- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -43
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Ne ilgisi gösterecek ki? Sevgili olmadık zaten.Sizi görmeden yazışmalardan mı bunu anlıyorerkekler kızları nasıl kandıracağını çözmüş umarım uyanık olup ufacık yalan ilgilere kanmazsınız.
Ya mesela bir erkek benim gereksiz bulduğum şekilde foto istese ben atmayabilirim.E onun da işine gelmez.Basit kızlara yonelirSorunu anlamadım. Elele tutuşmuyorsunuz diye mi sevgili olmadınız? E yazışarak elele tutuşamazsınız zaten. Tutuşup tutuşmayacağınıza da görmeden tanımadan karar veremezsiniz.
Evlenilecek kız temiz kız yalanlarından bahsediyorum bunlara inanmıyorsunuzdur umarım. Birini görmeden bunu anlayamazsınız. Besbelli sizi ağına düşürmek için süslü kelimelere boğuyor KANMA...Ne ilgisi gösterecek ki? Sevgili olmadık zaten.
Ya yok mu böyle erkekler benim secimlerime saygı gösterecek.ee niye sevgili olsun ki? tamam sevişin demiyoruz da el ele de tutuşulur yaw.
Bilmem ki ama uyanık olmak lazım evetEvlenilecek kız temiz kız yalanlarından bahsediyorum bunlara inanmıyorsunuzdur umarım. Birini görmeden bunu anlayamazsınız. Besbelli sizi ağına düşürmek için süslü kelimelere boğuyor KANMA...
bilmem belki vardır. ama biriyle duygusal bir şeyler yaşamak teması da içinde barındırır bana göre.Ya yok mu böyle erkekler benim secimlerime saygı gösterecek.
Bana hem komik,hem benim değerimi bilecek hem de karakterli biri gerek.bilmem belki vardır. ama biriyle duygusal bir şeyler yaşamak teması da içinde barındırır bana göre.
evet biliyorum bence de hak ediyorsun. ama bunu düşünmeyi bırakman lazım. yazılı olmayan bir kural var "vazgeçince oluyor." :))Bana hem komik,hem benim değerimi bilecek hem de karakterli biri gerek.
Belki biliyorsunuzdur 4 yılı aşkın süredir belki her gün aklıma gelen biri var.
Ben de güzel şeyler hakediyorum bence
İşte çivi çiviyi söker de yapamıyorum doğru dürüst.evet biliyorum bence de hak ediyorsun. ama bunu düşünmeyi bırakman lazım. yazılı olmayan bir kural var "vazgeçince oluyor." :))
senin gibi düşünen muhafazakar insanlarla tanış.Bir çocukla yazıştım.Komik kizmisim,temiz kizmisim,evlenilecek kizmisim.Fakat sevgili olmadık.Cunku ben biriyle yazisacaksam ya da bir ilişkim olacaksa el ele tutusmayabilirim.Yani çok fazla belki de hiç temasta bulunmayabilirim.
Ve sanırım birçok erkek benim gibi düşünmüyor.
Evet tesettürlü olabilirim fakat benim de duygusal ihtiyaclarim var.Ne yapacağım?
yaparsın aşkım. bak işe her gün ya da sürekli "aklımda 4 yıldır biri var." demeyerek başla.İşte çivi çiviyi söker de yapamıyorum doğru dürüst.
Bir çocukla yazıştım.Komik kizmisim,temiz kizmisim,evlenilecek kizmisim.Fakat sevgili olmadık.Cunku ben biriyle yazisacaksam ya da bir ilişkim olacaksa el ele tutusmayabilirim.Yani çok fazla belki de hiç temasta bulunmayabilirim.
Evet tesettürlü olabilirim fakat benim de duygusal ihtiyaclarim var.Ne yapacağım?
Neden öyle?Önce başlığa istinaden cevap vereyim: Bulmayacaksınız. O sizi bulacak.
İyi de siz baştan önyargılısınız. Ne malum sizden uygunsuz fotoğraf isteyeceği. Baştan şartlarınızı hassasiyetlerinizi konuşursunuz olursa olur olmazsa olmaz.Ya mesela bir erkek benim gereksiz bulduğum şekilde foto istese ben atmayabilirim.E onun da işine gelmez.Basit kızlara yonelir
Sana en uygunu görücü usulü . Çünkü şu devirde sevgiliyken el ele tutuşmayan yok.Bir çocukla yazıştım.Komik kizmisim,temiz kizmisim,evlenilecek kizmisim.Fakat sevgili olmadık.Cunku ben biriyle yazisacaksam ya da bir ilişkim olacaksa el ele tutusmayabilirim.Yani çok fazla belki de hiç temasta bulunmayabilirim.
Ya yok mu böyle erkekler benim secimlerime saygı gösterecek.