Ben Mutlu Olamıcak Mıyım ?!

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Ya arkadaşlar erkek arkadaşımla konuşurken konu ileri dönük planlarımızdan açıldı falan nasıl oldu tam hatırlamıyorum ama konu birden dayağa geldi..
Hakedersen döverim falan dedi..
Normalde de der ama şakalaşırken der gerçek olma ihtimali yoktur güleriz falan.
Bugün diyorum şaka dimi yok diyor
Ya diyorum sen bunu şaka olarak diyodun gülüyodun
Gülerkende ciddi olamam mı diyo
Olamazsın dedim
Olurum diyo
Yemin et dedim
Etmem diyo (kolay kolay etmez)
Dedim ablanların başına gelse
Sen ablalarım değilsin bende eniştelerim değilim hakettiğinde döverim.
Bende bi gerginlik başladı endişelerim başladı sevmesem düşünmem bitirirdim bitirdim mi hayır !
Dedim ilerde çocuklar senden sadece korkar ama sevgi olmaz benimde sevgim körelir
Bişey olmaz yatalım dedi
Sen yat benim ciddi gel gitlerim başladı dedim
Şaka yapıyoruz be de,li beni tanımıyo musun sen :D :D :D dedi
şakymış bi ohh çektim sormayın nasılda dua etmiştim şaka olsun diye.
buna cevap olarak valla bak yemin ederim bitirmeyi düşünüyodum bi kaç gün düşünücektim sana belli etmesem bile dedim ama gülmüyorum
bunu düşündün mü cidden dedi
gerçekten düşündüm ben o söylediğini hep şaka algıladım şimdi dediğin çok acayip yaptı cidden. ne kadardua ettim şaka olsun diye ama şu an düşünce yok. seni çok seviyorum. dedim
sen düşünmeye devam et uyudum ben iyi geceler yazdı
Şakaymış düşünmüyorum dedim cevap yok ödemeli attım cevap yok
Yüksek ihtimal telefonu şarja takıp uyudu..

Benim ne yapmam lazım bu durumda..
Ya şimdi o böyle düşündüğüm için bitirirse bi kaç güne..

Akıl verin düşüncelerim mantıklı mıydı bu konuşma esnasında.
Sizin başınıza gelse siz ne düşünürdünüz bu konuşmada.

Bende akıl kalmadı sizden almaya geldim :43: :43:

Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi :2: :2:

.

Son düzenleme:
Triplenmiş kendince sana sabaha bir şeyi kalmaz merak etme

Dayak atacağım diyecek de sen de ah paşam diyeceksin, öyle bir kız olmadığını biliyordur eminim, böyle bir şeyden ayrılık görünmez, üstüne gitme ama çok normal davran aa ne var ki tadında, yoksa daha totosu kalkar havaya

Triplenmiş kendince sana sabaha bir şeyi kalmaz merak etme

Dayak atacağım diyecek de sen de ah paşam diyeceksin, öyle bir kız olmadığını biliyordur eminim, böyle bir şeyden ayrılık görünmez, üstüne gitme ama çok normal davran aa ne var ki tadında, yoksa daha totosu kalkar havaya

Ben demem zaten biliyo bseviyorum diye biçok şeye tamam derim ama bi dur! noktası vardır.
Ben şaka olduğunu söylediği halde o açıklamayı ilerde hayallerimiz gerçek olursa bak bu benden gidemez itaat eder demesin diye dedim.
Bilsin yani.
Benim bi akrabam yıllarca çıktı adamla evlendi adam evlendiğinde döverdi sonra boşandılar şimdi kadın bida evlendi şimdiki eşinin hem huyuna hem suyuna maşALLAHı var yüzünden belli adamın kişiliği..

DEdim ben ona bana bu akrabamın ilk evliliği gibi bişey yaşatma diye.

Ben demem zaten biliyo bseviyorum diye biçok şeye tamam derim ama bi dur! noktası vardır.
Ben şaka olduğunu söylediği halde o açıklamayı ilerde hayallerimiz gerçek olursa bak bu benden gidemez itaat eder demesin diye dedim.
Bilsin yani.
Benim bi akrabam yıllarca çıktı adamla evlendi adam evlendiğinde döverdi sonra boşandılar şimdi kadın bida evlendi şimdiki eşinin hem huyuna hem suyuna maşALLAHı var yüzünden belli adamın kişiliği..

DEdim ben ona bana bu akrabamın ilk evliliği gibi bişey yaşatma diye.

