Dışardan önyargılı gibi gözükürsün. Hiç eşinle bu durumu paylaşmadan gitseydin. Sonrada derdin ki,bana neden böyle soğuk yaptı çok üzüldüm. Daha yeni tanıştık. Aramızda kötü bişeude geçmedi
Bukadar ince dusunup gitmemeyi dusunmeniz bence abarti sonucta sizde onlari ozel olarak evinize davet etmemissiniz neden israrla karsi taraftan davet bekledinizki? Davet edildiginiz icin gidin onyargili olmayin bence
Karşımda ki insanda gereksiz samimiyeti de sevmiyorum aşırı soğukluğu da. Belki yapısı öyledir ama bende görüşmek istemezdim. Ama davete icabet etmek gerek demişler. Zaten her zaman git gel yapacağınız kişiler değiller bence gidin sizin kibirli olduğunuzu düşünmesinler.Arkadaşlar merhaba
Eşimin bir arkadaşı var. Aslında eşimin kuzeniyle arkadaşlar ama aynı çevrede oldukları için eşimle de samimi olmuşlar. Bu arkadaşın düğününe falan gittik. Kendisi evleneli bir sene oldu. Bizim arabamızı ödünç almışlardı bir gün. Getirdikleri zaman biz de onları evlerine bırakmıştık ve kız bana biraz soğuk gelmişti. Biz sohbet etmiştik ama o hiç dahil olmamıştı arabada. İnerken de sadece iyi akşamlar diyip gitti. Yani adam bir akşam çaya bekleriz falan dedi ama kız hiç oralı olmamıştı. Öyle ayrılmıştık. Sonra bizim bebeğimiz oldu yani isteseler gelebilirlerdi yakın oturuyoruz. Arada telefonlaştıkları zaman arkadaşı eşime diyormuş bir akşam gelin vs. Bana hep öylesine bir davetmiş gibi geliyordu üzerinde durmadım. Sonra çocukları oldu ama daha çok küçük bir ara gideriz dedik. Çünkü arkadaşı sürekli gelin falan diyordu. Ama eşinden o samimiyeti almadığım için nedense gitmek istemedim pek. Net bir davet beklemiş olabilirim sanırım. Çat kapı arayıp hadi biz kahveye geliyoruz diyecek bir samimiyette de değiliz zaten.
Şimdi eşimin kuzeni geldi. Normalde başka şehirde yaşıyor görev nedeniyle. Ve bu bahsettiğim arkadaşları cuma akşamı bizi hep birlikte yemeğe davet etmiş. Eşim de bana müsait miyiz gidelim mi diye soruyor? Açıkçası içimden pek gitmek gelmedi. Demek ki gerçekten davet etmek isteyince davet ediliyormuş. Öncekiler hep öylesine laf olsun diye edilmiş muhabbetlermiş gibi geldi. Şimdi eşimin kuzenini davet edince ayıp olmasın diye bizi de çağırmış gibi geldi ama sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Karşımda ki insanda gereksiz samimiyeti de sevmiyorum aşırı soğukluğu da. Belki yapısı öyledir ama bende görüşmek istemezdim. Ama davete icabet etmek gerek demişler. Zaten her zaman git gel yapacağınız kişiler değiller bence gidin sizin kibirli olduğunuzu düşünmesinler.
Gidin davete kaynasırsınız birbirinizi daha iyi tanırsınız. Olabilir ben cok girişken konuskan biriyimdir hatta esim bazen arkadaslarını davet eder iftardı falan. Ben daha cok sohbet ederim esim dinler genelde. Arkadaşlarının esleriyle de kadın soguk durur ama ben konusudur acmaya calısırım ama yapısı öyleyse takılmam yaniBiz de öncesinde samimi değiliz. Ben sadece düğünde gördüm o ikinci karşılaşmamızdı. Muhabbet 5 dakikalık yolda anlık gelişti.
