Ben mi çok nazlıyım hamilelik mi böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal valla ben 13. Haftaya kadar kafami kaldiramiyordum allahtan calismak durumunda degildim tum gun olu gibi yatiyordum…
Keşke benim de çalışmama durumum olsa. Dün rapor aldım bugün olabildiğince oturdum okulda. Keşke devlet hamileliğin ilk zamanında da izin verse ücretsiz de olsa razıyım

Ben de 8 haftalık hamileyim. Oruç tutmuyorum ona rağmen bazen hiç halim olmuyor. Dün mesela acayip yorgun uyandım ve bütün gün aşırı yorgundum. Bugün biraz daha az yorgunum Genel olarak yorgunum ya. Uyanınca uyumaktan yorulmuş oluyorum ve biraz dinleniyorum bazen.

Dışarı çıkmaktan korkmuyorum, olur olmaz yerde kusarsam diye çantamda poşet taşıyorum Zaten çok da çıkmıyorum.

Şu an mesela hem midem bulanıyor, hem bacaklarım çok ağrıyor. Geçsin diye bekliyorum. Mide bulantımın da nasıl geçeceğini bir türlü çözemedim. Bazen açken bulanıyor bazen tokken. Bazen kraker kesiyor, bazen leblebi, bazen ayva. Ne istediğini bilmiyor bence. Kafası karışık.

Bence normal her şey. 12 haftanın dolmasını bekliyorum enerjime geri kavuşmak için.

Çok geçmiş olsun benziyormuşuz. Doktor prilam ilaç yazdı bana o epey iyi geldi siz de doktorunuza danışarak başlayın isterseniz. Yoksa ayva şu bu benim bulantıma da iyi geliyordu ama artık yetersiz olmaya başladı.
Benim gibi başkalarının da olduğunu bilmek kendimi daha iyi hissettiriyor naz yapmadığımı anlamış oluyorum teşekkür ederim

Zorlandığım için tutmayacağım bir de o şekilde deneyeyim halim gücüm nasıl oluyor bir bakayım
Demir ilacı başladığı zaman iyi geliyor ben öyle iyi hissetmeye başlamıştım demir takviyesi çok önemli bir süre içince daha enerjik oluyor insan

Hamileliğin en güzel dönemi 2. Trimester bol bol keyfini çıkarın az kaldı çabuk geçiyor zaman

+100000000...

Demir ilacı başladığı zaman iyi geliyor ben öyle iyi hissetmeye başlamıştım demir takviyesi çok önemli bir süre içince daha enerjik oluyor insan
Ben mide bulantım için devlete gittim, ordaki doktor demir de yazdı ama henüz kullanmadım çünkü devamlı gittiğim doktor sonraki randevuda demire başlatacaktı. Kadına yakalanmayayım dedim her doktor da başka diyor insanın kafası karışıyor. Demire başlamama az kaldı iyi gelir inşallah.

Demir de mide bulantısı yapıyor o yüzden üçüncü ay itibari ile başlattı bana da doktor çok iyi geldi

İlk haftalar böyledir canım ben hee köşede uyuyakalırdım

Ayni haftalik hamileymisiz yemek yiyemiyorum midem bulaniyor sürekli uyumak istiyorum üç aydan sonra rahatlayacağım söylendi umarim sizde de oyle olur

Ayni haftalik hamileymisiz yemek yiyemiyorum midem bulaniyor sürekli uyumak istiyorum üç aydan sonra rahatlayacağım söylendi umarim sizde de oyle olur
İşin ilginç yanı aşermeler de 12.haftada falan bitiyormuş ne ara aşerma gelecek iştahsızlıktan zor yiyoruz zaten Allah kolaylık versin ikimize de

Nazlanmayla ilgisi yok. İlk 3 ay çok zor olabiliyor. Rahat geçirenler şanslı kişiler.
En kötü 16.haftaya kadar tüm şikayetleriniz geçecektir. İki hamileliğimde de hiç kusmadım, halsizlik beni mahvetti. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Sabır…

İşin ilginç yanı aşermeler de 12.haftada falan bitiyormuş ne ara aşerma gelecek iştahsızlıktan zor yiyoruz zaten Allah kolaylık versin ikimize de
Evet aslinda aşeriyorum cagla erik vs ama malesef bulamıyorum da ama istahsizlik var bitse de artık bebegi de kendimizi de beslesek

Yorumlarda gördüm de oruç meselesi tutanda var tutmayan da hamilelikte tutmayip doğumdan sonra bir zamanda bir ay tutabilirsin bende öyle yapacagim bu haci hoca kesilen sacma sapan yorum yapanlara da aldirma zaten ilk tremestir zor geçiyor çoğu kadin icin oruc ekstra zorlayabilir cok kuskuda kalırsanız güvenilir bir hocaya Sorarsınız ben tutmuyorum hem bunyem cok zayif ve agir geçiyor kusma bulantı vs hemde bebegin gelisimi olumsuz etkilenirse kendimi suclarim karnimda ki çocugun vebaline de girecek değilim zaten bu aylar da çok önemli beslenme

Ne güzel ahkam kesiyorsunuz,sana ne kardeşim onun tuttuğu oruçtan.Sen mi doğuracaksın çocuğu.
Büyük çocuğumda hamileliğimin son ayı 30 gün tuttum orucumu.Ben de bebek de iyiydik,doktor istediğin gibi davran demişti.Oğlum bedenen ve zihnen gayet sağlıklı.1.90 boy, yks de sayısal ilk üç bin.Yani senden de zeki eminim.

Yo hayır olur mu arkadaşa göre siz salaksınız oğlunuzun da hayatıyla oynadınız onun da bi emsebil falan olması gerekiyordu asla kabul etmez bu yazdığınızı
Maşallah diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…