İnan sırf naz yapıyor şu an sana ve üzülecek bir şey yok
İçini rahat tut
Böyle cezalandırıyor bunların cinsi ya da cezalandırdıklarını düşünüyolar :37:
Eşim de çok yapıyo iyi uyuyorum o zaman diyo hadi muck yapıyorum ertesine düzeliyo :52:
Ben hissettim onu yarın normale döner :34:

Yaşınız kaç Allah aşkına :ssz:
Ne desem bilemedim ki, onun yaptığı çoculuk seninkisi ne bilemedim.
Hem suçlu hem güçlü dicem o da şimdi şakaydı diye suçlu olmayacak falan.
Anlamadım bu saatte kafam karıştı. :44:

erkeğim değil misin döversinde söversinde diyecektin herhalde birde trip atıyor hey Allahım :27:

Hele bi yelten bakalım dövmeye deseydin. benim sözlümde şakayla balyozla vurcam kafana der:27: bende o balyozu sen vurursun ama kimin kafasında patlar görürsün derim:37: bunlar olur aklına kötü şeyler getirme bence:26:

İnan sırf naz yapıyor şu an sana ve üzülecek bir şey yok
İçini rahat tut
Böyle cezalandırıyor bunların cinsi ya da cezalandırdıklarını düşünüyolar :37:
Eşim de çok yapıyo iyi uyuyorum o zaman diyo hadi muck yapıyorum ertesine düzeliyo :52:
Ben hissettim onu yarın normale döner :34:

İnşALLAH düzelir.

Yaşınız kaç Allah aşkına :ssz:
Ne desem bilemedim ki, onun yaptığı çoculuk seninkisi ne bilemedim.
Hem suçlu hem güçlü dicem o da şimdi şakaydı diye suçlu olmayacak falan.
Anlamadım bu saatte kafam karıştı. :44:

Yaşlar küçük ya ben 18 o 20.
Ama aileler biliyo falan.
Ben korktum ciddi anlamda ya.
Suçlu değil zaten ama çok uzattı ne kadar acayip olduğumu farkedemedi mesajlaştığımızdan..
Beni de anlaması gerekmez miydi sizce?

erkeğim değil misin döversinde söversinde diyecektin herhalde birde trip atıyor hey Allahım :27:

Gerçekten ya şakaymış ama insan korkuyor.
Ne haberler okuyoruz eşi dövüyo ediyo.
Ben çok korkuyorum bu tarz şeylerden gözümün önünde yaşananlar vardı. ama bunu ona söylemeye çekiyorum söylesem anlar ama çekiniyorum.
Nasıl derim küçüklüğümde yaşadığım gördüğüm şeyleri ilerdeki çocuklarımda görsün istemem diye :18:

.

Son düzenleme:
Hele bi yelten bakalım dövmeye deseydin. benim sözlümde şakayla balyozla vurcam kafana der:27: bende o balyozu sen vurursun ama kimin kafasında patlar görürsün derim:37: bunlar olur aklına kötü şeyler getirme bence:26:

Ben düşünüp bitiricektim dedim sorun o :18:

Nasıl yani celallendin ?

Yani eger ciddi dusunuyorsan ayrilacaktim filan senden demissinde,
simdide sakaymis ya benden ayrilirsa diyorsun,
Hani ayrilmaya cesaretin yoksa aklindan gecenlerin hepsini soylemeseydin keske..

Yani eger ciddi dusunuyorsan ayrilacaktim filan senden demissinde,
simdide sakaymis ya benden ayrilirsa diyorsun,
Hani ayrilmaya cesaretin yoksa aklindan gecenlerin hepsini soylemeseydin keske..

Ya dedim eğer aklında cidden varsa bu gibi şeyleri kabul etmiceğimi bilsinde adam olsun.
Ama sonuç pek iyiye gitmicek galiba.

Sence korkumun nedenini söylemeli miyim ?

Fikirlerinize ihtiyacım vaaarrr

Ya dedim eğer aklında cidden varsa bu gibi şeyleri kabul etmiceğimi bilsinde adam olsun.
Ama sonuç pek iyiye gitmicek galiba.

Sence korkumun nedenini söylemeli miyim ?

Daha kücükmüssünüz..
Neyden korkuyorsun ki ?
Hareketlerini bi gözlemle bakalim sinirli mi ? siddet egilimi var mi,
Eger sinirliyse biraz sknti olabilir bence..

Keşke sen ona ucu açık sorular sorsaydın anlamak için şaka mı gerçek mi_?

Karısını,kız arkadaşını dövmeyi kendinde hak gören adam bir kaç sebebe bağlar bu hakkı:

NAMUSUNA HELAL GETİRİRSE

AİLESİNE SÖVERSE

AÇIK SAÇIK GİYİNİRSE...gibi

bunları mı sayacaktı dökecekti sebep olarak,yoksa ne diyecekti.

Şayet bu sebeplerden dövmek veya öldürmek hakkını kendinde görüyorsa emin ol ŞAKA DEGİL.

Korkunun ecele faydası yok.

Ben olsam bana parmagını sürdügünde DARP RAPORU ALIRIM,MAHKEMEDEN SANA UZAK KALMA KARARI ÇIKARTIRIM,DAVA AÇIP SENİ SÜRÜNDÜRÜRÜM derim.

Kendi SOĞUK -SALAK şakalar yapmakta mahir ya...Hayata geçirirse kim kime ne geçirir öğrensin diye???

