- 30 Aralık 2009
- 22.581
- 87.582
- 40
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Neyse konuya cevap yazayım.Bir çocukla yazıştım.Komik kizmisim,temiz kizmisim,evlenilecek kizmisim.Fakat sevgili olmadık.Cunku ben biriyle yazisacaksam ya da bir ilişkim olacaksa el ele tutusmayabilirim.Yani çok fazla belki de hiç temasta bulunmayabilirim.
Ve sanırım birçok erkek benim gibi düşünmüyor.
Evet tesettürlü olabilirim fakat benim de duygusal ihtiyaclarim var.Ne yapacağım?
Kız sonra dağa taşa sürtündüm kızlık zarım bozulmuş mudur diye konu falan açar amanNeyse konuya cevap yazayım.
Dağa taşa sürteceksin.
En azından cansız nesnelerle irtibata geçtiği için yollu(!) sayılmazKız sonra dağa taşa sürtündüm kızlık zarım bozulmuş mudur diye konu falan açar aman
Gsgsgsgs bu durumda ceza üçte bir indirilir veya ceza vermekten vazgeçilirBen de normal bir yorum yazdım konuya kavgayı sonra gördümPeki hakime hanım, ben de konu sahibesine kızıp cevaben o..u da sensin k.hpe de sensin yazarsam ceza alıyor muyum? Malum ağır tahrik var
Kız sonra dağa taşa sürtündüm kızlık zarım bozulmuş mudur diye konu falan açar aman
Foto atan kadinlar basit yani.. himm.. bence işe fotoğraf atmadigin(nudelari kastetmiyorum) için özel ve yüksek zümre bir kız olmadığın gerçeğini kabullenerek baslamalisin .Ya mesela bir erkek benim gereksiz bulduğum şekilde foto istese ben atmayabilirim.E onun da işine gelmez.Basit kızlara yonelir
Neyse sütlaç tarifi vereyim gibi olmuşNeyse konuya cevap yazayım.
Dağa taşa sürteceksin.
Hala yazamadı. E ben bunların kanını bilirim kanınıııııtahminen kayıplara karışacak, başlık başımızaaa
cevap yazamadığı için sinirden hıt hıt kendini yiyerek yorumları okumuyorsa ben de bir şey bilmiyorumHala yazamadı. E ben bunların kanını bilirim kanınııııı
Ama en azından "kimse beni istemiyooooo" diye ağlamıyoruz
Ben senin gibilerle muhatap olmam kalite farkı çarpar insanı.seni meselaDur bak şimdi nasıl geri yapacak. Açık açık desin bakalım bana yollu.
Ay kafada kurmalara gel.Gerçekler can acıtır.cevap yazamadığı için sinirden hıt hıt kendini yiyerek yorumları okumuyorsa ben de bir şey bilmiyorum
Canım ben kalite mühendisiyim ve görüyorum ki kalitesiz olan sensin...Ben senin gibilerle muhatap olmam kalite farkı çarpar insanı.seni mesela
Beni tanıma şerefine ulaşırsın anlarsın dicem de..Canım ben kalite mühendisiyim ve görüyorum ki kalitesiz olan sensin...
bekliyoruz o nadide cevabını o zaman, soruya cevap ver de gerçekleri görelim mademAy kafada kurmalara gel.Gerçekler can acıtır.
İcraata geçmiyo değil geçemiyo. Adam artık polise verecek uzaklaştırma kararı aldırmak içine soksaydın bir de. İcraata geçmiyorsun diye masum mu oldun?
Bunu diyorsun da engellemedi bile beni neyden bahsediyorsun senİcraata geçmiyo değil geçemiyo. Adam artık polise verecek uzaklaştırma kararı aldırmak için
Rainny muhatap alınıp cevaplanır mıKafa pek çalışmıyor galiba senin ? Sevgilisi olup olmaması çok sorun değil millete yollu demesi sorun. Bu kadar basit konuyu anlamıyor musun ?
Doktor değilim ama bende teşhisi koydum neden erkeklerin yanasmadigina dairCanım ben kalite mühendisiyim ve görüyorum ki kalitesiz olan sensin...
Üfff çok sıkıcı.Sen de bağnazsın biz sana bişey diyor muyuz??