ben mi anlamıyorum

mucizem5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
300
22
44
kızlar mrb ...tuhafıma giden bir durum var..eşimin ailesine olan düşkünlüğünden bahsetmiştim.eşimin ailesinin kardeşlerini aşırı derecede girip çıkarken her seferinde öpmesi tuhafıma gidiyor bide öyle böyle öpmek değil sanki kırk yıl görüşmemişler ben mi tuhaf karşılıyorum bilemedim bişey deseniz

yapılan yorumların %90'ı kardeşi tabi öpücek,olacak bence
biraz karışık yazmışsın ama eşin kardeşlerini öpüp duruyo değil mi?
eğer kendi kardeşleriyse normal benim sözlümün kız kardeşi abisinin dizlerini oturur sözlüm öper koklar onu ikisi de eşşek kadar bir de
normal gayette :)

Ne kötülük var bunda

sevgi pıtırcıklarıymış ne hoş sizi de öpüyolar mı öyle ?

Anladığım kadarıyla eşinin ailesi, eşinin kardeşlerini sürekli öpüyor dimi. Eşininde kardeşlerini öpmesi farketmez yani. Öpülür. Benim kayınvaldem beni dahi sürekli öper sarılır. Eşimde kardeşini çok sever öper falan. Yapı meselesi, sizin ailede öyle olmadığı için sana anormal geliyordur ama onlar öyle alışmış normal bişey

beni yanlış anlıyorsunuz kızlar yada demek istediğimi söyleyemedim tam ifade edemedim sanırım bi erkek olarak sürekli böyle herkesi öpmesi garip geliyor

Örnek almalısın bence , valla bizimkiler hem beni hem de eşimi şapır şupur öperler (soğuk nevale kardeşim dışında), eşiniz onların evladı, kardeşi ve sen de artık o evin kızısın varsın seni de öpsünler

bende kızkardeşlerimi öperim ama nebiliyim genelde bayanlar böyle dir biraz hergün görüşşek hergün öyle

bana soğuklar eşim daha çok öper onlardan ziyade

bende kızkardeşlerimi öperim ama nebiliyim genelde bayanlar böyle dir biraz hergün görüşşek hergün öyle

Yok canım ya abartılacak bişey yok. Yapı meselesi öyle alışmışlar. Benim eşim ve kaynım da küçüklükten beri kız kardeşlerini bu şekilde severler, öperler. Annelerini de aynı şekilde. Sonuç anne ve kız kardeş öpmelerinden ne olabilir ki. Kuzenini falan öpse olay çıkarırım Ama kafana takmana gerek yok, bende erkek kardeşimi öpüyorum veya o beni öpüyor ne olabilir ki bundan. Kardeş o ya :)

haklısınız ama çok tuhaf ardı ardına kaç yıl görmemiş gibi..bide nişanlıyken ilk evlendiğimzde bu kadar değildi şimdi böyle acayibime gidiyor

Ben sizi anladım öpsün tabii de kırk yıl sonra ilk görüşmüş gibi öpüyor muhtemelen

Ya da kapının dışarısında nükleer saldırı var bir daha kesinlikle görmesi imkansız gibi

Bazı insanlar öyle onları kabul et o şekilde takılma huzuru bul

Ben de sevmem şap şup ama ülke genelinde bir öpüşkenlik hakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…