Ben mi abartıyorum?

LimonReceli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
2.620
5.789
88
38
Arkadaşlar Merhaba,
Uzun süreli bi ilişkim var, evlilik planları yapıyoruz. Ama bende çözemediğim bir duygu oluşmaya başladı. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Nişanlım 2 yıl kadar önce kendi işini kurdu. Bilimsel araştırma yapan bir laboratuvar gibi düşünün. Dışarıyla çok sosyal ilişkisi olmayan kapalı bir işletme. Öncesinde özelde çalışıyordu, giyim kuşam, sac sakal vs dikkat ederdi. Ne zamanki kendi işini kurdu adam kendini saldı. Biraz rahatlamaya ihtiyacı vardır dedim hoşgörülü davrandım. Ama iyice dozunu kaçırdı. Mecbur değilse duş dahi almaz hale geldi. Haftada bir sakal trasi olur, sac tıraşını hiç söylemiyorum. Kıyafet desen facia ( Kıyafeti çok ama eline geçeni giyer gunlerce). Hastalık vs olsa anlarım da çok şükür öyle birşey de yok.

Ben de müthiş bakımlı değilim ama temizlik konusunda hassasım. Güzel giyinirim, sosyal bi işim var. Makyajım saçım hep düzgündür. Duşumu günlük alırım, aģız bakımıma dikkat ederim.

Birkaç kez konuştum, anlıyor ama hiç oralı değil. Başka erkeklerle kıyaslamaya başladım. Milletin eli yüzü tertemiz, benimki bi tuhaf. İs arkadaşlarımla bile tanıştırmak istemiyorum.

Onun haricinde iyidir, merhametli ve durusttur. Iyi bir işi var. Sadık, iyi niyetli ve pozitif. Benimle de ilgilidir. Ama benim ilgim azalmaya başladı, yanyana geldiğimizde garipsiyorum artık. Sakalından öpmek bile gelmiyor içimden.

Çok şekilci bi insan da değilim ama adam saldıkça salıyor. Ben de bu konu yüzünden tuhaf duygular içindeyim. Aynı evin içine girince el atarım diye düşünüyordum ama evlilik de seneye kaldı. Uzaklaştığımı hissediyorum.
Ne yapmalıyım bi fikrim yok.
(İş yerindeyim geç yazarsam kusura bakmayın. Şimdiden cevaplarınız için tesekkurler)

Edit: Bir de ağız şapırdatma ve diksiyon konusundaki dibe çöküşünü söylemek istedim. Bütün "k" harfleri neredeyse "g" oldu, konuşmasına tahammül edemez hale geldim. Uyarsam da değişmiyor, uyarmayınca da ben artık harflere takılmaktan konudan kopuyorum . Bi an önce evime gitmek için dakika sayıyorum

Son düzenleme:
Duş al dediğinizde ne alıcam yeaa diyorsa soğumakta haklısınız.
Ama söylememişseniz ve o da bilmiyorsa önce söyleyin.

evine not kağıtları yazabilirsin . Ben eşim işin aynaya yazıyorum duş aldıktan sonra banyo halısını ıslatma . Yatak odasında parfüm sıkma gibi Şen'de duş al dişini fırçala gibi sevimli uyarı kağıtları yazabilirsin

Ay soylemekle olmaz ki.
Erkek her sabah dusunu alip sakalini tras etmeli.boyle mis gibi tras losyonunu surecek ve parfumunu.

Güzel fikir ama ailesiyle yaşıyor malesef :)

Ben boyle olumsuz degisimlerde konuşuyorum hemen kırıcı olmadan.
tanidigimda soyle soyleydin ben o halini özlüyorum diyorum. Sence artık oyle degil miyim diye sorar hep ben de açıklarım bu değişimin ona iyi gelmediğini o da hak verir. Toparlar yine ayni haline dönerse tekrar :) biz de ki ornek su mesela tanidigimda genel kültürü etkilemisti beni suan is yerindeki musterileri degisti ve sığlar malesef bu da onu koreltiyor ara ara güncelleme yaptırıyorum :)

Eski halini özlüyorum deme fikri güzelmiş teşekkür ederim :) Biz de insaniz bazen pozitif eleştiriye ihtiyacımız var elbet. Ama insan kendisine olan saygısından azcik dikkat eder dimi

açık açık çok kirlisin, kokuyorsun falan diyin, erkekler laf çakmaktan konuyu evirip çevirmekten anlamıyor,
benimki de özünde çok titiz bir adam değildir ama evlendiğimizden beri istisnasız her gün duş alır, almalı da, bu hem kendine hem karşısındakine saygıyla alakalı bişey.

