• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi Abartıyorum, Yoksa Takip Mi Edildim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün toplu taşımada trafik olduğu için birisi ile muhabbet etmeye başladım. (o laf attı.) sonra diğer durağa gelince ben belki inerim dedim. birlikte yürüyelim diyor, yok yürümeyi sevmem pek tramvay ile giderim diyorum o zaman birlikte gidelim yine diyor ve tesadüf bu ya aynı durağa gidiyormuşuz. Neyse ailemi arayıp, telefonla konuşur gibi kaçmaya çalıştım peşimden geliyor. ben biraz buralarda gezeceğim, siz gidin dedim gratis'e girdim bu sefer de oraya geldi. Beni yanlış anlamadın di mi amacım kötü değil, diyor atlatmak için yok yok deyip hızla ilerliyorum ama takip etmeye devam ediyor. gratis'ten hızla çıktım, karşı dükkana koşarak gittim(iç çamaşırı mağazası) umarım gelmez diye bakıyorum bu sefer gelmedi sanırım. Salaklık yapıp aileme söyledim, taksi ile git falan dediler. Sinemaya girdim bu sefer o kadar saat bekleyemez diye, neyse ki çıkışta karşılaşmadım ve toplu taşıma ile döndüm.
Yani en baştan konuşmanız saçma olmuş. Bir de hesap verir gibi belki bu durakta inerim felan. Niye açıklama yapıyorsunuz? Çok basit diyeceğiniz şu an beni rahatsız ediyorsunuz gitmezseniz polisi arayacağım bitti. Tanımadığınız insanlarla niye muhatap oluyorsunuz?

Ya böyle evet yanlış anladım diyince bu sefer de siz kadınlar soylesiniz, kezbansınız bilmem ne diye olay çıkartan oluyor. İyice takıntı yapıp kavga çıkarmasından korktum. Bir de lisedeyken bir keresinde yağmurda okula giderken aşırı yağmur vardı hemen ilerideki okula birisi bırakmayı teklif etti. Ben kabul etmedim, sonra ileride tanıdığım bir erkek arkadaşım binince ben de bindim. Adam bırakana kadar, yok biz kötü insan miyiz, benim de kardeşim okuyor. Böyle yobazlık yapılır mı gibi bir şeyler söyleyip beni çocuğun yanında rezil etmişti. Bu bende travma oldu sanırım, tersleyemiyorum böyle bir tepki ile karşılaşırım diye.

valla istediğini desin siz rahatsız olduydasanız ne sayıklarsa sayıklasın umursamayın.

Bana bir olayi hatirlatti.
Otobusteyim okula gidiyorum, ders çalışıyorum. Yanımda 60 küsür yaşında bir adam oturuyor. Sıcaktan şikayet etti ben de onay verdim. Öğrenci olduğumu anladi başladı anlatmaya. Yok otobüste benim yaşımda bir kızla tanışmış, kızın gidecek yeri yokmuş, bu da bir baba gibi alıp kızı evine götürmüş telefon almış ona çok iyi bakmış elini bile sürmemiş vs. Cevap vermiyorum ama adam sürekli anlatıp duruyor kafasini bana yaklastira yaklastira. Aklınca beni kandıracak kalkıp onla eve gidicem herhalde. Sustum sustum en sonunda ters bir cevap verdim sonraki durakta indi.
Rahatsız olduğunuzu açıkça soyleyemiyorsaniz ters cevap verin geri çekilsin. Sulanmış belli ki.

Dün toplu taşımada trafik olduğu için birisi ile muhabbet etmeye başladım. (o laf attı.) sonra diğer durağa gelince ben belki inerim dedim. birlikte yürüyelim diyor, yok yürümeyi sevmem pek tramvay ile giderim diyorum o zaman birlikte gidelim yine diyor ve tesadüf bu ya aynı durağa gidiyormuşuz. Neyse ailemi arayıp, telefonla konuşur gibi kaçmaya çalıştım peşimden geliyor. ben biraz buralarda gezeceğim, siz gidin dedim gratis'e girdim bu sefer de oraya geldi. Beni yanlış anlamadın di mi amacım kötü değil, diyor atlatmak için yok yok deyip hızla ilerliyorum ama takip etmeye devam ediyor. gratis'ten hızla çıktım, karşı dükkana koşarak gittim(iç çamaşırı mağazası) umarım gelmez diye bakıyorum bu sefer gelmedi sanırım. Salaklık yapıp aileme söyledim, taksi ile git falan dediler. Sinemaya girdim bu sefer o kadar saat bekleyemez diye, neyse ki çıkışta karşılaşmadım ve toplu taşıma ile döndüm.
Tanımadığın adamla ne konuşuyorsun tövbe estağfurullah ortalık sapık dolu, ara direk polisi böyle şeylerde

yaşınız küçük büyük ihtimalle, toyluğunuza denk gelmiş. tanımadığınız kişiyle muhabbete girmeyin, hele muhabbeti hiç uzatmayın. ayrıca net bir şekilde rahatsız olduğunuzu da söyleyin.

