- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
İki gün sonra sormadım ki 20 sinde sordum birde dün sordum arada 10 gün var ama benimde ödemelerm var ve kardeşimde istiyor parasını o yüzden mecbur sormak zorunfdayım ayrıca kendisi çalışıyor maaş alıyor ve hergün geziyor instagramda görüyorum.2 gun sonra tekrar sormanız bıraz kırıcı olmuş galıba
Aynen ders oldu bana ama 4-5 defa isteyince bende üzüldüm ne bileyim boşanıyor bebeği var diyeSizden borç isteyene yoksa yok deyin düzenli ödemelerim var otomatik oraya gidiyo bana pek kalmıyo deyin hayır borç alıp borç vermek ne ya yapmayın bunu böyle arada siz mağdur oluyosunuz
Birkaç defa istedi yok dedim ama ısrarla sorunca bende utandım artık yok demeye sanki bilerek yok diyomuş gibi ama gerçekten param yoktu.Borc alıp borç vermek de saçma yani.
Yok dersin olur biter.
3 kişi zor durumda kaldı bak simdi.
Kardesini de sıkıntıya sokmussın
Bence kızın parasını bi sekilde ödeyip,diğeri için ins gelir diye dua etmekden başka care yok
Artık bir 6-7 gün beklerim yazamam hemen tekrardanMesajı görüp cevap yazmaması, hikaye atması çok yanlış. Üstüne düşün bence yinede kırmadan yazmaya devam edin yada arayın. Parası yoksa kusura bakma durumum yok suan diyebilirdi kaçmak çözüm değil
Bir musibet bin nasihattwn iyidir bida borç vermessinAynen ders oldu bana ama 4-5 defa isteyince bende üzüldüm ne bileyim boşanıyor bebeği var diye
Ayy ne güzel yazmışsınız:))))illa odesin demiyorum dediginiz anda kaybettiniz. illa odeyecek o parayi. zor kazaniyoruz.
benim de boyle bir arkadasim vardi. bu gecelik lazim bu haftalik lazim. hala daha ayni 1 senedir belki 6 defa borc istedi ki kendisi 7 yil once calistigim sirketin sekreteri 7 yildir gormedim. 2 hafta once meraba papyon nasilsin yazmis wp den. iyiyim ama param yok tatlim yazdim. askolsun yazmis cevap vermedim. vermeyin bu devirde borc.
Ve kendisi çalışıyot maaşıda var ayrıca geziyor hergün görüyorum instagramdan.Cevap vermemesine bozuldum ben aslında.o sıkışık olanların elı hiç rahatlamıyor ne hıkmetse.bızımde kaldı oyle yarısını aldık yarısını alamadık.zekat yerıne hibe etsekmı dıyede düşünmuyor değilim.
o zaman bir daha yazınVe kendisi çalışıyot maaşıda var ayrıca geziyor hergün görüyorum instagramdan.Cevap vermemesine bozuldum ben aslında.
Çok yüklü bir meblağ değil ama benim şuan ihtiyacım var ona gerçekten çok sinir oldumo zaman bir daha yazın
bana cevap vermeyip instagram da gezmeni anlayamadım
sonuna kadar haklısınız
ayıptır sorması ne kadar borç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?