Gerçek hayatta tam tersi olduklarına eminim o yüzden takılmıyorum
eşinizin yaptığı bence ayıp bişey ama ben sizin yerinizde olsam kendime bi kuş sütü eksik bir paşa sofrası kurar eşimi koşa koşa annesine gittiğine pişman ederdimMerhaba kızlar 3 saattir moralim çok bozuk gün boyu temizlik yaptım kv eşimi hangi ara aradıysa hamileler vardır diye söylemiyorum adını eşimin sevdiği ve benim ağzıma sürmediğim bir yemek kaç senedirde biliyor işte gel yemek yeme ondan yaptım demiş tam bir şeyler hazırlayacağım eşim dönüp anneme geçiyorum ben bana o yemekten yapmış dedi afalladım tabi benim ailem eşim sevmiyor diye ona ayrı yemekler yaparken bir çorba dahi yapmaya tenezzül etmemiş kendi oğlunu çağırıyor gerçekten sinirlerim bozuldu eşimde yap bir şeyler kendine istersen dedi ve ben tek yemek yiyemeyen biriyim gelincede e bir şey yememişsin diyor canım istemiyor dedim uzandım sinirimden uyur gibi yaptım muhatap olmamak için moralim çok bozuk. İnsanlar niye bu kadar bencil anlamıyorum.
Esiniz dönüp size hadi beraber gidelim demedi mi ayrıca sokağa çıkmak yasak burda oralar da yok mu ondan:)Sadece oğlu mu yasıyor bu evde?
Tam olarak neye kızdınız tek yemek yemek zorunda kalmanizami yoksa bir annenin oğlunu yemeğe cagirmasinami kadin pişirmiş aklına gelmis bi tabak yesin diye çağırmış kac yıllık evlisiniz merak ettimMerhaba kızlar 3 saattir moralim çok bozuk gün boyu temizlik yaptım kv eşimi hangi ara aradıysa hamileler vardır diye söylemiyorum adını eşimin sevdiği ve benim ağzıma sürmediğim bir yemek kaç senedirde biliyor işte gel yemek yeme ondan yaptım demiş tam bir şeyler hazırlayacağım eşim dönüp anneme geçiyorum ben bana o yemekten yapmış dedi afalladım tabi benim ailem eşim sevmiyor diye ona ayrı yemekler yaparken bir çorba dahi yapmaya tenezzül etmemiş kendi oğlunu çağırıyor gerçekten sinirlerim bozuldu eşimde yap bir şeyler kendine istersen dedi ve ben tek yemek yiyemeyen biriyim gelincede e bir şey yememişsin diyor canım istemiyor dedim uzandım sinirimden uyur gibi yaptım muhatap olmamak için moralim çok bozuk. İnsanlar niye bu kadar bencil anlamıyorum.
Hiç tatlı canımı sıkamam. Hemen bir pizza kola siparişi veririm.Merhaba kızlar 3 saattir moralim çok bozuk gün boyu temizlik yaptım kv eşimi hangi ara aradıysa hamileler vardır diye söylemiyorum adını eşimin sevdiği ve benim ağzıma sürmediğim bir yemek kaç senedirde biliyor işte gel yemek yeme ondan yaptım demiş tam bir şeyler hazırlayacağım eşim dönüp anneme geçiyorum ben bana o yemekten yapmış dedi afalladım tabi benim ailem eşim sevmiyor diye ona ayrı yemekler yaparken bir çorba dahi yapmaya tenezzül etmemiş kendi oğlunu çağırıyor gerçekten sinirlerim bozuldu eşimde yap bir şeyler kendine istersen dedi ve ben tek yemek yiyemeyen biriyim gelincede e bir şey yememişsin diyor canım istemiyor dedim uzandım sinirimden uyur gibi yaptım muhatap olmamak için moralim çok bozuk. İnsanlar niye bu kadar bencil anlamıyorum.
Kara lahanayı püre gibi yapıyo
Bence burada yemek değil mesele. Oğlunun sevdiği yemeği yapıp çağırırken sizi dışlaması. Bir kap yemek de sizin için yapıp ailecek davet edebilirdi. Eşiniz de bu dışlamaya çanak tutmuş. Mesela orada annesine “nasıl yani, tek başıma mı geleyim, eşimi evde bırakıp tek gelsem kırılır” dese sizi dışlamaya bir daha cesaret edemezdi kayınvalideniz. Sizin tek başına yemek yemeniz ya da yememeniz mesele değil. Acıkınca bir şekilde yenir. Ama dışlanmak sizi kırmış anladığım kadarıyla ve haklısınız. Eşinize trip atmayın, dümdüz “beni dışladığınız için çok kırıldım” deyin bence.
1- korona?
2- herkesin kendi evladı daha değerlidir.
3- o yöresel yemeği yapınca aklına oğlu gelmiştir. Ama Bkz. 1 numaralı yazım
4- tek başınıza bi şey yiyememenizi eşinizi inandırmışsınız ama burada kız kızayız bize bri yapmayın
Ben daha mantıklı şımarıklıklar seçiyorum daha inandırıcı oluyorEşini inandıramamış ki
İnansa gitmezdi ya da eve gelince hadi sen de ye ben geldim der kaldırırdı
Valla eşinizin yaptığı şey sinir bozucu olabilir de böyle şeyleri takmaya devam ederseniz erken yaşlanırsınız.Merhaba kızlar 3 saattir moralim çok bozuk gün boyu temizlik yaptım kv eşimi hangi ara aradıysa hamileler vardır diye söylemiyorum adını eşimin sevdiği ve benim ağzıma sürmediğim bir yemek kaç senedirde biliyor işte gel yemek yeme ondan yaptım demiş tam bir şeyler hazırlayacağım eşim dönüp anneme geçiyorum ben bana o yemekten yapmış dedi afalladım tabi benim ailem eşim sevmiyor diye ona ayrı yemekler yaparken bir çorba dahi yapmaya tenezzül etmemiş kendi oğlunu çağırıyor gerçekten sinirlerim bozuldu eşimde yap bir şeyler kendine istersen dedi ve ben tek yemek yiyemeyen biriyim gelincede e bir şey yememişsin diyor canım istemiyor dedim uzandım sinirimden uyur gibi yaptım muhatap olmamak için moralim çok bozuk. İnsanlar niye bu kadar bencil anlamıyorum.
Çağırırsın oğlunu eline verirsin o bi kap yemeği gider evine yer , o evdeki kadın neci orda bu nasıl bi saymamaktır yahuMerhaba kızlar 3 saattir moralim çok bozuk gün boyu temizlik yaptım kv eşimi hangi ara aradıysa hamileler vardır diye söylemiyorum adını eşimin sevdiği ve benim ağzıma sürmediğim bir yemek kaç senedirde biliyor işte gel yemek yeme ondan yaptım demiş tam bir şeyler hazırlayacağım eşim dönüp anneme geçiyorum ben bana o yemekten yapmış dedi afalladım tabi benim ailem eşim sevmiyor diye ona ayrı yemekler yaparken bir çorba dahi yapmaya tenezzül etmemiş kendi oğlunu çağırıyor gerçekten sinirlerim bozuldu eşimde yap bir şeyler kendine istersen dedi ve ben tek yemek yiyemeyen biriyim gelincede e bir şey yememişsin diyor canım istemiyor dedim uzandım sinirimden uyur gibi yaptım muhatap olmamak için moralim çok bozuk. İnsanlar niye bu kadar bencil anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?