- 13 Ağustos 2014
- 6.245
- 13.858
- 36
- Konu Sahibi falwlessone1
Niye kız millete yollu derken çok mu terbiyeli? Buraya terbiyeli yazıyorum ben bir de iç sesimi duysan ohoooKizla cok terbiyesiz konusuyorsun bence terbiyeni takin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kız millete yollu derken çok mu terbiyeli? Buraya terbiyeli yazıyorum ben bir de iç sesimi duysan ohoooKizla cok terbiyesiz konusuyorsun bence terbiyeni takin
Etme yazıktır gunahtirYok ben hemcinslerine yollu orospu vs yakıştırması yapan leş zihniyetlilerden tiksiniyorum üstüme alınmak değil. Gerçek hayatta senin gibi birinin benim karşıma geçip bu leş fikirlerini dile getirmesi mümkün değil. Bedeli olur.
Basit kadın , dul karı , yollu vs bu tarz cümleleri aklınıza geldiği gibi ulu orta söylememeniz gerektiğini her ortamda sizlere öğreteceğiz
Yav çocuk yüz vermiyor bu takıntılıya muhtemelen ondan icraate geçemiyor.e soksaydın bir de. İcraata geçmiyorsun diye masum mu oldun?
tabi canım yoksa ohoooYav çocuk yüz vermiyor bu takıntılıya muhtemelen ondan icraate geçemiyor.
Çirkini öpmemişler namusluyum demiş
Bazı erkekler de zevksizdir be.Hep güzellerin sevgilisi oluyor sanki.Yav çocuk yüz vermiyor bu takıntılıya muhtemelen ondan icraate geçemiyor.
Daha cok kucuk sevgilisi yok diye olmucak anlamina mi geliyor. Senin bile bu uslup ls oldiysa onun kesin olur merak etmeYav çocuk yüz vermiyor bu takıntılıya muhtemelen ondan icraate geçemiyor.
Canim engeĺle sunu konuna yazamasimBazı erkekler de zevksizdir be.Hep güzellerin sevgilisi oluyor sanki.
Ayrıca ben güzelim senin ise aynan tozlanmış sanirim
Kafa pek çalışmıyor galiba senin ? Sevgilisi olup olmaması çok sorun değil millete yollu demesi sorun. Bu kadar basit konuyu anlamıyor musun ?Daha cok kucuk sevgilisi yok diye olmucak anlamina mi geliyor. Senin bile bu uslup ls oldiysa onun kesin olur merak etme
aşkım yazma şunlara kendilerini nimetten sayıyorlar sonraYav çocuk yüz vermiyor bu takıntılıya muhtemelen ondan icraate geçemiyor.
Cümlelere bak :))Bazı erkekler de zevksizdir be.Hep güzellerin sevgilisi oluyor sanki.
Ayrıca ben güzelim senin ise aynan tozlanmış sanirim
Evet cok nimetten saydik siz kimsiniz yaaşkım yazma şunlara kendilerini nimetten sayıyorlar sonra
Duygusal ihtiyaçlarınızın olduğu bilincindeyseniz duygusal ihtiyaçların bir müddet sonra cinsel dürtüleri tetikleyebileceğinizi de bilmeniz lazım. İstediğiniz ilişkinin formatına uygun görücü usulü veya kısa sürede evlilik yapmayan birisi ile mümkün görünüyor bunda da şans konusu devreye girer. Umarım kendinize uygun birini kolaylıkla bulursunuz.Bir çocukla yazıştım.Komik kizmisim,temiz kizmisim,evlenilecek kizmisim.Fakat sevgili olmadık.Cunku ben biriyle yazisacaksam ya da bir ilişkim olacaksa el ele tutusmayabilirim.Yani çok fazla belki de hiç temasta bulunmayabilirim.
Ve sanırım birçok erkek benim gibi düşünmüyor.
Evet tesettürlü olabilirim fakat benim de duygusal ihtiyaclarim var.Ne yapacağım?
Birde anne olucaksinaşkım yazma şunlara kendilerini nimetten sayıyorlar sonra
Dünya GüzelleriEvet cok nimetten saydik siz kimsiniz ya
Festival tadında.Kıaaaz duruuun abov konu nerelere gelmiş
eveet erkek bulursan sen de olursunBirde anne olucaksin
Onun aşık olduğu adamların benimle muhattap olabilmesi için birkaç kapıdan geçmesi gerekiyor haberi yok gsgsgsgsgsaşkım yazma şunlara kendilerini nimetten sayıyorlar sonra
Farkında mısın kadınlara basit kız, yollu dedi rainy okuduğunu anlıyorsan nasıl destek olabiliyorsun.Canim engeĺle sunu konuna yazamasim