Ben mi yanlış düşünüyorum?

Amaan katıl geç. O kadar komplike bir durum yok.

Düğün dernek vb. durumlarda uzak yakın, görüşülen görüşülmeyen bütün akrabalar arada husumet yoksa aranır davet edilir ayıp olmasın, çağırmadı demesinler diye. Yani hediyeniz için ya da sizi çok sevip yanlarında istediklerinden değil, mecburiyetten çağırmışlar. İster katılırsınız ister katılmazsınız o sizin bileceğiniz iş. Ama davette anormal bir durum yok.

Yani bazi aileler boyle kotu niyetten degil ama yapilari soguk dugun,cenaze disinda gorusmezler. Esimin aile akrabalari da boyle o yuzden bence cok takilmayin. Gidin ufak bi taki takin. Kendinizi bos yere doldurmayin.
Ben dogum yaptim onlardan taraf ne geldi ne aradi tebrik etti. Benim cok tuhafima gitti. Cunku kendi tarafim boyle degil. Ama birgun bi dugune gittik, hepsi basima toplantilar elime altin tikistirdilar, hayirli olsun diyip kendi masalarina gectiler. Bana gore tuhaf ayip maneviyat 0

Teşekkür ederim

Bana da çok tuhaf geliyor

Valla benim özel günüme gelmeyene bende gitmem, yüzüne de derim ki bende dedim Hediye olayida evladım var diyosun sizi hiç saymayana takicagina evladına bir şey alırsın boşversene geçim kolay değil

Düğüne gelip takı yaptıysa gidilir yoksa bırakın eşiniz tek gitsin

Yanlış düşünmüyorsun,haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…