- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
-
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Yurdum kadınının, normal konuşan iyi erkek karşısında şok olması... ve "herkes bana asiliyor" sanrısı...
Açık açık size bir şey denmedikçe, ilanı aşk edilmedikçe kendi kendinize gelin güvey olmayiniz.
"Ben dönyanin en gözel garısıyam" duygunuzu frenleyiniz
Kocalar hayvanımsı olduğu için mi düzgün davranışa alışkın değil anadolu kadını?
Muhattapım konu sahibi, centilmenlik yapmış olamaz mı? Hemen kötü düşünmek neden? Adama veliler böyle bir teklifte bulunmuş zaten. Adam o kursu babasının hayrına yapmıyor, sadece konu sahibine özelde değil, kursun parasını alacaktır. Kibarlık yapmak istemiş ne var bunda?
Ne yani akbil basmakta? Otobüste akbilim bitince tanımadığım adamlar akbil basıp para veriyorum almıyor, zorla verdiğim ya da hiç almayanlar bile oldu aşık mı bu adamlar bana? Yıldırım aşkı mı? Ne bu zaman bir çeşit evlenme teklifi mi? 2 liralık akbili ne kadar büyütmüşsünüz. Sanki yoluna kırmızı gül dökmüş. FİKİR -ZİKİR meselesi demek ki.
Sırf yorum yapmış olmak için yorum yapıyorsunuz, ben dünyanın en güzel karısı olduğumu hangi cümlemde söyledim ya da ima ettim ki bu duygumu frenleyeyim. Toplumumuzda hiç asılan erkek yok tabii hepsi açık açık aşklarını itiraf ediyorlar öyle değil mi? Yine söylüyorum evet paranoyaklıksa paranoyaklık ama biz "anadolu kadınları" durduk yere bu hale gelmedik. Özellikle son dönemde okuduğumuz ya da şahit olduğumuz örnekler bizi bu hale getirdi.
Ben nazik davranışları asla yargılamam.Hemen acaba asılıyor mu şu mu bu mu demem.Ama 36 yaşında bir kadın da neyin ne olduğunun farkındadır.Adamın yaptığı pek nezakete girmiyor.Ama yanında kayınvaliden varken de sana asılacak değildir diye düşünüyorum.Hani insanoğlunu bazen çözemeyiz.Ne düşünüdğünü bilemeyiz.Ama durağa kadar götüreyim derken arabasıyla mı götürecekti.Arabası yoksa,size yolda yürüyerek eşilk etmekse ettiği teklif biraz saçma.Kart basması da biraz saçma.
Ama dediğim gibi ne düşündüğünü bilemeyiz.Bu bahsettiğin kurs paralı mı.Öğretmen para alacak mı?Öyleyse belki şirinlik mi yapmak istedi,ilgili öğretmen tavrını aşırıyamı kaçırdı bilemem.Ama normal davranışlar değil.Bu evde kurs verme olayı lafta ayak üstü konuşulmuş.Kesin kararlaştırılmamış.Öğretmenin kendi kendine karar vermesi de yanlış.Snuçta eşleriniz var.Soracaksınız.Biraz gözlemle derim.Hemen yargılama ama temkinli davran.
Bu arada evet öğretmenlik kutsalı bir meslektir.Ama bu öğretmenler ilah değildir.Yani öğretmen olması,yanlış birşey yapmaz anlamını taşımaz.
o zaman "ben mi yanlış anladım" diye duyuru açmayacaktınız.
"biri bana asılıyor" diye açacaktınız.
hem fikir sorup hem eleştirilere tahammülsüz olmanız saçma
Aynen ya sanki adam ilanı aşk etmiş. Yetiştirilme tarzı demek ki. Bizim komşumuz var geçen elektrik kesilmişti babam camdan görmüş aşağı inip kapıyı açmış birde el feneri verdi kadına. Kadın ertesi gün getirdi ne kadar iyi baban var benim eşim anahtarı yukardan kafama atmakla yetindi dedi. Bu zihniyette olsa babamın kendine asıldığını düşünürdü sanırım.
Eleştirinin bir dozu olmalı. Yaptığınız ilk yorumda sanki ben çok güzelim egomu tatmin etmek için konu açmışım gibi yorum yapmıştınız. Bana asılıyor demedim hala da demiyorum ama davranışlarında bir gariplik var sanki ama yine de bana göre gariplik olan bir şey aslında normal bir şey de ben mi garipsedim diye fikir almak için açtım konuyu.
+merhaba.
-sevgilim var.
+benim aşkım şarjım bitti de.
-çok korktum hüsnü beni s.kecekler diye korktum.
+korkma hayatım geçti.
-gidelim hüsnü çok uzaklara gidelim kimsenin bizi s.kemeyeceği yerlere gidelim.
+merhaba.
-sevgilim var.
+korkma hayatım geçti.
+merhaba.
-sevgilim var.
+korkma hayatım geçti.
bu nasıl bir yorum allah aşkına baya bir ağır bence.. daha düzgün bir üslup takının lütfen
+merhaba.
-sevgilim var.
+korkma hayatım geçti.
kocanın olduğu saatte kabuledin,madem bu kadar da rahatsız oldun,küçük çocuğunu al bir yere git.bahane olmuş olur.
neyse, konu sahibi ben bir gariplik görmedim.. günümüzde bir çok insan karşıdakini tersler gibi konuştuğu için sizi daha yakın bulmuş olabilir öğretmen.. Aleni asılıp hem adını hem kariyerini tehlikeye atacak kadar şapşal olduğunu sanmıyorum.. ne yazık ki bir çok kötü örnekle karşılaştığımız için "centilmenlik" ile "sapıklığı" bazen karıştırıyoruz ama bu asılma değil..
Cidden sınırnz felan mı bozuk,gıdın bı nefes alıp gelın..Dun burdan bıze fıkır zıkır meselesı dıyenler göruyorz zıkrınızı..Eger abartılı bı yorum görduysenz daha makul bı şekılde fıkrınızı beyan edersnz olur bıter..+merhaba.
-sevgilim var.
+korkma hayatım geçti.