Ben mi yanlış anladım?

Tuhaf cıdden..:KK64:Ama umursamayın..İstedıgnz mesafeyi belirlersınız olur biter.Kurs işinden vazgecin, sizi iyice zihnen meşgul edecek.

Ha
Bir de bir kez olmayacak bu ayda bir hafta sonu bize sıra gelecek. Öğretmene bunu nasıl söylemek lazım kızım söyleyemez gibi geliyor öğretmeni kızar diye çekinir.
Haftasonları yoğun prğramlarınız oldugunu esınız telefonla ogretmene bıldrsn, kızınızada uygun bı dılle izah edin.Haftasonlrı ders vaktınde işlerımız olursa ayıp olur öğretmenıne, daha ıyı bı fıkır dusunelım babanla biz deyıp kızınızı teselli edin

Ha

Haftasonları yoğun prğramlarınız oldugunu esınız telefonla ogretmene bıldrsn, kızınızada uygun bı dılle izah edin.Haftasonlrı ders vaktınde işlerımız olursa ayıp olur öğretmenıne, daha ıyı bı fıkır dusunelım babanla biz deyıp kızınızı teselli edin

Evet akşam bunu eşimle paylaşayım o arasın öğretmeni konuşsun.

kocanın olduğu saatte kabuledin,madem bu kadar da rahatsız oldun,küçük çocuğunu al bir yere git.bahane olmuş olur.:KK66:

eğer olay anlattıklarınızdan ibaretse, ben bir gariplik görmedim,Ne güzel mesleğini sadece maaş almak olarak görmeyen insanlıktan nasibini almış bir öğretmeniniz var.

Yurdum kadınının, normal konuşan iyi erkek karşısında şok olması... ve "herkes bana asiliyor" sanrısı...

Açık açık size bir şey denmedikçe, ilanı aşk edilmedikçe kendi kendinize gelin güvey olmayiniz.

"Ben dönyanin en gözel garısıyam" duygunuzu frenleyiniz

Kocalar hayvanımsı olduğu için mi düzgün davranışa alışkın değil anadolu kadını?

Ya absürt ilgi var,otobusde akbıl basmaya kadar..İlgili öğretmen genele öyle olur..

Muhattapım konu sahibi, centilmenlik yapmış olamaz mı? Hemen kötü düşünmek neden? Adama veliler böyle bir teklifte bulunmuş zaten. Adam o kursu babasının hayrına yapmıyor, sadece konu sahibine özelde değil, kursun parasını alacaktır. Kibarlık yapmak istemiş ne var bunda?

Ne yani akbil basmakta? Otobüste akbilim bitince tanımadığım adamlar akbil basıp para veriyorum almıyor, zorla verdiğim ya da hiç almayanlar bile oldu aşık mı bu adamlar bana? Yıldırım aşkı mı? Ne bu zaman bir çeşit evlenme teklifi mi? 2 liralık akbili ne kadar büyütmüşsünüz. Sanki yoluna kırmızı gül dökmüş. FİKİR -ZİKİR meselesi demek ki.

Yurdum kadınının, normal konuşan iyi erkek karşısında şok olması... ve "herkes bana asiliyor" sanrısı...

Açık açık size bir şey denmedikçe, ilanı aşk edilmedikçe kendi kendinize gelin güvey olmayiniz.

"Ben dönyanin en gözel garısıyam" duygunuzu frenleyiniz

Kocalar hayvanımsı olduğu için mi düzgün davranışa alışkın değil anadolu kadını?

Aynen ya sanki adam ilanı aşk etmiş. Yetiştirilme tarzı demek ki. Bizim komşumuz var geçen elektrik kesilmişti babam camdan görmüş aşağı inip kapıyı açmış birde el feneri verdi kadına. Kadın ertesi gün getirdi ne kadar iyi baban var benim eşim anahtarı yukardan kafama atmakla yetindi dedi. Bu zihniyette olsa babamın kendine asıldığını düşünürdü sanırım.

Meslekleriyle hayatımızda yer eden kişileri cinsiyetten azade görmekte fayda var.
Misal bunları ben yapmış olsaydım böyle dertlenmezdiniz.
Öğretmeniniz mesleğini tehlikeye atacak kadar kör olmamışsa ya da delirmemişse büyük ihtimalle incelik göstermiş.