Geçmiş olsun. Yolun ortasında bağırsaydınız keşke belki dayak falan yerdi iyi olurdu. Ailenize söylemenize niye salaklık ettim dediniz?

Toplu taşımada ne idüğü belirsiz adamla ne muhabbetine giriyorsunuz hele ki bu zamanda? Yaz dizisi yalın klibi falan hayal ettiniz herhalde ama gerçekler Tr sapığı.
Kusura bakmayın ama sohbet etmek gayet normal bir eylem. Sapık çıkacağını ne bilsin? Kadını suçlar gibi konuşmuşsunuz o kadar kişi de beğenmiş şaşırdım. Etraf sapık dolu aman mini etek giyme demekle aynı şey bu dediğiniz.

Ay yok artık. “Dekolte giymek gel bana tecavüz et hoşuma gider demekle eşdeğer” de diyor musunuz?? Hemcinsimizin zihniyeti böyleyse erkeklere çok da şaşırmamak lazımmış aslında.
Çarpıtmayın lütfen. Sizi takip eden bir sapık geliyorum ama yanlış anlamıyorsun değil mi deyince, yok yok yanlış anlamıyorum derseniz takip etmeye devam etmesi için teşvik etmiş olursunuz. Sizin için öyle değilse siz bir sapığa yok yok yanlış anlamıyorum diyebilirsiniz.

Geçmiş olsun. Yolun ortasında bağırsaydınız keşke belki dayak falan yerdi iyi olurdu. Ailenize söylemenize niye salaklık ettim dediniz?

Kusura bakmayın ama sohbet etmek gayet normal bir eylem. Sapık çıkacağını ne bilsin? Kadını suçlar gibi konuşmuşsunuz o kadar kişi de beğenmiş şaşırdım. Etraf sapık dolu aman mini etek giyme demekle aynı şey bu dediğiniz.
Ay şaka mısınız? Ortalık sapık dolu dikkat et güvenme diyoruz, oh iyi olmuş niye konuştun demiyoruz. Buna da duyar kasmazsınız yuh yani etek ne alaka bu ne alaka

Çarpıtmayın lütfen. Sizi takip eden bir sapık geliyorum ama yanlış anlamıyorsun değil mi deyince, yok yok yanlış anlamıyorum derseniz takip etmeye devam etmesi için teşvik etmiş olursunuz. Sizin için öyle değilse siz bir sapığa yok yok yanlış anlamıyorum diyebilirsiniz.
Sapık olduğu adamın alnında yazmıyordur muhtemelen. Konu sahibi fazla kibar olmaya çalışmış gerek yokmuş. Ama teşvik ediyor demeniz çok ayrı bir boyut gerçekten… Siz bir sapıkla karşılaşmamı dilemişsiniz, ben umarım hiç karşılaşmazsınız diyorum.

Sapık olduğu adamın alnında yazmıyordur muhtemelen. Konu sahibi fazla kibar olmaya çalışmış gerek yokmuş. Ama teşvik ediyor demeniz çok ayrı bir boyut gerçekten… Siz bir sapıkla karşılaşmamı dilemişsiniz, ben umarım hiç karşılaşmazsınız diyorum.
Benim böyle bir dileğim yok ama belli ki siz her şeyi başka yerden anlamakta ustalaşmışsınız. Sizi mağaza mağaza takip eden adamın alnında sapık yazmasına gerek yok. Devam etmeyeceğim bu saçmalığa. Siz oynayın, buyrun.

Benim böyle bir dileğim yok ama belli ki siz her şeyi başka yerden anlamakta ustalaşmışsınız. Sizi mağaza mağaza takip eden adamın alnında sapık yazmasına gerek yok. Devam etmeyeceğim bu saçmalığa. Siz oynayın, buyrun.
O adam ben mağazaya girmeden demişti, girdikten sonra söylese tepki gösterirdim. Ben sonra gidecek sandım, mağazaya arkamdan girdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back