Ben mi Yanlış düşünüyorum, yoksa haklı mıyım ?

yoğundur ok tamam anlarımda yahu garaj 3 dakikalık mesafedeymiş...toplasan 10 dakika etmez gidiş dönüş ..azcık işine ara versin...on dakikalık arayla şirket batmaz...

Burda mesele 3 dk.5 dk.mesafe değil.İnsan yoğunken,kafası doluyken yan kapıdaki tuvalete gidemiyor.Sen kendin alınganlık gösterdiğin için,arkadaşın tutumunu da yanlış anlamışsın.3 dk lık mesafeye bırakacak kadar hatır vardır sanırım arkadaşla.Bunların lafı da tavrı da olmaz.Bugün o,yarın siz.Kaldı ki,se arkadaşın için şehir dışına çıkıyorsun.
Eğer rahatsızlık duyduysan,taksiyle gidebilirdin.

Rahatsızlık duyduğum şey, beni bırakacak kişi değil,
ben de severim ve güvenirim o arkadaşa .
Benim bozulduğum asıl konu, eşim bana gelince böyle .
Benim yerimde bir arkadaşı ya da akrabası olsaydı biliyorum ki tutumu farklı olurdu .
Belki bu olay büyütülecek bir durum değil ama böyle konulardan ötürü bende
dolmuşluk var .

yoğundur ok tamam anlarımda yahu garaj 3 dakikalık mesafedeymiş...toplasan 10 dakika etmez gidiş dönüş ..azcık işine ara versin...on dakikalık arayla şirket batmaz...

Evet işte ben de aynı düşüncedeyim .
Benim yerimde bir arkadaşı ya da akrabası olsa böyle rahat davranamazdı ..
Ben normalde eşime karşı yumuşak yüzlü de değilimdir yeri gelince haddini bildiririm hiç çekinmem,
bu rağmen bana karşı böyle düşüncesiz ve rahat olmaya devam ediyor .

Rahatsızlık duyduğum şey, beni bırakacak kişi değil,
ben de severim ve güvenirim o arkadaşa .
Benim bozulduğum asıl konu, eşim bana gelince böyle .
Benim yerimde bir arkadaşı ya da akrabası olsaydı biliyorum ki tutumu farklı olurdu .
Belki bu olay büyütülecek bir durum değil ama böyle konulardan ötürü bende
dolmuşluk var .
Canım bak konunda ne yazdıysan ona yorum yazdım.Arkadaşının tutumundan filan bahseden sensin.Sürekli her konuda böyleyse eşin bilemem.

Eşinizin davranışı yanlış bence. Ne olursa olsun . İşi gücü de olsa bırakmalıydı. Elin adamı sonucta. Doğru bir şey değilki yani . Siz de karşı cıksaydınız keşke. Saçmala elin adamımı bırakıcak benı,onunla arabada başbaşamı olucak vs.. deseydinz..

Canım bak konunda ne yazdıysan ona yorum yazdım.Arkadaşının tutumundan filan bahseden sensin.Sürekli her konuda böyleyse eşin bilemem.

Bu konuda bozulduğum bana ayıracağı sadece 10 dakika idi toplasan bu ona zor geldi benim gözümde .
Ama belkide ben abartıyorum o dolmuşluklardan işte .

Eşinizin davranışı yanlış bence. Ne olursa olsun . İşi gücü de olsa bırakmalıydı. Elin adamı sonucta. Doğru bir şey değilki yani . Siz de karşı cıksaydınız keşke. Saçmala elin adamımı bırakıcak benı,onunla arabada başbaşamı olucak vs.. deseydinz..

Arkadaşımız efendi biridir bir yanlış beklemiyorum ondan .
Benim bozulduğum bir 10 dakikalık yolcu etmeyi bana çok görmesi .

kesinlikle haklısınnız . eşinize kendisi dururken başkasıyla gitmenin tuhaf olduğunu o arkadaşında size tuhaf baktığını ve çok utandığınızı anlatmalıydınız

kesinlikle haklısınnız . eşinize kendisi dururken başkasıyla gitmenin tuhaf olduğunu o arkadaşında size tuhaf baktığını ve çok utandığınızı anlatmalıydınız

Hiç muhattap olmadım, söylesem de beni anlamayacak sadece ben tafra yapmayım diye bırakacak zaten .
Ben de ona mesafeli olmaya karar verdim .
Giderken de hoşçakal falan demiyeceğim,
sonuçta o bana bir 5-10 dakikalık yolcu etmeyi çok gördü .

Bence abartıyorsunuz. Çalışırken yoğun olmak başka bir şey.. İnsanın o an hiç bir şey yapası gelmiyor.

Ben eşimle vedalaşmak istemiştim, bana ayıracağı 5-10 dakika idi sadece .
Ama buradaki yorumlar iki fikir içinde aynı oranda, buradan aldığım fikirlerle de,
sadece mesafeli olmaya karar verdim, sorun çıkarmayacağım bu yüzden
.

keşke taksi çağırsaydınız.
araba kullanmayana 3 dk gibi geliyor ancak işin aslı şoför için 3 dakikalık iş yarım saati bulur. ben eşinizin yoğunluğuna verdim olayı.
sadece bir başkasının arabasıyla gitmeniz bana gereksiz geldi. ortalık vızır vızır taksi dolu.

keşke taksi çağırsaydınız.
araba kullanmayana 3 dk gibi geliyor ancak işin aslı şoför için 3 dakikalık iş yarım saati bulur. ben eşinizin yoğunluğuna verdim olayı.
sadece bir başkasının arabasıyla gitmeniz bana gereksiz geldi. ortalık vızır vızır taksi dolu.

Burası çok küçük bir ilçe ve merkeze çok uzağız, çağırsam taksi o kadarlık mesafe için 3 dakikalık yola gelmez zaten
toplu taşıma aracıda yok buralardan geçen,
iş yeri servisi de ters istikamete gidiyor ve buralar çok tenha çevrede çok az işyeri var biz şehrin çıkışındayız .
Yani kendi imkanlarımla gidemiyorum, öyle bir ihtimalim olsaydı kesinlikle kimseye minnet etmezdim kesinlikle .

Burası çok küçük bir ilçe ve merkeze çok uzağız, çağırsam taksi o kadarlık mesafe için 3 dakikalık yola gelmez zaten
toplu taşıma aracıda yok buralardan geçen,
iş yeri servisi de ters istikamete gidiyor ve buralar çok tenha çevrede çok az işyeri var biz şehrin çıkışındayız .
Yani kendi imkanlarımla gidemiyorum, öyle bir ihtimalim olsaydı kesinlikle kimseye minnet etmezdim kesinlikle .

anladım. eh ufaktan bir trip atılabilir belki.

Ben olsaydim hemen tartisiirdim hic gelemem boyle seylere . kocansa görevlerini bilecek ayy çok sinirlendim tutmayin beni

X