Ben mi abartıyorum?

sinir oluyorum böyle laflara allah cezalarını versin ya kendi çocuklarının başına daha beteri gelsin böylelerinin
yok o evde sadece kardeşi yaşıyor ya konu sahibi besleme o evde sanki

Bana mı kardeşim demek istedi yoksa eşime mi anlamadım.

Eşimin anahtarı var
Ona ragmen ben ewdeyken mutlaka zile basar
Aniden girince gercekten korkuyorum
Ancak gece biz uyurken gelirse anahtarıyla acar
Sizde tawrınızı net bi şekilde belirtin ve geri adım atmayın
Annem bile olsa girmesini istemem ewe

Ben bunu anlattım güzellikle o hani ben evdeyken girdiği dönem. Anne ben ailemden böyle alıştım benim babam bile anahtarı olmasına rağmen girmezdi zile başardı ve eşime de dedim ben evdeysem girme ben seni karşılarım. Yani ben özel bi alana pat diye girilmesinden yana değilim sizin evinize de girmem siz ne kadar gir desenizde dedim. Benim evime giremezsiniz demedim de böyle güzellikle anlatmayı denedim ama anladılar mi?

Ben ablamın evine izinsiz girmiyorum. Kardeşimin evi oğlumun evi, e işte adı üstünde, senin evin değil.

Anladım canım da işte acaba diyorum kardeşim derken bana mi demek istedi acaba çok seviyorsa beni:KK15:
e keşke bakı orada '' ah canım benim ben de seni kardeşim gibi görüyorum ya ablam gibi görüyorum '' deseydiniz
böylece eşinizden behsetmiş ve size ayar verme niyetinde olmuş olsalardı siz de o mesajı almadıgınızı göstermiş olurdunuz harika olurdu :)ama bizim işte laflar sonradan akla gelir

e keşke bakı orada '' ah canım benim ben de seni kardeşim gibi görüyorum ya ablam gibi görüyorum '' deseydiniz
böylece eşinizden behsetmiş ve size ayar verme niyetinde olmuş olsalardı siz de o mesajı almadıgınızı göstermiş olurdunuz harika olurdu :)ama bizim işte laflar sonradan akla gelir

Hiç sorma ya keşke şöyle deseydim demekten bıktım.

:halay::halay::halay:Haha sinirden gülüyorum ben de uzun zamandır i.
Alın anahtarı yada değiştirin vermeyin. Hiç hoşlanmam. Annem giremez habersiz. Ben zaten ürkek biriyim. Birşey değişse panik olurum. Benimde anahtarım var eşimin ailesinde...Ama hiç habersiz girmediler. Balıklarıma yem verdiler. Ev havalansın diye tatil dönüşü cam açtılar falan. Allah razı olsun. İzinsiz girip Bal falan alamaz kimse. İstesin canım feda.

ben kendi görümcemde kardeşimin evi diye konu ettiğinde
sadece kardeşinin değil benim de evim dedim
görümce yüzsüz olunca
aa sen de benim kardeşim sayılırsın dedi:KK70:
Eşinizin pijamalarını çoraplarını falan serpiştirin etrafa belki utanırda gelmezler

Kardeşimin evine girerken de izin mi alacağım demek nedemektir ya ! Hadsiz ..
Evet izin alacaksın orası ananın evi değil

Alın anahtarı yada değiştirin vermeyin. Hiç hoşlanmam. Annem giremez habersiz. Ben zaten ürkek biriyim. Birşey değişse panik olurum. Benimde anahtarım var eşimin ailesinde...Ama hiç habersiz girmediler. Balıklarıma yem verdiler. Ev havalansın diye tatil dönüşü cam açtılar falan. Allah razı olsun. İzinsiz girip Bal falan alamaz kimse. İstesin canım feda.

Ben de aynı fikirdeyim. Eşim dedi Sana haber verip öyle girse diye bir iki defa haber verdiği şey oldu ama ne hikmetse hep bende olan şeyler. Yani bana sorduğu an evimde olma ihtimali çok yüksek. Dedim annen bu durumu kullanır zırt pırt o var mı bu var mı şunu alıcam bunu alıcam. Evimiz 3+1 1 odasında fazlalıkları var o bahaneyle girer çıkar.

