Ben mi yanlış anladım?

bir kadının sezgileri %90 doğru çıkar. kendimden de biliyorum. o yüzden eğer gerçeklik payı yoksa bile temkinli mesafeli olun ve artık bu öğretmenle hep eşiniz muhatap olsun. tedbir almakta da bir sakınca yoktur heralde...

Teşekür ederim yorumunuz için evet sezgilerim o yönde. Eşim kızım çok istekli diye gelsinler cumartesi günü sen hastaneye gidersin zaten küçük oğlumu da götüreceğim, işin uzun sürsede sorun değil ben 4 gibi gelirim dedi. Kızıma 4 gibi müsaitiz dersin öğretmenine hastaneye gideceğimizi belirt olur mu kızım dedi? Bende eşime peki o zaman ben hastaneden sonra da küçüğü biraz oyalayayım bir arkadaşa kahve içmeye filan giderim dedim. Çünkü rahat vermez biliyorum tek odamız var oturduğumuz oğlum da sürekli gitmek isteyecek yanlarına ağlayacak filan çocukların dikkatini dağıtmasın, ben bir şeyler hazırlarım dedim. Tamam ben hazırladıklarını ikram ederim dedi eşime de mantıklı geldi çünkü gerçekten küçüğü durdurmakta güçlük çekeceğimizi biliyor. Ayrıca küfürlü yorum yapan kişiyi bende kibledim.

Teşekür ederim yorumunuz için evet sezgilerim o yönde. Eşim kızım çok istekli diye gelsinler cumartesi günü sen hastaneye gidersin zaten küçük oğlumu da götüreceğim, işin uzun sürsede sorun değil ben 4 gibi gelirim dedi. Kızıma 4 gibi müsaitiz dersin öğretmenine hastaneye gideceğimizi belirt olur mu kızım dedi? Bende eşime peki o zaman ben hastaneden sonra da küçüğü biraz oyalayayım bir arkadaşa kahve içmeye filan giderim dedim. Çünkü rahat vermez biliyorum tek odamız var oturduğumuz oğlum da sürekli gitmek isteyecek yanlarına ağlayacak filan çocukların dikkatini dağıtmasın, ben bir şeyler hazırlarım dedim. Tamam ben hazırladıklarını ikram ederim dedi eşime de mantıklı geldi çünkü gerçekten küçüğü durdurmakta güçlük çekeceğimizi biliyor. Ayrıca küfürlü yorum yapan kişiyi bende kibledim.
en mantıklı yol bu olacak sanırım...

Bilmeyen veya Kuralları dikkate almayanlar için bir hatırlatma.
Forum Manifestosu Madde 1:
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

Daha önceki bir yorumumda yazmıştım, istersem kursu yani diğer 3-4 çocuğu iptal edip sadece kızıma ders verebileceğini de belirtti. Evet normal şartlarda akbilim olmasaydı ve ben metrobüse bineyim ama akbilim yok alabileceğim bir yer var mı deseydim ve bu teklifi yapmış olsaydı normal karşılardım. Dediğiniz şey bazen benimde başıma geliyor, tanımadığım insanlar yardım ediyor ama onlarda akniyet tabii ki aramıyorum çünkü onlara ben soruyorum. Fikir-zikir meselesi demişsiniz demek ki sorun benim fikrimde.
Daha önce yazıldı mı bilemiyorum ,size asılmasına gerek yok,durum zaten baştan itibaren ahlaka uygun değil.
Bir öğretmenin kendi öğrencilerine ders vermesi ,ve karşılığında para alması etik bir davranış değildir.
Size karşı özel ilgi göstermesinide yadırgamayın,çünkü siz para kaynağısınız.
Elbetteki sizle ve çocuğunuzla ilgilenecek,çünkü sınıftaki diğer veliler ekstra para kazandırmayacak kendine.
Bu durumda ben sizide eleştirmeden geçemeyeceğim.
Neden kendi öğretmeni çocuğunuzun,neden yan sınıfın öğretmeni değil?
Bu adam çok iyi ders anlatıyorsa zaten kızınız derste öğrenir dersini,iyi anlatamıyorsa da aynı öğretmenden birkez daha dinlemesinin faydası olmaz değil mi?
Çocuğunuza özel ilgi gösterilmesi mi amacınız?

