evet bencede haklısınız___________________________________________________________________
yok hayır. öyle bir şey demeye kimsenin hakkı yok. biz kendi düşüncenmizi paylaşabiliriz burda ancak.. belki de konun sahibi ben ve benim gibileri böylebir şeyietrafta çevresinde görmediği için yada yaşamadıkları için bize abartı geliyo.herkesin takdiri kendine kalmış
kızınızı öpün o başka ama bunlar bu kadar değildi ne oldu bilemiyorum şimdi
Herkesi derken? Örneğin arkadaşlarınizi yada sizin ailenizi akrabalarinizi da öpüyor mu sürekli?beni yanlış anlıyorsunuz kızlar yada demek istediğimi söyleyemedim tam ifade edemedim sanırım bi erkek olarak sürekli böyle herkesi öpmesi garip geliyor
kardeşi nispet yapıyor zatnnispet mi yapıyorlar diye düşünüyorsun
yok sadece kendi ailesini akrabalarınıHerkesi derken? Örneğin arkadaşlarınizi yada sizin ailenizi akrabalarinizi da öpüyor mu sürekli?
garip bişiy yok. sevgi deniyor buna. asıl garip olan burum bu durumu garipsemenizbeni yanlış anlıyorsunuz kızlar yada demek istediğimi söyleyemedim tam ifade edemedim sanırım bi erkek olarak sürekli böyle herkesi öpmesi garip geliyor
neyin kafası bu. anne baba kardeş kandır candır. niçin geri durucaklarmış? ahlaksız bi durum mu var?normal bi öpme olsaydı konu sahibi arkadaşın rahatsız olacağını düşünmezdim. benim kayınvalidem de biz yeni evliyken resmen eşimin üstüne atlayıp yanaklarını ısıra ısıra öpüyodu. hoş şeyler değil bunlar sevgi göstermenin de bi dozu olmalı.. hele ki eşinin yanında biraz geride durmaları gerektiğini düşünüyorum
ne yani ihtiraslı şekilde mi öpüyor ailesinifarklı bişey ya beni rahtasız ediyor bu durum sürekli ne bu böyle
hayır arnavutlar nasıl oluyor kiEşin Arnavut mu? :)
kızlar mrb ...tuhafıma giden bir durum var..eşimin ailesine olan düşkünlüğünden bahsetmiştim.eşimin ailesinin kardeşlerini aşırı derecede girip çıkarken her seferinde öpmesi tuhafıma gidiyor bide öyle böyle öpmek değil sanki kırk yıl görüşmemişler ben mi tuhaf karşılıyorum bilemedim bişey deseniz
neyin kafası bu. anne baba kardeş kandır candır. niçin geri durucaklarmış? ahlaksız bi durum mu var?