Triplenmiş kendince sana sabaha bir şeyi kalmaz merak etme
Dayak atacağım diyecek de sen de ah paşam diyeceksin, öyle bir kız olmadığını biliyordur eminim, böyle bir şeyden ayrılık görünmez, üstüne gitme ama çok normal davran aa ne var ki tadında, yoksa daha totosu kalkar havaya
Ben demem zaten biliyo bseviyorum diye biçok şeye tamam derim ama bi dur! noktası vardır.
Ben şaka olduğunu söylediği halde o açıklamayı ilerde hayallerimiz gerçek olursa bak bu benden gidemez itaat eder demesin diye dedim.
Bilsin yani.
Benim bi akrabam yıllarca çıktı adamla evlendi adam evlendiğinde döverdi sonra boşandılar şimdi kadın bida evlendi şimdiki eşinin hem huyuna hem suyuna maşALLAHı var yüzünden belli adamın kişiliği..
DEdim ben ona bana bu akrabamın ilk evliliği gibi bişey yaşatma diye.
İnan sırf naz yapıyor şu an sana ve üzülecek bir şey yok
İçini rahat tut
Böyle cezalandırıyor bunların cinsi ya da cezalandırdıklarını düşünüyolar
Eşim de çok yapıyo iyi uyuyorum o zaman diyo hadi muck yapıyorum ertesine düzeliyo
Ben hissettim onu yarın normale döner
Yaşınız kaç Allah aşkına
Ne desem bilemedim ki, onun yaptığı çoculuk seninkisi ne bilemedim.
Hem suçlu hem güçlü dicem o da şimdi şakaydı diye suçlu olmayacak falan.
Anlamadım bu saatte kafam karıştı. :44:
erkeğim değil misin döversinde söversinde diyecektin herhalde birde trip atıyor hey Allahım
Hele bi yelten bakalım dövmeye deseydin. benim sözlümde şakayla balyozla vurcam kafana derbende o balyozu sen vurursun ama kimin kafasında patlar görürsün derim bunlar olur aklına kötü şeyler getirme bence:26:
Madem ayrilmaya cesaretin yok niye o kadar celallendin
Nasıl yani celallendin ?
Yani eger ciddi dusunuyorsan ayrilacaktim filan senden demissinde,
simdide sakaymis ya benden ayrilirsa diyorsun,
Hani ayrilmaya cesaretin yoksa aklindan gecenlerin hepsini soylemeseydin keske..
Ya dedim eğer aklında cidden varsa bu gibi şeyleri kabul etmiceğimi bilsinde adam olsun.
Ama sonuç pek iyiye gitmicek galiba.
Sence korkumun nedenini söylemeli miyim ?
Daha kücükmüssünüz..
Neyden korkuyorsun ki ?
Hareketlerini bi gözlemle bakalim sinirli mi ? siddet egilimi var mi,
Eger sinirliyse biraz sknti olabilir bence..
Keşke sen ona ucu açık sorular sorsaydın anlamak için şaka mı gerçek mi_?
Karısını,kız arkadaşını dövmeyi kendinde hak gören adam bir kaç sebebe bağlar bu hakkı:
NAMUSUNA HELAL GETİRİRSE
AİLESİNE SÖVERSE
AÇIK SAÇIK GİYİNİRSE...gibi
bunları mı sayacaktı dökecekti sebep olarak,yoksa ne diyecekti.
Şayet bu sebeplerden dövmek veya öldürmek hakkını kendinde görüyorsa emin ol ŞAKA DEGİL.
Korkunun ecele faydası yok.
Ben olsam bana parmagını sürdügünde DARP RAPORU ALIRIM,MAHKEMEDEN SANA UZAK KALMA KARARI ÇIKARTIRIM,DAVA AÇIP SENİ SÜRÜNDÜRÜRÜM derim.
Kendi SOĞUK -SALAK şakalar yapmakta mahir ya...Hayata geçirirse kim kime ne geçirir öğrensin diye???
Geçmiş artık.sen bu konuyu çok kurcalama bence...
İçime öyle doguyor ki KADIN DÖVECEK ADAM bir şekilde kendini belli eder.
Sen zaten içgüdüsel olarak TAHMİNLERDE BULUNUP GERÇEĞİ BULMUŞ VAZİYETTESİN.
Ve bu gerçek hiç hoşuna gitmemiş!!!
Küçüğüz ya ama kader belki olabilir kısmetimdeki budur belki..
Ya benim büyüme evrelerimde bunlar yaşanıyordu ve korkuyorum. Bunları yaşadım ondan bu ayrılğı düşündüm desem mi ama çekiniyorum biz bi çok şeyi konuşuyoruz ama bu ailemle alakalı olduğundan çekiniyorum
Hep istediğim duam iyi bi evlilik anlayış falan güzel şeyler yani kötü yanları olucak ama bu derece değil..
Aşırı sinirli ama vurmaz yani 2 yılda gözlemlediğim bu.
Bi keresinde kavga ediyoduk çok sinirlendi elini yumruk yaptı sıkıyo ama kaldırmadan indirse yapardı ama sonrasını tahmin edebildiğinden yapamaz..
Bu sonrada böyle olur ben ezdirmem kendimi.
Küçüğüz ya ama kader belki olabilir kısmetimdeki budur belki..
Ya benim büyüme evrelerimde bunlar yaşanıyordu ve korkuyorum. Bunları yaşadım ondan bu ayrılğı düşündüm desem mi ama çekiniyorum biz bi çok şeyi konuşuyoruz ama bu ailemle alakalı olduğundan çekiniyorum
Hep istediğim duam iyi bi evlilik anlayış falan güzel şeyler yani kötü yanları olucak ama bu derece değil..
Aşırı sinirli ama vurmaz yani 2 yılda gözlemlediğim bu.
Bi keresinde kavga ediyoduk çok sinirlendi elini yumruk yaptı sıkıyo ama kaldırmadan indirse yapardı ama sonrasını tahmin edebildiğinden yapamaz..
Bu sonrada böyle olur ben ezdirmem kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?