Bir ailenin evime gitmem için beni illa kadın kişisinin çağırmasına gerek duymuyorum açıkçası. Sizi davet etmişler daha önce de illa kadının arayıp söylemesine gerek yoktu. Erkek kişisi de bir birey ve orası onun da evi. Bir de niye bu kadar sorun ediyorsunuz üzerine düşünüyorsunuz anlamadım. Herkes ilk görüşmede birbirine ısınacak hemen duvarlarını kaldıracak diye bir kaide yok insanlar türlü türlü. Belki de çok iyi arkadaş olacaktınız gitseydiniz bilemezsiniz. Yada belki siz anlaşamadınız erkekler birbirini çok sevecek illa ailecek mi takılmak zorundasınız? Bir kere gidersiniz baktınız saçma insanlar uyuşmadınız bir daha bahane uydurup gitmezsiniz bu kadar da basit.
samimi bulmuyorsanız gitmeyin ama ben sizin önyargılı davrandığınızı düşünüyorum daha ilk kısa süreli görüşmede notunu vermişsiniz kadının soğuk mesafeli kızın niyeti yok vs diye...Tabi ki kadın davet edecek diye bir kural yok zaten birbirimizde numaralarımız falan yok neden öyle bir şey bekleyeyim. Demek istediğim eşi hep öylesine çağırıyordu bence yani kızın pek niyeti yoktu. Ki biz de onları davet etmedik zaten mesele bu değil. Bu defa davet edilmiş olmamız biraz formalite geldi onu dile getirdim.
çok enteresanEvet olabilir. Çünkü ilk görüşte genelde insanlar benden negatif elektrik alıyor neden bilmiyorum. Sanırım çok cana yakın değilim ama belirli bir düzeyde sohbet ediyorum yani ne yapayım başka. Belki şu davet olayı olmasa bir ara bir çay kahve muhabbeti olsaydı ölçerdik durumu ama şimdi davetli biz değiliz yancı gibi gidecek olmak hoşuma gitmiyor.
Hayatı bukadar ince düşünüp sık elleyerek yaşamak yormuyornu?Arkadaşlar merhaba
Eşimin bir arkadaşı var. Aslında eşimin kuzeniyle arkadaşlar ama aynı çevrede oldukları için eşimle de samimi olmuşlar. Bu arkadaşın düğününe falan gittik. Kendisi evleneli bir sene oldu. Bizim arabamızı ödünç almışlardı bir gün. Getirdikleri zaman biz de onları evlerine bırakmıştık ve kız bana biraz soğuk gelmişti. Biz sohbet etmiştik ama o hiç dahil olmamıştı arabada. İnerken de sadece iyi akşamlar diyip gitti. Yani adam bir akşam çaya bekleriz falan dedi ama kız hiç oralı olmamıştı. Öyle ayrılmıştık. Sonra bizim bebeğimiz oldu yani isteseler gelebilirlerdi yakın oturuyoruz. Arada telefonlaştıkları zaman arkadaşı eşime diyormuş bir akşam gelin vs. Bana hep öylesine bir davetmiş gibi geliyordu üzerinde durmadım. Sonra çocukları oldu ama daha çok küçük bir ara gideriz dedik. Çünkü arkadaşı sürekli gelin falan diyordu. Ama eşinden o samimiyeti almadığım için nedense gitmek istemedim pek. Net bir davet beklemiş olabilirim sanırım. Çat kapı arayıp hadi biz kahveye geliyoruz diyecek bir samimiyette de değiliz zaten.
Şimdi eşimin kuzeni geldi. Normalde başka şehirde yaşıyor görev nedeniyle. Ve bu bahsettiğim arkadaşları cuma akşamı bizi hep birlikte yemeğe davet etmiş. Eşim de bana müsait miyiz gidelim mi diye soruyor? Açıkçası içimden pek gitmek gelmedi. Demek ki gerçekten davet etmek isteyince davet ediliyormuş. Öncekiler hep öylesine laf olsun diye edilmiş muhabbetlermiş gibi geldi. Şimdi eşimin kuzenini davet edince ayıp olmasın diye bizi de çağırmış gibi geldi ama sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Sanırım ben de böyle düşünüyorum ama eşime bunu söyleyince bu kadar detay düşünmeye gerek var mı dedi. Sanki sorun çıkaran benmişim gibi oldu.
Diyelim ki kiz istemiyor,yemek esnasinda ne olacak?En fazla yine konuşmaz,tepkisiz kalır.surat asar,rahatsızlığını davranışları ile dile getirirse bir daha gitmezsiniz.neden kafaya taktiginizi anlamadim?Ben de tam bahsettiğiniz gibi biriyim zaten. Canım şekerim bir insan olamadığım için pek sevilmem. O nedenle de çevremde az insan vardır. Ama nezaketen eşi davet ederken evet bekleriz gibi bir şey söylenir ama bu çok da önemli değil. Devamında da sanki hep eşi davet etmek istedi ama kız istemediği için sallantıda geldi bana.
Fazla düşünüyorsunuz eşinize katılıyorum. Hayat böyle kolay geçmez benden söylemesi.Arkadaşlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?