• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış düşünüyorum??

2 gun sonra tekrar sormanız bıraz kırıcı olmuş galıba
İki gün sonra sormadım ki 20 sinde sordum birde dün sordum arada 10 gün var ama benimde ödemelerm var ve kardeşimde istiyor parasını o yüzden mecbur sormak zorunfdayım ayrıca kendisi çalışıyor maaş alıyor ve hergün geziyor instagramda görüyorum.

Borc alıp borç vermek de saçma yani.
Yok dersin olur biter.
3 kişi zor durumda kaldı bak simdi.
Kardesini de sıkıntıya sokmussın
Bence kızın parasını bi sekilde ödeyip,diğeri için ins gelir diye dua etmekden başka care yok:(

Mesajı görüp cevap yazmaması, hikaye atması çok yanlış. Üstüne düşün bence yinede kırmadan yazmaya devam edin yada arayın. Parası yoksa kusura bakma durumum yok suan diyebilirdi kaçmak çözüm değil :işsiz:

Borc alıp borç vermek de saçma yani.
Yok dersin olur biter.
3 kişi zor durumda kaldı bak simdi.
Kardesini de sıkıntıya sokmussın
Bence kızın parasını bi sekilde ödeyip,diğeri için ins gelir diye dua etmekden başka care yok:KK43:
Birkaç defa istedi yok dedim ama ısrarla sorunca bende utandım artık yok demeye sanki bilerek yok diyomuş gibi ama gerçekten param yoktu.

Hayatta borç vermem. Sıkışık insan hemen nasıl geri ödeyecek ki zaten, yersen yani. Şimdi siz mağdur oldunuz. Verene kadar taciz ederim şahsen ben. Param zaten kıymetlidir de, kıymetli olmasaydı da salak yerine konmayı hazmedemezdim.

illa odesin demiyorum dediginiz anda kaybettiniz. illa odeyecek o parayi. zor kazaniyoruz.
benim de boyle bir arkadasim vardi. bu gecelik lazim bu haftalik lazim. hala daha ayni 1 senedir belki 6 defa borc istedi ki kendisi 7 yil once calistigim sirketin sekreteri 7 yildir gormedim. 2 hafta once meraba papyon nasilsin yazmis wp den. iyiyim ama param yok tatlim yazdim. askolsun yazmis cevap vermedim. vermeyin bu devirde borc.

o sıkışık olanların elı hiç rahatlamıyor ne hıkmetse.bızımde kaldı oyle yarısını aldık yarısını alamadık.zekat yerıne hibe etsekmı dıyede düşünmuyor değilim.

illa odesin demiyorum dediginiz anda kaybettiniz. illa odeyecek o parayi. zor kazaniyoruz.
benim de boyle bir arkadasim vardi. bu gecelik lazim bu haftalik lazim. hala daha ayni 1 senedir belki 6 defa borc istedi ki kendisi 7 yil once calistigim sirketin sekreteri 7 yildir gormedim. 2 hafta once meraba papyon nasilsin yazmis wp den. iyiyim ama param yok tatlim yazdim. askolsun yazmis cevap vermedim. vermeyin bu devirde borc.
Ayy ne güzel yazmışsınız:))))

o sıkışık olanların elı hiç rahatlamıyor ne hıkmetse.bızımde kaldı oyle yarısını aldık yarısını alamadık.zekat yerıne hibe etsekmı dıyede düşünmuyor değilim.
Ve kendisi çalışıyot maaşıda var ayrıca geziyor hergün görüyorum instagramdan.Cevap vermemesine bozuldum ben aslında.

Benden borc para yakin arkadaşımın vasıtasıyla 1 2 kez birlikte oturup konuştuğumuz kiz istemişti.

Evlilik hazırlığı icin para biriktiriyordum birseyler konuştuk onunla ilgili muhtemelen oradan bunun parası var diye hesap etti.

Kizin ilk istedigi rakam 15 bin ! dedim veremem kusura bakma . Ayrica o kadr param oldugunu soylemedim bile.

Neyse 2 gün sonra 5 bin icin aradi. Bari bunu ver lütfen diye.

Veremedim tanımıyorum bile doğru dürüst.
En son arkadaşımdan 2.500 almış gecen sene ve hala verecek.
Ben bu ortak arkadaşımıza arada veririim 100 200 falan ama kiz daha benden 1000 tl istemis değil tanımadığım kiza 5000 nasil vereyim.
Çok sıkıntılı işler. En iyisi hic vermemek.

Ha bu yakin arkadaşım istese cikarir verirdim ama muhtemelen:))))
Kesin geri verir cbku ona güvenim tam.

benim de başıma böyle bir durum gelmişti, arkadaşıma 500 tl para vermiştim altına araba bile almasına rağmen ödememişti, bir iki hatırlatmaya çalıştım yok..

en son ameliyat olacağım zaman istemiştim tamam şu gün vereceğim deyip vermemişti. vermemesi ihtimaline karşı ameliyat paramı hazırlamıştım neyse ki ( bu arada kız arkadaşıyla 5 yıldızlı otellere tatile falan gitmişti kaç kere yani parası var olmadığından değil... )

çok uzun zaman sonra aldım ama insanın zoruna gidiyor gerçekten, belki çok para değil ama o zaman benim için çok paraydı çünkü lazımdı.

benden size tavsiye isteyin paranızı, sokakta bulmuyoruz ki, bi de cevap vermeyip hikaye atıyor insanda biraz mahcubiyet olur.

ben akıllandım kim olursa olsun borç vermiyorum herkese de tavsiye derim

Nedense geri alamayacaksiniz gibi bir izlenim olustu bende. Cevap vermemesi cok sinir bozucu ve vermeyecegini kanitliyor gibi.

Back