Kv. İle yan yana dairelerimiz. Onlarda da evimizin anahtarları var. İlk zaman acil bir şey olur ya da ben yokken bi şey lazım olur girmesi gerekir arar söyler girer diye düşünerek ses çıkarmadım. Kendileri de anahtarlarını bize verdiler.(ben istemedim.) Ben Hiç onlar evdeyken anahtarı girmedim, her zile bastığımda da anahtarın yok mu gir dediler. Ben de öyle alışık değilim müsait olmayabilirsiniz ben zile basmak İstiyorum dedim. Sonra evliliğimin ilk haftalarından itibaren gün içinde eşim işe gittikten sonra saba 8-9-10 ya da 11 de ben yatarken, mutfaktayken, tv izlerken ya da banyodayken hiç zile basmadan pat diye içeri girmeler başladı. Bi uyanıyordum bana sesleniyor. Ben eşimi çok uyardım en sonunda tartıştık ve artık ben evdeyken zile basıp öyle gelmeye başladı. Şimdi de işe başladım ve sürekli haftada en az 2 defa olmak üzere eve giriyor bir sebep bulup. Artık sinir olmaya başladım. Her seferinde yanı en az haftada 2 kere eşimle tartışıyorum yine girmiş diye. Ben her sabah duş alan biriyim çamaşırımı ya da pijamamı yerlerde unutabilirim, yatağın dağınık olabilir ya da çok yorgunumdur bulaşığım kalmıştır ve bu tarafımın görülmesini (özellikle kaynanam tarafından) istemem annem bile olsa. Çok canım sıkılıyor 1 aydır çalışıyorum hep evde biri dolaşıyor, ki daha önce de ne zaman dışarda olsam eve girdiğini anlıyordum. Kendi de yetmiyor görümcemin çocuğuyla giriyorlarmış güya eşimi arıyorlarmış çocuk dayısını yengesini görmek istemiş de yok dite göstermek için. Kayınvalidem kendi kayınvalidesini sokmuş içeri ben yokken. En son da bu akşam söylediler. Annem bal vermişti, buzdolabının üstündeydi. Onlara oturmaya gittik bana diyor ablan (görümcem severim de aslında ama bu hareketler soğutmaya başladı) bal aldı sizden ben de dedim nehir e sorsaydın öyle alsaydın o da deşmiş niye sorucam kardeşimin evine gitmek için izin mi alıcam. Ben de soğuk bi şekilde alsın dedim. Eve geldik yine tartıştık eşim evin anahtarını değiştiricek onlara yedeğini vermicek. Artık çok yoruldum uğraşmaktan, üzülmekten, anlayışsızlıklardan, eski fikirlerden daha neler nelerden... ayrıca kendi annemler verdi bal ve bile isteye onlara bir tas bile vermemiştim. Çünkü annemin önceki gönderdiği şeylerden az da olsa bölüp onlara da verdim ve bana bu kadar vereceğine hiç vermeseymiş diyerek güldü. Ben de bu sefer vermedim. İnanın mala hiç değer vermem bana iyi niyeetle gelseler o kavanozu bile paylaşırım ama böyle kötü niyetlilik insanlardan soğuttu beni. Size soruyorum haksız mıyım yoksa normal bir şey mi kayınvalidenin, görümcemin eve istediği zaman zırt pırt girip çıkması.

Benim teyzem de altlı üstlü oturuyor...kv pat diye giriyormuş...bir gün teyzem duştan çıkmış bir bakmış kv evde...ondan sonra tartışmış eniştemle şimdi çözdüler durumu...herkeste oluyor sıkma canını düzene oturur

Utan
Eşinizin pijamalarını çoraplarını falan serpiştirin etrafa belki utanırda gelmezler

Utanmaz ki beni kötülemeye bahane bulur. Daha önceki tartışmalarda beni aileme kötü göstermeye çalıştılar. Ben temiz ve düzenli olmaya çalışan biriyim bu konuda gık bile dilemediler. Artık çare ânahtarcıda.

Benim teyzem de altlı üstlü oturuyor...kv pat diye giriyormuş...bir gün teyzem duştan çıkmış bir bakmış kv evde...ondan sonra tartışmış eniştemle şimdi çözdüler durumu...herkeste oluyor sıkma canını düzene oturur

Ben de aynı durumdaydım canım banyodayken giriyordu kapıdan şu var mı bu var mı diye bağırıyordu. O konu halloldu ama şimdi biz yokken girmeler başladı.

En başta ağırlık konulmalı. sanırım bunu bu ev bizim demek için bi ego savaşı olarak görüyorlar. Herkesin evi kendine. Herkes haddini bilecek. İnsan gibi sevecez benimseyeceğiz ailelerini ama böyle yaparak düşman ediniyorlar. B.k var giriyor eve. Saygı duysa, ince düşünse ölür falan mazallah. Değişin anahtarı geri adım da atmayın, istemiyoruz kapıyı çalın buyrun gelin herkes gibi diyin. Eşine de tavrını net koy, aman üzülmesin aman kırılmasın diye diye kendin yıpranırsın. Biraz da o seni düşünsün.

Back
X