Ben mi yanlış düşünüyorum??

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.662
83
Selam kızlar ;

Benim bir arkadaşım vardı eski iş yerimdeyken beraber çalıştığımız kendisi sekreterlik yapıyordu oradayken yakındık baya.Sonra ben iş yerinden ayrılsam da küçük kızının doğum gününe giderim görüşürüz.Geçenlerde boşandığından bahsetti zordayım işte avukat olduğum için evine icra gelicekmiş onunla ilgili birşeyler sordu cevapladım sıkma canını falan dedim.Benden birkaç defa borç istedi ama o anlarda o kadar sıkışıktım ki veremedim.Sonra ısrarla yine istedi benden ekim ayında.Kasımın 15 inde vereceğim maaşımı alınca dedi.Benimde o an yine param yoktu kardeşimden istedim üzüldüğüm için gönderdim kendisine.Kasımın 20 si oldu ses seda yok doğal olarak kardeşimde benden istiyor parayı abla gönder diye benimde şuan çok param yok.Ayın 20 sinde yazdım gönderebilecek misin canım kardeşimden almıştım diye yatmasını bekliyorum canım yatınca göndereceğim dedi tamam dedim.Yine brşey yok.Benimde şuan acil bir ödemem çıktı 2 gün sonraya yazdım kendisine canım yatırabilecek misin acil bir ödemem çıktı diye yoksa sıkboğaz etmem ama mesajımı okudu cevap bile yazmamış.Baktım instagramdan hikaye falan atıyo benim mesajımı gördükten sonra.Tamam ille ödesin demiyorum ama insan bir cevap yazar canım kusura bakma durumum yok diye bende boğazına yapışacak değilim zaten gerçekten çok sinir oldum.Yoksa üstüne mi gittim çok acaba ?? Siz olsanız istermiydiniz kardeşim soruyor bana hergün hem de ödemem var?
Edit: İki gün sonra diye yanlış yazmışım kızlar 10 gün sonra tekrar dayanamayıp sordum.

Son düzenleme:
asla kimseye borç vermem...veripte kötü olacağıma, vermem kötü olurum..defalarca istemesinde belli değilmi ne olduğu?

2015 ağustos ayinda 35.500 tl borc verdim arkadaşıma. Babası batti. Kendi issiz kaldi. Alamadim hala. ;(
Olursa verir ama ona eminim. O yüzden bekliyorum. Çok mu sizin rakamınız da ?
Vermesen olmaz , versen isteyemezsin. Öyle zormuş ki bu iş.
Allahtan eşim ağzını açmıyor. O yapmış olsa paralardım adamı çenemle car car konuşup. Kime sordun da verdin diye ;(

Benimki çok yüksek bir meblağ değil tabi süzünki biraz fazlaymış:)) Ama şuan ben sıkıştım ve ihtiyacım var.Aslında önemli olan ödememesi de değil mesajımı okuduğu halde cevap yazmamasına bozuldun ben.

Borcum olup mahcup olacağıma gerekirse instagram girdiğim telefonumu satarım yinede öderim o borcu. İnsan parasına değil ciddiye alınıp cevap vermeye bile tenezzül edilmemesine kızıyor.
Benim bozulduğum nokta da bu bana durumum yok biraz süre verebilir misin dese baştacı ama resmen okudur ve cevap atmadı ayıp yaptığı.

En uyuz oldugum sey arkadas ben sana borc vermisim bide beni pesinden kosturuyosun bide rahat rahat davraniyosun benim birine borcum olsa odeyene kadar icim icimi yer insanlardaki rahatligi cozemiyorum
Isteyin tabiki de para kolay kazanilmiyo

İnsanlar pişkin olmuş yüzleri de kızarmıyor hiç. Bir süre daha bekleyin ses çıkmazsa gayet sert bir
mesaj atın hadi vermiyorsun bari bir zahmet edip cevap yazsaydın gibisinden.

En uyuz oldugum sey arkadas ben sana borc vermisim bide beni pesinden kosturuyosun bide rahat rahat davraniyosun benim birine borcum olsa odeyene kadar icim icimi yer insanlardaki rahatligi cozemiyorum
Isteyin tabiki de para kolay kazanilmiyo
İsteyeceğim de yüzüm tutmuyor işte öyle bir insan değilim.

Gecmis olsun o para gelecek gibi durmuyor. Borc vermeyi sevmem hic kimseden de istemem gerekirse elimdeki evimdekini satirim oturdugum koltugu izledigim tv yi satarim ama kimseden borc istemem. Verme olayinida sevniyorum cunku borc verirken iyiysin istersen senden kotusu olmaz

Haklısın valahi

Sizden 1 2 günlük mu borç istemişti arkadaşınız. 15inde borç verip 20sinde istediğinizde odeyememesi normal çünkü öyle degilse

Ayy sinir oldum gerçekten. Mesajı gördün ama yazmıyorsun anlam veremedim bu hareketine vs gibi birşey yazın bence.

Sizden borç isteyene yoksa yok deyin düzenli ödemelerim var otomatik oraya gidiyo bana pek kalmıyo deyin hayır borç alıp borç vermek ne ya yapmayın bunu böyle arada siz mağdur oluyosunuz

2 gun sonra tekrar sormanız bıraz kırıcı olmuş galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…