Ne kötülük var bundakızlar mrb ...tuhafıma giden bir durum var..eşimin ailesine olan düşkünlüğünden bahsetmiştim.eşimin ailesinin kardeşlerini aşırı derecede girip çıkarken her seferinde öpmesi tuhafıma gidiyor bide öyle böyle öpmek değil sanki kırk yıl görüşmemişler ben mi tuhaf karşılıyorum bilemedim bişey deseniz
sevgi pıtırcıklarıymış ne hoş sizi de öpüyolar mı öyle ?kızlar mrb ...tuhafıma giden bir durum var..eşimin ailesine olan düşkünlüğünden bahsetmiştim.eşimin ailesinin kardeşlerini aşırı derecede girip çıkarken her seferinde öpmesi tuhafıma gidiyor bide öyle böyle öpmek değil sanki kırk yıl görüşmemişler ben mi tuhaf karşılıyorum bilemedim bişey deseniz
kızlar mrb ...tuhafıma giden bir durum var..eşimin ailesine olan düşkünlüğünden bahsetmiştim.eşimin ailesinin kardeşlerini aşırı derecede girip çıkarken her seferinde öpmesi tuhafıma gidiyor bide öyle böyle öpmek değil sanki kırk yıl görüşmemişler ben mi tuhaf karşılıyorum bilemedim bişey deseniz
yok beni öpmez öyle eşimin ailesi kalsın öpmesinler zatensuperchef .!.:sevgi pıtırcıklarıymış ne hoş sizi de öpüyolar mı öyle ?
bende kızkardeşlerimi öperim ama nebiliyim genelde bayanlar böyle dir biraz hergün görüşşek hergün öyleAnladığım kadarıyla eşinin ailesi, eşinin kardeşlerini sürekli öpüyor dimi. Eşininde kardeşlerini öpmesi farketmez yani. Öpülür. Benim kayınvaldem beni dahi sürekli öper sarılır. Eşimde kardeşini çok sever öper falan. Yapı meselesi, sizin ailede öyle olmadığı için sana anormal geliyordur ama onlar öyle alışmış normal bişey
bana soğuklar eşim daha çok öper onlardan ziyadeÖrnek almalısın bence, valla bizimkiler hem beni hem de eşimi şapır şupur öperler (soğuk nevale kardeşim dışında), eşiniz onların evladı, kardeşi ve sen de artık o evin kızısın varsın seni de öpsünler
kötülük yok tabi ama çok garibime gidiyor bi öpme şekillerini görsenizNe kötülük var bunda
yavrum 24 yaşında kardeşi dizine oturuyo abisinin abisi saçını okşuyo öpüyo diyorum ne var ama bunda kardeşi sevcek tabibende kızkardeşlerimi öperim ama nebiliyim genelde bayanlar böyle dir biraz hergün görüşşek hergün öyle
bende kızkardeşlerimi öperim ama nebiliyim genelde bayanlar böyle dir biraz hergün görüşşek hergün öyle