Geçmiş artık.sen bu konuyu çok kurcalama bence...

İçime öyle doguyor ki KADIN DÖVECEK ADAM bir şekilde kendini belli eder.

Sen zaten içgüdüsel olarak TAHMİNLERDE BULUNUP GERÇEĞİ BULMUŞ VAZİYETTESİN.

Ve bu gerçek hiç hoşuna gitmemiş!!!

Daha kücükmüssünüz..
Neyden korkuyorsun ki ?
Hareketlerini bi gözlemle bakalim sinirli mi ? siddet egilimi var mi,
Eger sinirliyse biraz sknti olabilir bence..

Küçüğüz ya ama kader belki olabilir kısmetimdeki budur belki..
Ya benim büyüme evrelerimde bunlar yaşanıyordu ve korkuyorum. Bunları yaşadım ondan bu ayrılğı düşündüm desem mi ama çekiniyorum biz bi çok şeyi konuşuyoruz ama bu ailemle alakalı olduğundan çekiniyorum

Hep istediğim duam iyi bi evlilik anlayış falan güzel şeyler yani kötü yanları olucak ama bu derece değil..
Aşırı sinirli ama vurmaz yani 2 yılda gözlemlediğim bu.
Bi keresinde kavga ediyoduk çok sinirlendi elini yumruk yaptı sıkıyo ama kaldırmadan indirse yapardı ama sonrasını tahmin edebildiğinden yapamaz..
Bu sonrada böyle olur ben ezdirmem kendimi.

Keşke sen ona ucu açık sorular sorsaydın anlamak için şaka mı gerçek mi_?

Karısını,kız arkadaşını dövmeyi kendinde hak gören adam bir kaç sebebe bağlar bu hakkı:

NAMUSUNA HELAL GETİRİRSE

AİLESİNE SÖVERSE

AÇIK SAÇIK GİYİNİRSE...gibi

bunları mı sayacaktı dökecekti sebep olarak,yoksa ne diyecekti.

Şayet bu sebeplerden dövmek veya öldürmek hakkını kendinde görüyorsa emin ol ŞAKA DEGİL.

Korkunun ecele faydası yok.

Ben olsam bana parmagını sürdügünde DARP RAPORU ALIRIM,MAHKEMEDEN SANA UZAK KALMA KARARI ÇIKARTIRIM,DAVA AÇIP SENİ SÜRÜNDÜRÜRÜM derim.

Kendi SOĞUK -SALAK şakalar yapmakta mahir ya...Hayata geçirirse kim kime ne geçirir öğrensin diye???

Geçmiş artık.sen bu konuyu çok kurcalama bence...

İçime öyle doguyor ki KADIN DÖVECEK ADAM bir şekilde kendini belli eder.

Sen zaten içgüdüsel olarak TAHMİNLERDE BULUNUP GERÇEĞİ BULMUŞ VAZİYETTESİN.

Ve bu gerçek hiç hoşuna gitmemiş!!!

Tahminim yapmaz yönünde ama şakayı k.akaya çevirdi çok uzattı.
Ben ilerde benim yaşadığım şeyleri çocuklarım görsün yaşasın istemem korkarım. benim korktuğum gibi korkarlar belki daha fazlası.
Günah değil mi? ben bunları istemedim
Ama şakaymış.
Ben ayrılığı düşündüğümü söyledim ya orda kaybettim bişeyleri...

.

Son düzenleme:
Ya benim büyüme evrelerimde bunlar yaşanıyordu ve korkuyorum. Bunları yaşadım ondan bu ayrılğı düşündüm desem mi ama çekiniyorum biz bi çok şeyi konuşuyoruz ama bu ailemle alakalı olduğundan çekiniyorum

Hep istediğim duam iyi bi evlilik anlayış falan güzel şeyler yani kötü yanları olucak ama bu derece değil..
Bi keresinde kavga ediyoduk çok sinirlendi elini yumruk yaptı sıkıyo ama kaldırmadan indirse yapardı ama sonrasını tahmin edebildiğinden yapamaz..

içgüdü---yanılmamam...keşke yanılsam:(( yumruk yapıp sıkıyo öyle mi...mutlu olma ihtimalin çok yüksek...bu salaktan uzaga yavrucum uzaga...

Canim anlat ona korkularini belki daha anlayisli olur,
ama asiri sinirliyse bidaha düsün derim,
simdi sevgilisiniz ama evlendikten sonra farkli olabilir hersey,
kesin döver demiyorum tabiki ama sinirli insan zor insan bana göre,
sürekli alttan alinmasi gerekir :31:
Sen simdi diyorsun ya kendimi ezdirmem diye bir tartismaniz oldugunda
karsilikli agiz dalasina filan girseniz saygi sevgi hersey biter..
Bilmiyorum bakalim hakkinizda hayirlisi olsun,
Ben kafani karistirmis olmayim ama gözlemle derim..
Birde her sakanin altinda bir gercek yatar derler :26:

Back
X