Daha önce yazıldı mı bilemiyorum ,size asılmasına gerek yok,durum zaten baştan itibaren ahlaka uygun değil.
Bir öğretmenin kendi öğrencilerine ders vermesi ,ve karşılığında para alması etik bir davranış değildir.
Size karşı özel ilgi göstermesinide yadırgamayın,çünkü siz para kaynağısınız.
Elbetteki sizle ve çocuğunuzla ilgilenecek,çünkü sınıftaki diğer veliler ekstra para kazandırmayacak kendine.
Bu durumda ben sizide eleştirmeden geçemeyeceğim.
Neden kendi öğretmeni çocuğunuzun,neden yan sınıfın öğretmeni değil?
Bu adam çok iyi ders anlatıyorsa zaten kızınız derste öğrenir dersini,iyi anlatamıyorsa da aynı öğretmenden birkez daha dinlemesinin faydası olmaz değil mi?
Çocuğunuza özel ilgi gösterilmesi mi amacınız?

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Hayır tabii ki özel ilgi gösterilmesi değil amacım öğretmen sınıftaki öğrencilere kurs açacağı bilgisini vermiş. Kızımın sınıfta iyi anlaştığı 3-4 öğrenci biz gidicez demişler kızımda illa anne bende gitmek istiyorum dedi. O öğrencilerde gelmişti zaten kursa Cumartesi günü. Bir de öğretmenini çok seviyor kızım. Geçen dönem başka bir öğretmenden kurs aldı fakat bu dönem istemedi çünkü anlatımı farklı anne kendi öğretmenimiz daha iyi anlatıyor onun anlatımına alıştım dedi. Sırf bu yüzden belki anlatımına alıştığı bir de sevdiği öğretmen olursa daha faydalı olabilir diye düşündük bizde. Zaten kurstan vazgeçtik, dün yazmıştım Cumartesi günü müsaitsek ilk kurs bizde olabilir mi diye kızıma sormuştu annene sor diye öğretmen, bende o gün hastaneye gideceğim için eşim 4 gibi gelsinler ben evde olurum sen olmasanda dedi. Hatta bir arkadaşa giderim ben dedim oradan da çünkü 6 yaşındaki oğlum rahat vermez illa ki bende gireceğim ders göreceğim diye tutturur. Geçen hafta da çıkıp dolaştırmıştım çünkü bilgi evinde de tutturmuştu ablamın yanına gidicem diye. Neyse öğretmen akşam eşimi aradı bir veli var dedi evi okula 300 m. filan uzakta onun evi müsaitmiş pazartesi günleri seçmeli ders çıkışı orada 4,30-730 saatleri arasında olacak kurs dedi. Eşiminde benimde içimize sinmedi çünkü evde bir ebeveyn olmayacakmış, karı-koca ikiside çalışıyorlarmış çocuklarına anahtar verecekler, öğretmen 3-4 kız öğrenciyi alıp gidip ders çalıştıracak. Bana mantıklı gelmedi ki hala fiyat konusunda da net bir bilgi vermiyor öğretmen. O kısmı sorun değil hallederizle geçiştiriyor. Eşim bugün arayıp konuşacak kızımın Pazartesi günleri seçmeli dersi yok. 2,40 gibi çıkacak 4,30'a kadar okulda beklemek zorunda kalacak. Öğretmene dün söyledi aslında eşim ama öğretmen bende okulda olacağım zaten xxxx (kızım için) birlikte zaman geçiririz. Kantinde filan oturur ders çalışırız dedi. Ama bu bir hafta değil iki hafta değil, öğretmenin işi çıktığında ne olacak kızım yaklaşık 2 saat kantinde mi oturup bekleyecek. Bu sebeplerden bize makul gelmedi bu kurs meselesi.

X