- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
bir kadının sezgileri %90 doğru çıkar. kendimden de biliyorum. o yüzden eğer gerçeklik payı yoksa bile temkinli mesafeli olun ve artık bu öğretmenle hep eşiniz muhatap olsun. tedbir almakta da bir sakınca yoktur heralde...
Teşekür ederim yorumunuz için evet sezgilerim o yönde. Eşim kızım çok istekli diye gelsinler cumartesi günü sen hastaneye gidersin zaten küçük oğlumu da götüreceğim, işin uzun sürsede sorun değil ben 4 gibi gelirim dedi. Kızıma 4 gibi müsaitiz dersin öğretmenine hastaneye gideceğimizi belirt olur mu kızım dedi? Bende eşime peki o zaman ben hastaneden sonra da küçüğü biraz oyalayayım bir arkadaşa kahve içmeye filan giderim dedim. Çünkü rahat vermez biliyorum tek odamız var oturduğumuz oğlum da sürekli gitmek isteyecek yanlarına ağlayacak filan çocukların dikkatini dağıtmasın, ben bir şeyler hazırlarım dedim. Tamam ben hazırladıklarını ikram ederim dedi eşime de mantıklı geldi çünkü gerçekten küçüğü durdurmakta güçlük çekeceğimizi biliyor. Ayrıca küfürlü yorum yapan kişiyi bende kibledim.