- 14 Haziran 2019
- 14.485
- 70.262
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Tercihleriniz sizi üstün yapmaz. Başkalarını da basit yapmaz. Siz tercih etmiyorsunuz diye eden insanlara basit diyemezsinizYa mesela bir erkek benim gereksiz bulduğum şekilde foto istese ben atmayabilirim.E onun da işine gelmez.Basit kızlara yonelir
Yalnız canım bütün kadinlara demedim okuduğunu analyabiliyorsanFarkında mısın kadınlara basit kız, yollu dedi rainy okuduğunu anlıyorsan nasıl destek olabiliyorsun.
Sen kimsin de böyle kelimeler kullanabiliyorsun, senin de canın değilimYalnız canım bütün kadinlara demedim okuduğunu analyabiliyorsan
Yollu olduğunu kabul etmek de bir şereftir belki eger yollayan.
Ne demek yollu ya. Terbiyesizlik yapmayın.Yalnız canım bütün kadinlara demedim okuduğunu analyabiliyorsan
foto atan kadınlara yollu dedin. bu senin kötü düşünce yapın.Yalnız canım bütün kadinlara demedim okuduğunu analyabiliyorsan
Çıplaklık içeren fotoyu kocama bile atmam, gereksiz ve tehlikeli buluyorum ama atan insanlara basit demek pek olmamış.Ya mesela bir erkek benim gereksiz bulduğum şekilde foto istese ben atmayabilirim.E onun da işine gelmez.Basit kızlara yonelir
Ben iç Anadolu’da bir asliye ceza hakimiyim. Senin cümlelerin hakaret suçunu oluşturuyor ve benim mahkememin görev alanına giriyor. Burada çok var Böyle birbirine orospu,yollu , kaşar filan diyenler ve böyle hakaret eden kızlarımıza erkeklerimize ceza verirken ayrı bir mest oluyorum çünkü 2024 yılında olduğumuzu Türkiye cumhuriyetinin laik bir ülke olduğunu medeni kanunu benimsediğimizi ve hakaretin cezası olduğunu o zaman farkediyorlar.Yalnız canım bütün kadinlara demedim okuduğunu analyabiliyorsan
Dur bak şimdi nasıl geri yapacak. Açık açık desin bakalım bana yollu.foto atan kadınlara yollu dedin. bu senin kötü düşünce yapın.
başka insanlar için foto atmak normal olabilir ama sen aşağılık bir kelime kullanıyorsun belli bir kesim hakkında.
ben öyle düşünüyorum adı altında herkes herkesi yollu, orspu vs diye iğrenç kelimelerle etiketlesin.
hala debeleniyorsun şerefmişmiş.. aynen şerefli-şerefsiz onun onayını da sen verirsin.
komiksin.
Güzel de bahane uyduruyorsun.Siz benim ne halde niye böyle olduğumu bilmeden nasıl konuşursunuz?
Bipolarim ben bipolar.
Neredeyse hiçbir çaba gerektiren işi yapmak istemiyorum,isteyemiyorum
Sen de bağnazsın biz sana bişey diyor muyuz??Yalnız canım bütün kadinlara demedim okuduğunu analyabiliyorsan
Yaş 20.Okuk da iş de yok islevsizim çünkü.
Dur bak şimdi nasıl geri yapacak. Açık açık desin bakalım bana yollu.
Kimseye diyemezsin böyle şeyler. Ahlaksızlık göt açmakla bilmem neyle olmaz. Iki insan razıysa ve bu bizim gözümüzün önünde olmuyorsa her şeyi yapabilirler. Ahlaksızlık bunun ahlaksızlık olduğunu düşünmekle olur. Dinen bize uymayabilir evlenmeden seks filan ama asla bunu ahlaksızlık diye tanımlayamayız. Yolluluk belki de insanları kategorize etmektir? Insan diyip geçmek dururken...Yalnız canım bütün kadinlara demedim okuduğunu analyabiliyorsan
Sanki biz her gün çiçekler saçarak işe gidiyoruz.Güzel de bahane uyduruyorsun.
Sen şu 20 yaşında olup evlenme derdinde olan kız mısın yoksa ? Sırf cinsellik hasretinden evlenicem diye tutturan kız ?
Ama en azından "kimse beni istemiyooooo" diye ağlamıyoruzSanki biz her gün çiçekler saçarak işe gidiyoruz.
Kalbimiz bin parçayken uyanıp sürüne sürüne gittiğimiz oluyor.
“Yaz kızım gereğinden fazla düşünüldü ve değmeyeceğine karar verildi” derken içimiz, dışımız mecbur “ müştekinin daha önce alınmış adli raporu olup olmadığının belirlenmesi için şehir hastanesine müzekkere yazılmasına karar verildi “ diyor gsgsgsgsgsgsgs
tahminen kayıplara karışacak, başlık başımızaaaDur bak şimdi nasıl geri yapacak. Açık açık desin bakalım bana yollu.
Valla ben de istemem böylesini.Ama en azından "kimse beni istemiyooooo" diye ağlamıyoruz