Erkekler yaptıkları işlere o kadar anlam yüklemezler. Sadece iyilik olsun diye yapmıştır. O an size yapmıştır gün gelir başka veliye yapar.

Merhaba daha önce kızımın okulu ve dersleriyle ilgili konu açmıştım. Geçen hafta Fen öğretmeni bilgi evi gibi bir yerde kurs açmış, Cumartesi günü kızımı götürdüm. Fakat katılım 3 çocuktu, birkaç öğrenci de geleceklerini söylemişler ama gelmediler. Neticede orada sınıf açılması için en az 6 öğrenci olması gerekiyormuş yeterli çoğunluk sağlanamadığı için oradaki kurs iptal edildi. Kurs çıkışı biz 3 veli ve öğretmen konuştuk, velilerden biri dedi ki her hafta bir çocuğun evinde yapabiliriz, biz de olabilir dedik. Ama bir netleşsin her şey dedim belki gelemeyen öğrencilerin mazaretleri vardır dedim. Neyse bugünde fen öğretmeni kızım yanına çağırıp kursa evde devam edeceğiz anneni aradım ama ulaşamadım. Cumartesi günü müsait misiniz diye sorup yarın bana bilgi verir misin demiş. Öğretmen muhtemelen numarayı yanlış aldı eşimin numarası vardı onda çünkü, bir şey konuşacağında eşimi arayıp konuşuyordu. Buraya kadar sorun yok ama, bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum, öğretmenle karne gününde ve geçen haftaki kursta karşılaştık yani iki kez toplamda. Karne günü karneyi aldıktan sonra kayınvalidemde vardı yanımızda çocuklarla okula yakın bir yerde oturup bir şeyler yiyelim dedik. Baktık öğretmen geldi ayaküstü yine konuştu işte bir kitap alın tatilde çalışsın filan diye, neyse kursta da çıktık diğer veliler gitti siz nereye gideceksiniz dedi bende söyledim gelin ben sizi durağa kadar götüreyim dedi gerek yok ben biliyorum dedim yine de yanımızda oraya kadar yürüdü bir şey de diyemedim adama. Kızımla konuşa konuşa yürüdü. Durağa geldik ben kartımı basayım binin dedi teşekkür ederim kartım var dedim. Ardından bir şeye ihtiyacınız var mı dedi (maddi anlamda sordu sanırım, bizi çok mu kötü durumda zannetti acaba, hiç öyle bir halimizde yok ama) bende biraz duraksadım anlayamadım önce sonra teşekkürler hiçbir şeye ihtiyacımız yok dedim otobüse bindik. Öğretmen sizce gerçekten nesli tükenmekte olan iyi niyetli insanlardan biri mi ben mi yanlış düşündüm adam hakkında?
Ben nazik davranışları asla yargılamam.Hemen acaba asılıyor mu şu mu bu mu demem.Ama 36 yaşında bir kadın da neyin ne olduğunun farkındadır.Adamın yaptığı pek nezakete girmiyor.Ama yanında kayınvaliden varken de sana asılacak değildir diye düşünüyorum.Hani insanoğlunu bazen çözemeyiz.Ne düşünüdğünü bilemeyiz.Ama durağa kadar götüreyim derken arabasıyla mı götürecekti.Arabası yoksa,size yolda yürüyerek eşilk etmekse ettiği teklif biraz saçma.Kart basması da biraz saçma.

Ama dediğim gibi ne düşündüğünü bilemeyiz.Bu bahsettiğin kurs paralı mı.Öğretmen para alacak mı?Öyleyse belki şirinlik mi yapmak istedi,ilgili öğretmen tavrını aşırıyamı kaçırdı bilemem.Ama normal davranışlar değil.Bu evde kurs verme olayı lafta ayak üstü konuşulmuş.Kesin kararlaştırılmamış.Öğretmenin kendi kendine karar vermesi de yanlış.Snuçta eşleriniz var.Soracaksınız.Biraz gözlemle derim.Hemen yargılama ama temkinli davran.

Bu arada evet öğretmenlik kutsalı bir meslektir.Ama bu öğretmenler ilah değildir.Yani öğretmen olması,yanlış birşey yapmaz anlamını taşımaz.

Burada konu okuya okuya paranoyak mı olduk bılmem.:KK14: Gönlunz fıkrınız ne dıyorsa ona göre davranın,zamanla anlarsnz

X