Ben mi beceremiyorum geçinmeyi yoksa çok mu sabrediyorum bilemedim.

Öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun. Bu sabah 8 de kalktım şarjım bitmiş. Annem tek yaşıyor. Eşim bayram öncesi kurban için yardım edeceğini söyledi ona. Baktım uyuyor. Dedim kaçta gideceksiniz bilmiyorum dedi. Zaten telefonum kapalı dedi. Dedim gitmiyceksen söyle ben giderim. Orası zaten uzak bana ihtiyaç varmı falan dedi çünkü. Sonra annemle konuştum annem arabada yer varmı bilmiyorum dedi ben ararım ona göre gelir dedi. Sonra aradı kızım arabada yer yok minibüsle gelsin dedi. Bizimki yine yürüme mesafesi var falan dedi. Dedim gitmiyceksen ben gideyim. 9 da kalktı duşa girdi uzun uzun annem aradı çıktımı diye yok dedim kahvaltı yapsın çıkar annemde bi güzel bana tribini attı. Sonra duştan çıktı ağır ağır giyindi evin içinde dolandı. Annemi aradım naaptınız diye başlıyoruz dedi. Geldi oturuyor hala . Dedim gitmiycekmisin bakmam lazım minibüs hangisi gidiyor bilmiyorum. İyide dedim 1 saat geçirdin burda oturarak minibüsü nerden öğrenicen kalktı yola çıktı tavırlı tavırlı. Yani neden gitti az çok tahmin ediyorum. Sonuçta bayram onun annesine babasına da gidilecek eğer bu durum olmasa gitmeyeceğine eminim. Banada böyle bir bayram işte. Lanet gibi başımda bir bayram sabahı kalkıp oh be ailemle bayram yaşıyorum diyemiyorum. Neden hep bayramlarda oluyor ya. Resmen lanetlenmiş gibiyiz.

Allah sabır versin, çok can sıkıcı bisey. Özellikle de oglunuza kufur etmesi. Esiniz tez zamanda kendini düzeltir insallah

O cocuk aglarken dalacaktin odasina basina yiksaydin odayi ii bi ders verseydin ne demekmis cocuga kufur etmek..avmde s..basmis sana sen ona yemek hazrlayip dagiriosun.afederan ama zikkimn kokunu yesin..ben olsam ailesndednde uzak dururum bunuda adam yerine koyup dediklerini yapmam.hos yaptign halde yaranamassn..ailesinin b...ku yuzunden benm cocuguma nsl kufreder.kendi kardesinin cocuklarina bilgsayar alalm demesini bilio.once kendi cocuguna ii bir ornek olsun

Senin kocanda is yok sen onun yegenlerine bayramlik almaya git oda senn ailene boyle yapsin..yuz verme bi defa soracaktin gidiyomsn gitmiomusn baktn kalkmiyor birakip gidecektin..yuz verip herseyi alttn almayin tepenize cikartmayn sunlari..sende onun aulesine giderken aheste aheste hazrlan ayni seyi yapki gorsun ebesnn a..

Yani alttan almasam bayram üzeri daha büyük sorun çıkacak. Ben çıkıp gitsem aramızda sorun olduğunu annem anlıycak çok üzülür bayramı zehir olur. Zaten çok iyi anladım oda aynen bunu yapmamı istedi. Basıp çıkayım gideyim sonra kendini haklı çıkarsın vermedim o hakkı ona. Zaten annem her zor anımızda yanımızda bize destektir koşa koşa gider insan olan. Ama işte insan olan yapar.
Ama ailesine giderken bende aynı şeyi yapıcam bunu düşünmüştüm. Oda zaten sırf bu yüzden gitti eminim.

Evliliklerde dümen birinde olunca saygi da bitio yüz göz olunulor.. çocuk olunca kadını cepte sayıyor erkekler..alana kadar hersey

valla nedicemi bikmiyorum sana gercekten cok uzuldum belli bir sure kendi ailenin yanina git bosan diyemem kocani seviyorsun kocan askinda iyi biri sadece dengeleri saglamiyor. belli bir sure kendi ailenin yanina gidersem korkup oda duzelme durumuna gidebilir esinin sunu bellemesini sagla ilk once kendi cicugu kendi karisi hala duzelmiyorsa bu evlilik yurumez kendi kardesinin cocuguda olsa bir yerde ilk once kendi cocugunada onem vermeli

Kendi çocuğuna almıyor yapmıyor diyemem. Bana da aynı şekilde ama ben hep tutumdan yanayım. Kardeşinin çocukları için de ben istedim alışveriş yapmayı ama onu bile burnumdan getirdiler ana oğlul. Sevgi dersen sevmiyorum. Sadece kurulu bir yuva vazgeçmek yerine son krediye kadar kullanmak istiyorum şansımı ya düzelir se diye. Çünkü bu tavırda birini sevmem m9mkğn değil. Aramız düzelince çok iyi oluyor herşeyi unutmaya çalışıyorum sonra yine Hooop en başa. Hiç kavga etmeyelim de demiyorum ama kavgadan sonra aynı yatağa yatımca nefret edecek sözler olmasın arada istiyorum. Bugün annemle konuştum anlattım anne çık büyük bir savaşa giricem şimdiden sende herşeye hazırlıklı ol ya herşey düzelicek yada kopacak sakın üzülme dedim. Annemde sağolsun ne olursa yanındayım kızım hergün o evde kızım üzgün mü diye kendimi yiyeceğime ne yapmak istiyorsan yap ya düzelt yada çık gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…