- 24 Şubat 2015
- 394
- 386
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Tuhaf cıdden..Ama umursamayın..İstedıgnz mesafeyi belirlersınız olur biter.Kurs işinden vazgecin, sizi iyice zihnen meşgul edecek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuhaf cıdden..Ama umursamayın..İstedıgnz mesafeyi belirlersınız olur biter.Kurs işinden vazgecin, sizi iyice zihnen meşgul edecek.
Haftasonları yoğun prğramlarınız oldugunu esınız telefonla ogretmene bıldrsn, kızınızada uygun bı dılle izah edin.Haftasonlrı ders vaktınde işlerımız olursa ayıp olur öğretmenıne, daha ıyı bı fıkır dusunelım babanla biz deyıp kızınızı teselli edinBir de bir kez olmayacak bu ayda bir hafta sonu bize sıra gelecek. Öğretmene bunu nasıl söylemek lazım kızım söyleyemez gibi geliyor öğretmeni kızar diye çekinir.
Ha
Haftasonları yoğun prğramlarınız oldugunu esınız telefonla ogretmene bıldrsn, kızınızada uygun bı dılle izah edin.Haftasonlrı ders vaktınde işlerımız olursa ayıp olur öğretmenıne, daha ıyı bı fıkır dusunelım babanla biz deyıp kızınızı teselli edin
İşin zor olan tarafı da eşimle ilk konuştuğumuzda olabilir gibi gelmişti, ama şimdi yok ben vazgeçtim bu evde ders olayından dersem eşim de neden vazgeçtin bir şey mi oldu diye sorar durur artık.
Ya absürt ilgi var,otobusde akbıl basmaya kadar..İlgili öğretmen genele öyle olur..Ben burada öğrencisi ile ilgilenen iyi niyetli bir öğretmen gördüm, ne olabilir ki adamın amacı onu anlamadım?
Ya absürt ilgi var,otobusde akbıl basmaya kadar..İlgili öğretmen genele öyle olur..
Yurdum kadınının, normal konuşan iyi erkek karşısında şok olması... ve "herkes bana asiliyor" sanrısı...
Açık açık size bir şey denmedikçe, ilanı aşk edilmedikçe kendi kendinize gelin güvey olmayiniz.
"Ben dönyanin en gözel garısıyam" duygunuzu frenleyiniz
Kocalar hayvanımsı olduğu için mi düzgün davranışa alışkın değil anadolu kadını?
Ben nazik davranışları asla yargılamam.Hemen acaba asılıyor mu şu mu bu mu demem.Ama 36 yaşında bir kadın da neyin ne olduğunun farkındadır.Adamın yaptığı pek nezakete girmiyor.Ama yanında kayınvaliden varken de sana asılacak değildir diye düşünüyorum.Hani insanoğlunu bazen çözemeyiz.Ne düşünüdğünü bilemeyiz.Ama durağa kadar götüreyim derken arabasıyla mı götürecekti.Arabası yoksa,size yolda yürüyerek eşilk etmekse ettiği teklif biraz saçma.Kart basması da biraz saçma.Merhaba daha önce kızımın okulu ve dersleriyle ilgili konu açmıştım. Geçen hafta Fen öğretmeni bilgi evi gibi bir yerde kurs açmış, Cumartesi günü kızımı götürdüm. Fakat katılım 3 çocuktu, birkaç öğrenci de geleceklerini söylemişler ama gelmediler. Neticede orada sınıf açılması için en az 6 öğrenci olması gerekiyormuş yeterli çoğunluk sağlanamadığı için oradaki kurs iptal edildi. Kurs çıkışı biz 3 veli ve öğretmen konuştuk, velilerden biri dedi ki her hafta bir çocuğun evinde yapabiliriz, biz de olabilir dedik. Ama bir netleşsin her şey dedim belki gelemeyen öğrencilerin mazaretleri vardır dedim. Neyse bugünde fen öğretmeni kızım yanına çağırıp kursa evde devam edeceğiz anneni aradım ama ulaşamadım. Cumartesi günü müsait misiniz diye sorup yarın bana bilgi verir misin demiş. Öğretmen muhtemelen numarayı yanlış aldı eşimin numarası vardı onda çünkü, bir şey konuşacağında eşimi arayıp konuşuyordu. Buraya kadar sorun yok ama, bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum, öğretmenle karne gününde ve geçen haftaki kursta karşılaştık yani iki kez toplamda. Karne günü karneyi aldıktan sonra kayınvalidemde vardı yanımızda çocuklarla okula yakın bir yerde oturup bir şeyler yiyelim dedik. Baktık öğretmen geldi ayaküstü yine konuştu işte bir kitap alın tatilde çalışsın filan diye, neyse kursta da çıktık diğer veliler gitti siz nereye gideceksiniz dedi bende söyledim gelin ben sizi durağa kadar götüreyim dedi gerek yok ben biliyorum dedim yine de yanımızda oraya kadar yürüdü bir şey de diyemedim adama. Kızımla konuşa konuşa yürüdü. Durağa geldik ben kartımı basayım binin dedi teşekkür ederim kartım var dedim. Ardından bir şeye ihtiyacınız var mı dedi (maddi anlamda sordu sanırım, bizi çok mu kötü durumda zannetti acaba, hiç öyle bir halimizde yok ama) bende biraz duraksadım anlayamadım önce sonra teşekkürler hiçbir şeye ihtiyacımız yok dedim otobüse bindik. Öğretmen sizce gerçekten nesli tükenmekte olan iyi niyetli insanlardan biri mi ben mi yanlış düşündüm adam hakkında?