ben mi anlamıyorum

Ne var yani bende opuyorum esek kadar erkek kardeslerimi sapir supur, onlarda beni ayriyetten oyle oper : D

Kiz kuzenlerini filan opse oyle abarti sekilde, kiskanmanda hak verebilirim. Ama annesi kardesleri sonucta, konusu bile edilmez bence.

bende sevmiyorum ya her gün gidiyordur her gün görüyordur ama benim yanımda mucukss mucukss öpüşürler sinir olurum

neyin kafası mı:))) güldürdün beni :)

anne, baba, kardeş candır evet ama benim babam nasıl ki eşimin yanında yanaklarımı ısıra ısıra sevmiyorsa popoma şaplak atmıyorsa aynı şeyi kayınvaldem de oğluna benim yanımda yapamaz. herşeyden önce bu saygısızlıktır. karşında 5 yaşındaki çocuğun yok artık yetişkin bir insan var. davranışların ve sevgi gösterilerinde bu yönde olmalı. ahlaksız değil ama saygısız bi durum..
kime göre belirleniyo bu saygı kuralları çok merak ediyorum. sen oğlunu kızını paşa gönlün nasıl isterse öyle seversin. çok öpüyo çok kokluyo diye dert ediyosun.buna kötü niyet denir. kıskançlık denir.

kime göre belirleniyo bu saygı kuralları çok merak ediyorum. sen oğlunu kızını paşa gönlün nasıl isterse öyle seversin. çok öpüyo çok kokluyo diye dert ediyosun.buna kötü niyet denir. kıskançlık denir.

saygı kuralları topluma göre belirleniyo. örneğin senin bana "neyin kafası bu?" dediğin şey saygısızlık. "kötü niyetli" ve "kıskancım(!)" evet. bu seni ilgilendirmez! burası herkese açık bi forum ve ben kendi düşüncelerimi ifade ediyorum. benim üzerimden yazıp durma artık. sana cevap vermeyeceğim!

Doğasında bu kadar sevgi dolu oluşuna sevinmelisiniz bence.. bende çok severim öpeyim seveyim minciklayayim.. size karşı böyle değil mi ?

En azından keyifle karşılıyorlar, surat asmalarindan iyidir..

X