Ben mi Abartıyorum, Yoksa Takip Mi Edildim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruzgarli Tepe

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
3.892
8.306
358
Dün toplu taşımada trafik olduğu için birisi ile muhabbet etmeye başladım. (o laf attı.) sonra diğer durağa gelince ben belki inerim dedim. birlikte yürüyelim diyor, yok yürümeyi sevmem pek tramvay ile giderim diyorum o zaman birlikte gidelim yine diyor ve tesadüf bu ya aynı durağa gidiyormuşuz. Neyse ailemi arayıp, telefonla konuşur gibi kaçmaya çalıştım peşimden geliyor. ben biraz buralarda gezeceğim, siz gidin dedim gratis'e girdim bu sefer de oraya geldi. Beni yanlış anlamadın di mi amacım kötü değil, diyor atlatmak için yok yok deyip hızla ilerliyorum ama takip etmeye devam ediyor. gratis'ten hızla çıktım, karşı dükkana koşarak gittim(iç çamaşırı mağazası) umarım gelmez diye bakıyorum bu sefer gelmedi sanırım. Salaklık yapıp aileme söyledim, taksi ile git falan dediler. Sinemaya girdim bu sefer o kadar saat bekleyemez diye, neyse ki çıkışta karşılaşmadım ve toplu taşıma ile döndüm.

Toplu taşımada ne idüğü belirsiz adamla ne muhabbetine giriyorsunuz hele ki bu zamanda? Yaz dizisi yalın klibi falan hayal ettiniz herhalde ama gerçekler Tr sapığı.

Toplu taşımada ne idüğü belirsiz adamla ne muhabbetine giriyorsunuz hele ki bu zamanda? Yaz dizisi yalın klibi falan hayal ettiniz herhalde ama gerçekler Tr sapığı.
Haklısınız, o an trafik sebebi bir yürüyüştü. Onun hakkında konuşmuştuk ama ben inince muhabbet biter demiştim, iyi günler diyorum hala takip ediyor

Şu iyi günler bölümünü unutmuşum tamamen, şimdi hatırladım. Birisi laf atınca cevap vermemek kabalık olur diye saçma sapan kendimi tehlikeye attım.

Bir kere bizim başımıza da gelmişti. Saf arkadaşım trafikteki otobüste konuşmaya çalışan adama cevap verdi. Biz otobüsten indik yürüdük trafik bar diye peşimizden geldi. O zaman caniye girip kurtulmuştuk arkadaşıma da sonra kızdım baya

Takıntılı olabilir , hasta olabilir böyle şeylere meyil vermeyin . Hiç normal bir davranış değil bu kadar uzun uzadıya peşinizden gelmesi. Anormal davranışının farkında olmalı ki “beni yanlış anlamadın di mi?” Diye de soruyor! Neyse ki atlatmışsınız adresinizi öğrenemeden..

B Gratis'ten koşarak çıktım, muhtemelen karşı mağazaya gittiğimi gördü ama iç çamaşırı mağazası olunca giremedi.

Trafikle ilgili ne konusulabilir ki?
Adam laf atsa bile en fazla onayliyormus gibi himm der gecersiniz
Ben toplu tasimada sadece cocuklu kadinlarla muhabbet ederim o da cocuk durmuyorsa misal cocugu yatistirmak adina sıkıldın mı bakalim, bak annen seni gezmeye cikarmis ne guzel vs vs o sekilde yani
Ne idüğü belirsiz icinden sapik mi cikacak katil mi belli olmayan kimseyle konusmanizi onermem
Kabalik olmasin diye yasadiginiz seye bakin
Birakin kabalik olsun

adama birde yok yok yanlış anlamadım demişsiniz
Ya böyle evet yanlış anladım diyince bu sefer de siz kadınlar soylesiniz, kezbansınız bilmem ne diye olay çıkartan oluyor. İyice takıntı yapıp kavga çıkarmasından korktum. Bir de lisedeyken bir keresinde yağmurda okula giderken aşırı yağmur vardı hemen ilerideki okula birisi bırakmayı teklif etti. Ben kabul etmedim, sonra ileride tanıdığım bir erkek arkadaşım binince ben de bindim. Adam bırakana kadar, yok biz kötü insan miyiz, benim de kardeşim okuyor. Böyle yobazlık yapılır mı gibi bir şeyler söyleyip beni çocuğun yanında rezil etmişti. Bu bende travma oldu sanırım, tersleyemiyorum böyle bir tepki ile karşılaşırım diye.

Bu yobazlık değil normal olan. Tek başına elin adamının arabasında ne işin varmış da bi de trip atıyor? Böyle durumlarda sesini çıkar, istemiyorum konuşmamız bitti de kes at. Tacizci düpedüz başta anlattığın kişi

B
Gratis'ten koşarak çıktım, muhtemelen karşı mağazaya gittiğimi gördü ama iç çamaşırı mağazası olunca giremedi.
Bir keresinde üç harfli marketlerden birine girip bayan bir çalışana durumu anlatmıştım. Arka taraftan çıkarmıştı beni sağolsun.
Hâlâ dua ederim ona. Muhtemelen o sapik da marketten çıkayım diye bekledi saatlerce.
Konuşmaya bile gerek yok bu devirde. Babasının oğlu gibi takılıyor insanın peşine sapik psikopatlar.

Yanım da arkadaşım da vardı, indirene kadar söylendi o zaman. Kendimi berbat hissetmiştim. Bu arada o adamın kardeşi erkek, eminim ki kız olsaydı böyle davranmasını istemezdi kardeşinden.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…