- 5 Temmuz 2017
- 18
- -2
- 86
- 29
- Konu Sahibi Deniznurrr
Konu sevdiğimin ailesiyle ilgili. Ailemin olmadığı bir şehire sevdiğimle yuva kurmak amacıyla geldim. Ailesi ailem gibi olur beklentisindeydim. Ancak sıkıntı şu ki bir kez bile evimize gelmediler. Araba ayarlayıp getirelim diyoruz. Israrla konuyu uzaklığa getiriyorlar. Bizim semtimizde yakınlarının düğünü vardı geldiler. Akrabalara hep geldiler ama konu biz olunca senelerdir bir kez evimize gelinmedi. Her telefon konuşmasında davet ediyorum. Siz yorulmayacaksınız biz getirteceğiz toplu taşımayla gelmeyecek siniz diyorum ama ısrarla buradan ev tutsaydınız gelirdik diyor ailesi. Kendileri İstanbul Bayrampaşa'da oturuyor. Biz İstanbul Ümraniyede. Gelinler kayınvalideleri gelmesin diye uğraşır ben gelsinler diye uğraşıyorum. Benim ailem Antalya'da yaşıyor. İstanbul'da en kötü 2-3 ayda bir gelirler. Sürekli elleri dolu dolu gelirler. Ben kayınvalidemlerin bir tas çorbasını içmek için bile ciddi emek sarf etmek zorundayım. Haklılar mı bilemiyorum. Tekrar aradık onları diğer gelinler kardeşler kayınvalidemler gezmedeydi. Çocukların sesi geliyordu ama biz aradığımızda bi hava almaya çıktık dediler. Tekrar davet edince şöyle bacağım ağrıyor böyle yürüyemiyorum bir başladılar yarım saat sadece hastalık dinledik. Diğer kardeşlerle plan yapıp bir arada olurlar ama bize söylenmez. Çok garipler anlayamıyorum. Gelin olarak benim tavrım nasıl olmalı?