ben mi anlamıyorum

yapılan yorumların %90'ı kardeşi tabi öpücek,olacak bence :KK70:
biraz karışık yazmışsın ama eşin kardeşlerini öpüp duruyo değil mi?
eğer kendi kardeşleriyse normal benim sözlümün kız kardeşi abisinin dizlerini oturur sözlüm öper koklar onu ikisi de eşşek kadar bir de :KK70:
normal gayette :)
:KK57: yanikardeş bağı bambaşka bişeydir. ama onlarda abartmışş olayııı yaaa.o ne oyle.

neresi abartı canım benim kız kardeşi onun sarıl öper ablasıda 31 yaşındaki sözlümü öper koklar kardeş ya kardeş var mı ötesi yapmayın gözünüzü seveyim dudağından öpmüyo ya..

kesinlike.. biz öpmüyor muyuz niye abimizi kardeşimizi.

Banada görümcem abisinin kucağına oturup boynundan öpünce garip gelirdi. Gerçi çoğu şeyi ben kıskanayım diye abartarak yapardıda neyse. İnsanoğlu herkesi kendi gibi zannediyor. Benide kendisi gibi kıskanç zannetti. Allah herkesin gönlündeki niyete göre versin. Onada onun gibi görümce verir işte.

yani bunlarınkide abartı yoksa tabikide kardeşi öpcek yani
neresi abartı canım benim kız kardeşi onun sarıl öper ablasıda 31 yaşındaki sözlümü öper koklar kardeş ya kardeş var mı ötesi yapmayın gözünüzü seveyim dudağından öpmüyo ya..

ben konu sahibinin ne demek istediğini anlıyorum... bunu kıskançlıkla karıştırmayın sakın. yani benimde abim var. sarılırız dipdibe oturur film izleriz.kolunu omzuma atar.başımı yaslarım. dertleşiriz ağlaşiriz. zaman zaman alişverişe çıkarız.kol kola yürürüz.yinede aramizda bi çizgi vardir.onu aşmayız.ama dizlere oturmak saç okşamak yada koklamak, öyle hiç görüşmeyecek gibi öpmek bana biraz abartı geliyo. yoksa tabikide kardeşidir sevecek.

Ne var bunda öpsün , tekme tokat yumruk stmayacak herhalde :)
Bende operim kardesimi yanimda oldumu, cokta hosuma gider.
Ne olmus yani ..

haklısınız ama çok tuhaf ardı ardına kaç yıl görmemiş gibi..bide nişanlıyken ilk evlendiğimzde bu kadar değildi şimdi böyle acayibime gidiyor

Anlıyorum seni, ama takılma boşver. kardeşi sonuçta yabancı birini öpmüyor. boş yere kendini huzursuz etme canım.

ben konu sahibinin ne demek istediğini anlıyorum... bunu kıskançlıkla karıştırmayın sakın. yani benimde abim var. sarılırız dipdibe oturur film izleriz.kolunu omzuma atar.başımı yaslarım. dertleşiriz ağlaşiriz. zaman zaman alişverişe çıkarız.kol kola yürürüz.yinede aramizda bi çizgi vardir.onu aşmayız.ama dizlere oturmak saç okşamak yada koklamak, öyle hiç görüşmeyecek gibi öpmek bana biraz abartı geliyo. yoksa tabikide kardeşidir sevecek.
tamam da ablacım abartı geliyo anlıyorum da
ne yani ensest mi adam kardeşiyle mi tatmin ediyo kendini başka nereye gidiyo bu konunun sonu???
yapmayın kızlar ya yapmayın kardeşi elinde büyümüş sözlümün
ben ne görümcem beni kıskandırmaya çalışıyo derim
ne abartı derim
aksine mutlu olurum
kardeş ya kardeş bu nasıl böyle düşünebiliyorsunuz hayret...

tamam da ablacım abartı geliyo anlıyorum da
ne yani ensest mi adam kardeşiyle mi tatmin ediyo kendini başka nereye gidiyo bu konunun sonu???
yapmayın kızlar ya yapmayın kardeşi elinde büyümüş sözlümün
ben ne görümcem beni kıskandırmaya çalışıyo derim
ne abartı derim
aksine mutlu olurum
kardeş ya kardeş bu nasıl böyle düşünebiliyorsunuz hayret...[/QUOTEy
yok hayır. öyle bir şey demeye kimsenin hakkı yok. biz kendi düşüncenmizi paylaşabiliriz burda ancak.. belki de konun sahibi ben ve benim gibileri böylebir şeyietrafta çevresinde görmediği için yada yaşamadıkları için bize abartı geliyo.herkesin takdiri kendine kalmış.
yok hayır. öyle bir şey demeye kimsenin hakkı yok. biz kendi düşüncenmizi paylaşabiliriz burda ancak.. belki de konun sahibi ben ve benim gibileri böylebir şeyietrafta çevresinde görmediği için yada yaşamadıkları için bize abartı geliyo.herkesin takdiri kendine kalmış

kızlar mrb ...tuhafıma giden bir durum var..eşimin ailesine olan düşkünlüğünden bahsetmiştim.eşimin ailesinin kardeşlerini aşırı derecede girip çıkarken her seferinde öpmesi tuhafıma gidiyor bide öyle böyle öpmek değil sanki kırk yıl görüşmemişler ben mi tuhaf karşılıyorum bilemedim bişey deseniz

aksi durum daha kötü değil mi

kızlar mrb ...tuhafıma giden bir durum var..eşimin ailesine olan düşkünlüğünden bahsetmiştim.eşimin ailesinin kardeşlerini aşırı derecede girip çıkarken her seferinde öpmesi tuhafıma gidiyor bide öyle böyle öpmek değil sanki kırk yıl görüşmemişler ben mi tuhaf karşılıyorum bilemedim bişey deseniz

ben de kızımı deli gibi öpüyorum

X