidip priz elletırıyo sonrada cıs dıyoo kendımız alıştırıyoruz yarın öbür gün yapma etme dıycez dınlemıycek gene şikayet eden bız olcaz alımasın böyle zararlı şetylere dedim gene kızdılar tabı sankı ben oğlumun iyiliği için değilde kötülüğü için uğraşıyorum habıre kötü bişi dıyromuşum gıbı tepki alıyorum yanı bıraz daha buyuduğunde nasıl başa çıkıcam bılmıyorum çok yazdım ama bu knuda bende çok doluyum laftan anlamayan geline ınat olsun dıye torunlarını kullanan ınsanalrla uğraşmak gerçekten çok zor en kötüsüde yaza çalışmaya başlıycam ve çocuğuma bu ınsanlar bakıcak nasıl bırakıcam ne yapıcam şimdiden uykularım kaçıyo kreşe versem ordada bır suru çocuk içinde hep hasta olucak sabah erken uyanacak bilmıyorum ne yapıcam
Bu konuda ben de çekenlerdenim, kızım şimdi 13 yaşında ama zamanında çok kırdım kv ve kp. Ben biraz serttim de benim hayır dediğim hiç birşey yapılmayacak derdim, eşim de benden yanaydı tabii. Bu arada bütün bunları kızım belli yaşa gelene kadar yaptım yani 4-5 yaşından sonra biraz daha toleranslı oldum. Çay asla içirtmedim, tatlı ne varsa yedirtmedim, onlar çay koyarları her seferinde dökerdim inatla küçük çocuklarda demir eksikliği yapıyor diye, gofret falan alırlardı, anında başka çocuğa verirdim, elti çocukları daha büyüktü onlara verirdim, kulağı delinmeyecek dedim, gidip deldirmişler, anında küpeği çıkartıp attırıverdim bir köşeye, benim çocuğum ben nasıl istersem öyle yetiştirilir, yemeyecek, giymeyecek, gitmeyecek diyorsam öyle babası ve ben karar verebiliriz derdim. Sessiz savaş sürdü işte 4-5 yıl, çünkü biz hiç kavga etmedik, herhalde eşimin duruşundan dolayı sessiz oldu kavgalarımız laf söz olmadı. Ama 5 yaşından itibaren gönderdim yanlarına çalışırken yaz döneminde 1 ay kadar o dönemde artık ne yaptılar bilmem ama benim için bebeklik önemliydi şekerli gıdaların yenmemesi için. Sizi çok iyi anlıyorum insan sinir oluyor, sanki masus yapıyorlar.
o senin evladın ve senin istediğin gibi yetişecek.BİTTİ.
tamam niyetleri kötü değil ama cahiller sonuçta.sen anladığım kadarıyla ne yapılması gerekeni biliyorsun onları uyar taviz verme,ne derlerse desinler.o çocukla bir ömür geçirecek olan sensin.onların bir hatasını sen ödersin.ha biz hata yaptık da demezler.cahil oldukları için yine seni suçlarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?