Ayol biz İstanbul’da yaşıyoruz ve burada en yakın yer 1 saat zaten ne demek yani gelmemek çok manasız. Özleyen insan gelir gider 1-1.5 saat yol mu yaniMerhabalar. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Nişanlımla yaklaşık 6 aydır görüşemiyoruz. İki gün önce yaşadığı şehre döndü. Aramızda yaklaşık 1-1.5 saatlik bir yol var. Yanıma bir iki gün sonra gelecek, aslında bunu birlikte planladık. Sürekli beni ne kadar özlediğini söylüyor ama ben anlayamıyorum. Bir saatlik hadi trafikle maksimum iki olsun,kendi araci da olmasına rağmen gelemiyor mu ? Ailesiyle vakit geçirmesini de istiyorum tabi. Ama yanımda saatlerce kalmasına da gerek yok, en azından bir-iki saat vakit geçirsek, bir kahve bile içsek yeter. Sonrasında zaten daha uzun planlarımız var. Üstelik orda tamamen ailesiyle de geçirmiyor. En son bilgisayarda oyun oynuyordu. Ben mi bencillik yapıyorum sizce ? Bu duruma içten içe alınıyor ve bozuluyorum. Özledim diyen insan bir saatlik yol için çıkıp gelmez mi, bütün gün kalmasına da gerek yok. Bunlar benim kuruntularım mı ? Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Şimdiden cok teşekkür ediyorum..
Yapmayın bir saat nedir ki ? Ben nişanlı iken 12 saat yolu 2 3 ayda gidip geldim.Merhabalar. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Nişanlımla yaklaşık 6 aydır görüşemiyoruz. İki gün önce yaşadığı şehre döndü. Aramızda yaklaşık 1-1.5 saatlik bir yol var. Yanıma bir iki gün sonra gelecek, aslında bunu birlikte planladık. Sürekli beni ne kadar özlediğini söylüyor ama ben anlayamıyorum. Bir saatlik hadi trafikle maksimum iki olsun,kendi araci da olmasına rağmen gelemiyor mu ? Ailesiyle vakit geçirmesini de istiyorum tabi. Ama yanımda saatlerce kalmasına da gerek yok, en azından bir-iki saat vakit geçirsek, bir kahve bile içsek yeter. Sonrasında zaten daha uzun planlarımız var. Üstelik orda tamamen ailesiyle de geçirmiyor. En son bilgisayarda oyun oynuyordu. Ben mi bencillik yapıyorum sizce ? Bu duruma içten içe alınıyor ve bozuluyorum. Özledim diyen insan bir saatlik yol için çıkıp gelmez mi, bütün gün kalmasına da gerek yok. Bunlar benim kuruntularım mı ? Siz olsanız ne düşünürdünüz?
6 aydır görüşmüyorsunuz ve adam iki saatlik yola sizi görmeye gelemiyor mu? Oyundan kopamadığı için mi acaba?Merhabalar. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Nişanlımla yaklaşık 6 aydır görüşemiyoruz. İki gün önce yaşadığı şehre döndü. Aramızda yaklaşık 1-1.5 saatlik bir yol var. Yanıma bir iki gün sonra gelecek, aslında bunu birlikte planladık. Sürekli beni ne kadar özlediğini söylüyor ama ben anlayamıyorum. Bir saatlik hadi trafikle maksimum iki olsun,kendi araci da olmasına rağmen gelemiyor mu ? Ailesiyle vakit geçirmesini de istiyorum tabi. Ama yanımda saatlerce kalmasına da gerek yok, en azından bir-iki saat vakit geçirsek, bir kahve bile içsek yeter. Sonrasında zaten daha uzun planlarımız var. Üstelik orda tamamen ailesiyle de geçirmiyor. En son bilgisayarda oyun oynuyordu. Ben mi bencillik yapıyorum sizce ? Bu duruma içten içe alınıyor ve bozuluyorum. Özledim diyen insan bir saatlik yol için çıkıp gelmez mi, bütün gün kalmasına da gerek yok. Bunlar benim kuruntularım mı ? Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Beklentiniz de çok haklısınız bence... açık açık söyleyinMerhabalar. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Nişanlımla yaklaşık 6 aydır görüşemiyoruz. İki gün önce yaşadığı şehre döndü. Aramızda yaklaşık 1-1.5 saatlik bir yol var. Yanıma bir iki gün sonra gelecek, aslında bunu birlikte planladık. Sürekli beni ne kadar özlediğini söylüyor ama ben anlayamıyorum. Bir saatlik hadi trafikle maksimum iki olsun,kendi araci da olmasına rağmen gelemiyor mu ? Ailesiyle vakit geçirmesini de istiyorum tabi. Ama yanımda saatlerce kalmasına da gerek yok, en azından bir-iki saat vakit geçirsek, bir kahve bile içsek yeter. Sonrasında zaten daha uzun planlarımız var. Üstelik orda tamamen ailesiyle de geçirmiyor. En son bilgisayarda oyun oynuyordu. Ben mi bencillik yapıyorum sizce ? Bu duruma içten içe alınıyor ve bozuluyorum. Özledim diyen insan bir saatlik yol için çıkıp gelmez mi, bütün gün kalmasına da gerek yok. Bunlar benim kuruntularım mı ? Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Bence rahatsız olduğunu söyle.Cozum uretemiyorsa sana değer vermiyordur.Mesajlarınız için çok teşekkürler. Ben de öyle düşünüyorum. Bir bilemedin iki saatlik yol için gelememesi çok kirici.. özledim demek bu kadar anlamsız olmamalı. Aracım Yok bu arada o yüzden ondan bekliyorum. Ben burda tek yaşıyorum o orda ailesiyle yaşıyor. İlk günler bencil olmamak adına normallestirmeye çalıştım ama çok bozuluyorum ve gelmesini bile istemiyorum artık.
Sizce soylemeli miyim ? Ben söyledikten sonra gözümde ve kalbimde hiçbir anlamı kalmayacak. Sırf ben dediğim için gelecek. Gerçekten telafisi olmayan şeyler yaptığı için de çok üzgünüm.Bence rahatsız olduğunu söyle.Cozum uretemiyorsa sana değer vermiyordur.
Evet biraz tolere etmeye çalıştım kendimce. Ama bugün edemiyorum. Normal davranamıyorum, içimden ne konuşmak ne aramak geliyor. Söylemedim çünkü ben söylediğimde hemen geleceğini tahmin ediyorum. Ama bunun benim için sanırım pek bir anlamı kalmayacak.Bi süre iş güç o bu diye tolere edilebilir ama 6 ay çok uzun bi süre, hele de bu kadar yakınsanız. Bozulmakta haklısınız. Söyleyince ne diyor?
Üzgünüm ama seven erkek az önce de dediğim gibi uçarak gelir size. Siz bugün gelme deseniz de gelir özledim diyerek. Hakikaten kanatları çıkıyor bunların sevince. Bana sorarsanız ilişkinizi gözden geçirin.Evet biraz tolere etmeye çalıştım kendimce. Ama bugün edemiyorum. Normal davranamıyorum, içimden ne konuşmak ne aramak geliyor. Söylemedim çünkü ben söylediğimde hemen geleceğini tahmin ediyorum. Ama bunun benim için sanırım pek bir anlamı kalmayacak.