Ben mi yanlış anladım?

Hepsi normalde otobuse kart basmak nedir, onu da gectim kendisi o duraktan otobuse binmeyecekse eğer sizi oraya kadar götürmeside enteresan bi olay bence.

Otobüste kart basması, bir ihtiyacınız varmı falan diye sorması ne münasebet dedirtiyor insana.
Ama hemen, asılıyor kesin falan demekte yanlış olur. Aşırı ilgili davranmış, gereksiz bir yaklaşım olmuş.
Önüne geçmek gerekebilir.

Bide neden ilk sizin evden baslanıyor kim karar vermiş buna

Hepsi normalde otobuse kart basmak nedir, onu da gectim kendisi o duraktan otobuse binmeyecekse eğer sizi oraya kadar götürmeside enteresan bi olay bence.

Belki bazı arkadaşlara paranoyaklık gibi gelebilir ama hani bazen insanı rahatsız eden ufak tefek şeyler olur ya işte öyle, o öğretmenin davranışlarında beni istemsiz rahatsız eden bir şeyler oldu adını tam koyamadığım.

Bide neden ilk sizin evden baslanıyor kim karar vermiş buna

Kendisi karar vermiş galiba, o gün orada konuşulmasından yola çıktı herhalde ama öğretmene bu teklifi yapan ben değildim başka bir veliydi neden onların ev değil bilmiyorum ki, iyi niyetli olmak ve müsait olmadıkları için ilk bizim evi seçtiğini düşünmek istiyorum yine de.

Adamın içini bilemeyiz ama sana samimi gelmediyse evine gelmesini kabul etme

Ne amaçla kart basmaya kalktı ona anlam vermedim
oraya kadar her şey normal
kayınvalideniz de yanınızda mıydı o anda

Hayır karne günü yanımızdaydı kayınvalidem. İşte bende anlam veremiyorum bazı davranışlarına, yani çok iyi niyetli diyeceğim ama yine de doğru düzgün tanımadığı kişilere karşı bu kadar samimi sanki akrabaymış gibi yaklaşması bana çok doğru gelmedi.

adam kotu bi adama benzemiyor bence ama önleminin alınması gerektiğini düşünüyorum. size gelirlerse eğer eşinizde evde olsun bence. Adamın bişey yapcağından değilde sizi eşinizle görmesi iyi olur gibi geldi bana

Aklıma şu geldi; şimdi o 4 öğrencinin velisi gelir alır çocuklarını giderler, sonra öğretmen bir türlü gitmek bilmezse stres yaparsınız. Ben çok gerilirdim en azından. tabiki bişey olacağından vs için falan değil ama ne biliyim rahatsız edici . Bence evde ders olayına girmeyin, hareketlerinden rahatsız olduğunuz biri evinize neden girsin ki?

Zaten eşimle de konuştum öğretmen kızıma müsaitseniz sizin evde yapabilir miyiz ilk dersi demiş dedim. O gün hastaneye gitmeyecek misin sen dedi, akşam üstü olsun o zaman ben de evde olayım dedi.

Ben eve takılmadım . Çünkü diger veliler müsait olmayabilirler. İlla ki birinden başlanacak zaten de siz durumunuzun öyle görünmediğini söylüyosunuz. Neden öyle bir soru sorma gereksinimi duydu ona hiç anlam veremedm . Hani yürüme olayına şöyle baksam kızınızı sevdiğinden ve iyi bir ögretmense ilgilenmiştir . Akbile basma olayıda garip geldi. Hadi ona da desek ki yardım etmeyi seven,cömert bir adam yine de bu olayda bir karmaşıklık var .
Artık niyetini ilerleyen zamanlarda anlarsınız ancak .

İşin zor olan tarafı da eşimle ilk konuştuğumuzda olabilir gibi gelmişti, ama şimdi yok ben vazgeçtim bu evde ders olayından dersem eşim de neden vazgeçtin bir şey mi oldu diye sorar durur artık.

Biraz resmi olun bundan sonra
iyi niyette olsa gerekesiz yani

Evet bir de garip gelen bir diğer mesele benim telefonumu aramış ama ulaşamamış muhtemelen numarayı okuldan aldı ama yanlış mı aldı anlamadım. Bunun için benim telefonumu öğrenip beni aramasına gerek yoktu ki, eşimin telefonu zaten kayıtlı öğretmende sürekli arar eşimi bir şey sormak istediğinde ya da kızımın durumuyla ilgili konuşmak istediğinde yine eşimi arayıp ona sorabilirdi.

Evde çay pasta börek yapmak gerekir
başka bir şey ayarlarız desen

Allahtan kızım eşimin yanında bu kart basma olayından bahsetmedi, eşim böyle şeyleri hiç hoş karşılamaz çünkü. Ona mı kaldı kart basmak kartın olmasa bile alırsın ona ne ki der ve öğretmenin davranışlarında art niyet aramaya başlardı.

Evet oda dogru ekstra bir daha sizin numaranızı almasına gerek yoktu.

İşin zor olan tarafı da eşimle ilk konuştuğumuzda olabilir gibi gelmişti, ama şimdi yok ben vazgeçtim bu evde ders olayından dersem eşim de neden vazgeçtin bir şey mi oldu diye sorar durur artık.

Valla canım hemen pat diye ben vazgeçtim demeyeceksin tabiki. Gerek varmı bu ev olayına, ayda bir bize denk geldiğinde belki önemli bir işimiz olacak ama geri çeviremeyeceğiz vs gibi durumlar sunabilirsiniz.

Valla canım hemen pat diye ben vazgeçtim demeyeceksin tabiki. Gerek varmı bu ev olayına, ayda bir bize denk geldiğinde belki önemli bir işimiz olacak ama geri çeviremeyeceğiz vs gibi durumlar sunabilirsiniz.

Eşimi bir şekilde ikna ederim küçük oğlumda var rahat vermez sürekli yanlarına gitmek ister olmaz yani bizim evde zaten evde küçük hem oturma odası hem salon olarak kullanıyoruz tek odayı onlar oradayken bir nerede oturucaz filan derim de asıl mesele öğretmene kurs olayına artık sıcak bakmadığmıızı nasıl söylesek kızımda üzülecek öğretmenini çok seviyor ve sanki kabul etmezsek öğretmeni ona kızacakmış gibi hissediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…