- 14 Ağustos 2018
- 19.222
- 72.039
- Konu Sahibi falwlessone1
ay yazık dalga geçilmez de ayıp ama kendini bu hallere sokmaya kendin utanmıyosan bananeBunu diyorsun da engellemedi bile beni neyden bahsediyorsun sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay yazık dalga geçilmez de ayıp ama kendini bu hallere sokmaya kendin utanmıyosan bananeBunu diyorsun da engellemedi bile beni neyden bahsediyorsun sen
Sen çok eğlencelisin ondan herkes peşinde kuyruk olmuşÜfff çok sıkıcı.
Benim Kezban olmadığım kesin de sne ağır maymuncuksunDoktor değilim ama bende teşhisi koydum neden erkeklerin yanasmadigina dair abla ağır kezban . Çok ağır hemde .
Egecell mi sıktı canını ?Üfff çok sıkıcı.
Yollu diyemedi ya tadı kaçtıEgecell mi sıktı canını ?
TerbiyesizNeyse konuya cevap yazayım.
Dağa taşa sürteceksin.
Hayda.Terbiyesiz
Hepiniz aptalsınız desem?Egecell mi sıktı canını ?
Ben namusluyum da sizi bilemeycegimYollu diyemedi ya tadı kaçtı
Çok da çüçümüzde desek ?Hepiniz aptalsınız desem?
Hihi evet hatta şuan sana yan kafesten fıstık atıyorum.Benim Kezban olmadığım kesin de sne ağır maymuncuksun
Sus kız çift zarli mitakondri seni. Neden mitakondri ? Çünkü o namuslu bir organel çift zarliHepiniz aptalsınız desem?
Gülerken su püskürttüm ekrana al işteeeHihi evet hatta şuan sana yan kafesten fıstık atıyorum.
Evrim gerçektir!!!!Benim Kezban olmadığım kesin de sne ağır maymuncuksun
Sizin gibi tiplerle muhatap olacağıma gider 2 saat sıçarım daha iyi.Evrim gerçektir!!!!
Çok zorlama ,vallahi götü başı dağıtırsan sanayide zor toplatırız.Sizin gibi tiplerle muhatap olacağıma gider 2 saat sıçarım daha iyi.
Kalk kız soğan doğraSizin gibi tiplerle muhatap olacağıma gider 2 saat sıçarım daha iyi.
iki saat aralıksız sicabiliyor olduğuna göre goril olduğun kanaatine vardım. Hani bana maymuncuk demiştin ya sanırım aynı soyagacina tabiiyiz muhteşemSizin gibi tiplerle muhatap olacağıma gider 2 saat sıçarım daha iyi.