Yorumunuz için öncelikle tesekkurler, sizin yorumlarınızı takip ediyorum ve beğeniyorum.
Bu yaz bi etkinliğe gittik, masada oturuyoruz. Kolunu omzuma artı, yemek yiyemedim kokudan. Söyledim de, tek yaptığı bozulmak oldu. Değişti mi hayır!
Uzun süreli bi ilişki olduğu için ağır da konuşmuyorum. Son çare anlasın diye başka erkeklerle kıyaslamayı, dikkatimi başkalarının çektiğini söylesem diyorum ama durduk yere bi güven sorunu doğurur diye korkuyorum. Aslında başkalarına hiç faklı bakmam, ama artık konuşmaktan anlamıyor canı yansa belki silkelenir diyorum

çok teşekkür ederim :)
bence kıyas hoş olmaz, yani kim başka hemcinsleriyle kıyaslanmak ister ki, o en son secenek olsun.
benimki yazın yıkanır kışın 3-4 günde bir duş alırdı, üşüyormuş...
sevgiliyken koltukaltında fare ölmüş galiba hadi duş al da dışarı çıkalım diye diye o alışkanlığı oturttum. hala bilir ki ben yanımda saçları yağlı, kirli biriyle dışarı çıkmam, ille yıkanacak mis gibi kokacak (arkadaşlarımda bile dikkat ederim buna) o yüzden hava -5 derece olsa yıkanıyor.
yani duş alma sıklığı değiştirilebilir denedim gördüm,
giyim konusuna da çok takılmamak gerek, temiz ve sade giyiniyorsa yeter bence.

Çok tesekkurler :)
En azından tecrübe etmiş biriyle konuşmak içimi rahatlattı. Benimki de kirlenmiyormuş :)))
Kıyafet de temiz olsa raziyim, geçen kotuna boya sıçramış. Yıkayıp tıkayıp aynı kotu giyiyor. Boyacı çırağı gibi geziyoruz. Bi de vazgeçemediği 20 senelik kıyafetleri var ki görmeniz lazim

Bakımsız erkek kusmuk etkisi yaratıyor bende ya.
Genç bir adam niye 90 yaşına gelmiş yaşlı dedeler gibi dolaşmaya çalışır ki?

Söylemekten bıkmayın, çekinmeyin. Gerekirse utandırarak söyleyin bence.

Dus almadan geldiginde uzak durup "Dus almadıgın taa sokagın basından belli oluyor" diyin mesela. Söylemesi utanç verici ama bu tarz bir üslubu da haketmis yani

Inanın içimden geçen de böyle acımasızca eleştirmek. Ama hanimefendiligimi bozmadıkça adamın umurunda değil. Yaa sakallı erkek severdim, adamın sakalları beni benden alıyor. Gözüne girecek, ayda bir tıraş olduğunda ağda yaptırıyor bir hafta sonra yine aynı.
Iyice uzaklaşıyorum, mücadeleyi bırakmak uzereyim

Bu bir dönem benim eşimde de oldu
İş değiştirdiğinde zivanadan çıktı iyice uzun uzun konustum baktım özen gostermiyor ufak çaplı bir cinnet isi çözdü :)
Güzel konuşunca çözülmüyor cinnet gerek
Şimdi benden bakımlı çok şükür :)))

Aman sakın mücadeleyi bırakmayın, yoksa iyice magara adamına dönecek. O sizin yanınıza böyle özsaygısını bırakarak geliyorsa, siz de hanımefendiliginizi o düzelene kadar rafa kaldırabilirsiniz bu konuda. Anladıgı dilden konusmak lazım

Cinnet fikri de güzelmiş tesekkurler :)
Ilginç olan adamın diksiyon filan da gitti. Salon beyefendisi diyordum mağara adamı olma yolunda ilerliyor

Çok teşekkür ederim. Bu mağara adamı lafı da güzel, sik sık hatırlatmalıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…